BURSA | Stirea Zilei

Activitatea EFG Eurobank Securities a fost restrictionata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-07-01 19:46

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a restricţionat activitatea casei de brokeraj EFG Eurobank Securities, deoarece fondurile proprii au scăzut sub nivelul minim al capitalului iniţial pentru autorizare, adică echivalentul ţn lei a 730.000 euro.

Astfel, EFG Eurobank Securities nu va putea presta servicii de investiţii financiare care exced capitalului iniţial echivalent ţn lei a 125.000 de euro, pÔnă la remedierea situaţiei privind fondurile proprii, dar nu mai mult de 60 de zile.

Casa de brokeraj a grupului grec EFG nu va putea tranzacţiona pe cont propriu, subscrie instrumente financiare pe baza unui angajament ferm sau administrarea unui sistem alternativ de tranzacţionare.

De asemenea, intermediarul nu va putea acorda ţmprumuturi investitorilor, care să permită acestuia să efectueze tranzacţii cu valori mobiliare.

╬n schimb, restul activităţilor şi serviciilor, care includ preluarea şi introducerea ordinelor pentru clienţi, administrarea portofoliilor sau consultanţa de investiţii, nu vor fi restricţionate.

EFG Eurobank Securitie este unul dintre cei mai mari brokeri de la Bursa de Valori Bucureşti, cu tranzacţii intermediate de 45,58 milioane lei ţn ultima lună, ţn timp ce de la ţnceputul anului este al cincilea broker, cu un rulaj de 311,76 milioane lei.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiTopul bancilor cu cele mai mici dobanzi la creditele ipotecare

CEC Bank, ING Bank, Alpha Bank, Banca Transilvania si Garanti BBVA sunt, in ordine, bancile cu cele mai mici dobanzi fixe in primii ani la creditele ipotecare. In cazul dobanzilor variabile pe toata perioada de creditare, topul este urmatorul: CEC Bank, Intesa, detalii

Articole tip reclama mascata in doua reviste celebre din America si Romania

Am vazut doua articole tip reclama mascata in doua reviste celebre: Readers Digest din Statele Unite (a fost odata cea mai citita din lume, prezenta si la noi in a doua parte a anilor 2000) si Ziarul Financiar. Articolul din editia americana a Readers Digest se detalii

Profitul bancilor, in crestere cu 10%

Profitul net al bancilor romanesti a crescut cu 10%, echivalentul a 343 milioane lei, la 3,7 miliarde lei, in primul trimestru din 2024, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Impozitul pe profit platit statului de detalii

Ce dobanzi au bancile la refinantarea unui credit de nevoi personale

Dobanzile practicate de banci pentru refinantarea unui credit de nevoi personale variaza intre 7,7% si 21%, conform informatiilor disponibile pe site-urile bancilor. Au fost luate in calcul dobanzile standard, fara reducerile aferente incasarii veniturilor detalii

  

Ultimele Comentarii

 • plangere

  de 9 zile ma zbat sa mi retrag o suma foarte mare din coinbase si acum de 2 ore m-au sunat din ... detalii

 • Revolut

  Multe dintre produsele si serviciile Revolut nu sunt cele mai bune din piata, nici in privinta ... detalii

 • Am fost p─âc─âlit

  Am fost p─âc─âlit de firma de trasctionare ╚Öi investi╚Ťii CRYPTO GLOBAL GROWTH-SAFE am investit ... detalii

 • frauda prin GapInvest

  Daca ajuta va pot da nume si numere de telefon de la GapInvestCapital. 1. Lilian Antonescu +40 764 ... detalii

 • frauda GapInvestCapital

  Buna ziua. Din pacate sunt victima acestui sistem. Am incercat sa investesc in actiuni, prin acest ... detalii