Profile Bancheri din RomaniaCatalina Nicoleta Zincenco

Sef Departament Managementul Produselor de Economisire si Investitii

Interviu:
„Depozitul MaxiPlus a fost foarte bine primit de către clienții noștri, motiv pentru care am decis să prelungim această ofertă promoțională și în luna ianuarie. Cel mai apreciat este avantajul de a putea lichida depozitul înaintea scadenței de 2 ani în condițiile în care o mare parte din dobândă se bonifică pentru perioada de deținere. Prin acest produs, ne dorim să încurajăm economisirea pe termen lung, în condițiile în care în acest an economisirea trebuie să fie un aspect deosebit de important pentru oricine, având în vedere turbulențele din mediul economic" a declarat Cătălina Zincenco, șef Departament Managementul Produselor de Economisire și Investiții.

BCR majoreaza dobanzile la depozitele pe termen lung si scade costul creditelor in lei

“Clientii BCR care detin deja sau deschid un cont de salariu sau de incasare a pensiei beneficiaza de o oferta speciala pentru depozitul la termen de 3 luni in lei, respectiv dobanda fixa de 8% pe an - cea mai buna dobanda din oferta actuala pentru economii in lei, disponibila exclusiv in unitatile BCR”, a declarat Catalina Zincenco, sef departament in Directia Managementul Produselor Retail din cadrul BCR.

BCR lanseaza noul depozit MaxiPlus in lei pe 2 ani cu dobanda fixa de 14% la scadenta

“Depozitul la 24 de luni rămâne cel mai avantajos produs de economisire BCR şi în luna aprilie pentru că dobânda fixă competitivă protejează economiile deponenţilor faţă de inflaţie şi faţă de variaţiile nivelului de dobândă. Totodată, deponenţii nu au comision nici la deschiderea depozitului şi nici la retragerea banilor la scadenţă. Persoanele care au nevoie de bani înainte de scadenţă primesc o dobândă avantajoasă de până la 5% la lei şi 3% la euro în funcţie de perioada de deţinere a depozitului” a precizat Catălina Zincenco, Şef departament Produse de Economisire şi Investiţii, BCR.

BCR scade dobanzile la depozite

Vezi si alte profile - BCR
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii