BANCI | Ultima Ora

La CEC Bank, platile instant se fac automat, iar comisionul scade la 2,8 lei pentru sume sub 500 de lei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-02-17 15:15

CEC Bank a anuntat ca din 14 februarie platile instant in lei se fac automat, iar comisionul scade la 2,8 lei online si 7 lei la ghiseu, pentru sume mai mici de 500 de lei:

"Din 14 februarie 2024, poți face plăți instant mai simplu și la costuri mai accesibile! Am eliminat opțiunea de "Instant" din ecranul de plată pentru a nu mai fi nevoie să o selectezi tu.

Plata în lei se va procesa în mod automat ca plată instant dacă banca beneficiară este eligibilă pentru astfel de încasări. Prin urmare, plățile mai mici de 50.000 de lei ajung către beneficiari în mai puțin de 10 secunde. În anumite situații, din motive tehnice, plățile instant nu se pot efectua, fiind procesate și comisionate ca plăți standard conform tarifului în vigoare.

Odată cu avantajul procesării instant a plăților interbancare, vei beneficia de un comision redus aferent plăților mai mici de 500 de lei – de la 10 la 7 lei pentru plățile efectuate la ghișeu și de la 4 la 2,8 lei pentru plățile efectuate prin Internet/Mobile Banking.

Pentru plăți cuprinse între 500 și 50.000 de lei, comisionul rămâne neschimbat, și anume 10 lei la ghișeu și 4 lei prin Internet/Mobile Banking."

Asadar, acum platile standard si cele instant au acelasi comision, in cazul sumelor sub 500 de lei, in timp ce platile instant cu valori mai mari au un comision de 10 lei, la ghiseu si o reducere de 60% online, comparativ cu 12 lei in cazul platilor standard.

Taguri: plati online  CEC Bank  transferuri de bani  plati instant cu telefonul  transfer bancar  plati  plati instant  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraCEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

Din aplicatia BT Pay s-au deschis 10.000 de conturi in 2 luni

Peste 10.000 de persoane au devenit clienți ai Băncii Transilvania în decurs de două luni fără a fi necesar niciun drum la bancă, doar folosind aplicația BT Pay pentru deschiderea contului curent, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea Deschidere de cont detalii

  

Ultimele Comentarii