BANCI | Ultima Ora

Banca Transilvania și Simona Halep continuă să joace împreună

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-07-08 14:34

Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga:

Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care dorim să inspirăm și să mobilizăm românii.

Vom vorbi împreună cu unul dintre cei mai mari sportivi ai României despre muncă, performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

”Pentru mine este o mare bucurie să anunț astăzi parteneriatul cu Banca Transilvania pentru că a fost de-a lungul timpului, pentru mine, mai mult decât un partener, ci și un prieten, care mi-a fost alături la bine și la rău. Împărtășim aceleași valori – curaj, ambiție, sacrificii și perseverență – și avem deja o istorie împreună, în care s-a văzut că ne potrivim și facem treabă bună împreună” – afirmă Simona Halep.

Parteneriatul Banca Transilvania - Simona Halep a început în 2018, din dorința de a-i face cât mai mândri pe români, având în vedere că, în tenis, Numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni are semnătura unei românce.

De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmite prin intermediul Simonei Halep, prin campanii precum Hai să facem treabă, România! La mulți ani, România! sau, cel mai recent, în 2023, Drumul greu te duce mai departe.

Taguri: Banca Transilvania  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania și Simona Halep continuă să joace împreună

Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care detalii

O treime dintre romani merg in concediu in strainatate

• 1 din 4 români spun că bugetul alocat anul acesta pentru vacanță variază între 1.000 - 3.000 lei Aproximativ 66% dintre români își vor petrece concediul în România, iar 1 din 4 români spun că bugetul alocat detalii

ING Pay va fi inlocuit cu Google Pay, Apple Pay sau Garmin Pay

ING Pay, serviciul de plati cu telefonul mobil al ING Bank, nu va mai putea fi folosit din 12 septembrie 2024, a anuntat banca. Pentru platile cu telefonul, clientii ING Bank vor trebui sa foloseasca alte aplicatii tip portofel electronic, precum Google detalii

Credite cu garantii BEI pentru firme la BCR

Banca Comercială Română (BCR) și Banca Europeană de Investiții (BEI) au semnat un acord pentru implementarea garanției de portofoliu PNRR, prin care BCR va acorda credite de până la 200 milioane de euro companiilor cu peste 500 de angajați, anunta banca intr-un comunicat, in detalii

 Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii