PENSII PRIVATE | Cariera

Marius Floarea, directorul OTP Fond de Pensii, a demisionat

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2007-12-17 18:51

Marius Floarea, director general executiv al OTP Fond de Pensii, a demisionat joi din toate functiile pe care le ocupă în cadrul companiilor OTP Group, prin acordul ambelor părti, urmând să revină în sectorul de asigurări si pensii după o perioadă de odihnă, a spus pentru NewsIn Marius Floarea.

"Sectorul asigurărilor reprezintă pentru mine prima dragoste, deoarece lucrez de 14 ani în acest domeniu. Astfel, după o perioadă de odihnă voi reveni să lucrez tot în asigurări si pensii private", a declarat Floarea, care nu a dorit să precizeze motivele plecării sau planurile de viitor în ce priveste cariera profesională.

În cadrul OTP Group, Marius Floarea a detinut functia de director general executiv al OTP fond de Pensii, administrator si director general al OTP Broker de Pensii, director pe divizia de pensii facultative al OTP Garancia Asigurări si project manager la OTP Bank.

Marius Floarea va fi înlocuit de Călin Matei, membru al directoratului.

"Motivul plecării sale rezidă în abordarea strategică diferită pe care acesta o are referitor la dezvoltarea pe viitor a OTP Group pe piata romnească", se arată într-un comunicat al OTP Bank.

OTP Group a mentionat, în acelasi comunicat, că apreciază eforturile depuse până în prezent de Marius Floarea de a pune bazele si de a gestiona fondurile de pensii obligatorii si voluntare, desi rezultatele vânzărilor sunt în urma obiectivelor propuse initial.

Decizia de plecare a lui Marius Floarea a fost luată de comun acord între acesta si reprezentantii OTP Group în România.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraBanca Transilvania face 70 de noi angajari lunar

Banca Transilvania a avut acelaşi ritm de angajări în martie – mai a.c. ca în perioada similară a anului trecut, cu aproape 70 de joburi noi/lună, în întreaga ĹŁară, anunta banca, intr-un comunicat, in care adauga: Continuarea recrutărilor la BT a fost detalii

Sefa resurselor umane din BRD, Adela Jansen, a demisionat dupa ce banca a descoperit ca dadea mita angajatilor CNAS

Adela Jansen, directorul de resurse umane al BRD Groupe Societe Generale, si-a dat demisia dupa ce banca a descoperit ca aceasta dadea mita functionarilor statului de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Jansen si subordonatii sai de la resurse umane dadeau angajatilor CNAS detalii

Simona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ÂĄFeliz dĂ­a nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

AsociaĹŁia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susĹŁinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Ultimele Comentarii