BURSA | Stirea Zilei

Activitatea EFG Eurobank Securities a fost restrictionata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-07-01 19:46

Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM) a restricţionat activitatea casei de brokeraj EFG Eurobank Securities, deoarece fondurile proprii au scăzut sub nivelul minim al capitalului iniţial pentru autorizare, adică echivalentul în lei a 730.000 euro.

Astfel, EFG Eurobank Securities nu va putea presta servicii de investiţii financiare care exced capitalului iniţial echivalent în lei a 125.000 de euro, până la remedierea situaţiei privind fondurile proprii, dar nu mai mult de 60 de zile.

Casa de brokeraj a grupului grec EFG nu va putea tranzacţiona pe cont propriu, subscrie instrumente financiare pe baza unui angajament ferm sau administrarea unui sistem alternativ de tranzacţionare.

De asemenea, intermediarul nu va putea acorda împrumuturi investitorilor, care să permită acestuia să efectueze tranzacţii cu valori mobiliare.

În schimb, restul activităţilor şi serviciilor, care includ preluarea şi introducerea ordinelor pentru clienţi, administrarea portofoliilor sau consultanţa de investiţii, nu vor fi restricţionate.

EFG Eurobank Securitie este unul dintre cei mai mari brokeri de la Bursa de Valori Bucureşti, cu tranzacţii intermediate de 45,58 milioane lei în ultima lună, în timp ce de la începutul anului este al cincilea broker, cu un rulaj de 311,76 milioane lei.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea Zilei



Ocean Credit incalca legea privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit

Ocean Credit nu respecta legea contractelor de credit, OUG 50/2010, privind informarea clientilor inainte de acordarea unui credit, astfel incat acestia sa fie constienti de costul unui imprumut si sa-l poata compara cu ofertele altor IFN-uri sau banci. Concret, detalii

Care banci au cele mai bune dobanzi la depozitele in lei?

Dobanzile la depozitele in lei platite de banci populatiei incep de la 4% pe an in cazul economiilor la termen de 1 luna si ajung la 6% pentru banii pastrati timp de un an. Pentru depozitele pe termen scurt, de 1 luna, cele mai ridicate dobanzi le gasim la detalii

Topul bancilor cu cele mai mari dobanzi la depozitele in euro

Bancile care platesc clientilor persoane fizice cele mai mari dobanzi la depozitele in euro pe termen de un an sunt Intesa Sanpaolo (3,5%), OTP Bank (3,25%) si Patria Bank (3,15%), conform clasamentului intocmit de Bancherul.ro. Topul a luat in calcul depozitele detalii

Vreti sa investiti in actiuni Transgaz? Google va recomanda 4 platforme pe care se fac fraude

Cand am vazut cat de multe fraude online cu actiuni Transgaz sau cu criptmonede se fac, m-am intrebat care ar putea fi motivele. Din reclamatiile cititorilor am constatat ca primul pas al inselatoriilor cu investitii in actiunile unor firme cunoscute, precum detalii

 



 

Ultimele Comentarii