BANCI | Profil

CEC Bank finanteaza Fashion House Outlet Pallady

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-01-09 08:28

CEC Bank a acordat o nouă finanțare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

 “CEC Bank finanțează economia României, antreprenorii și nevoile financiare ale unei societăți moderne. Ne bucurăm că putem sprijini dezvoltarea acestui proiect cu influență puternică în zona de est a Capitalei. Vom continua să susținem toate proiectele care sunt viabile. Ne dorim să fim banca de casă a tuturor antreprenorilor”, a declarat Laura Mihai, director Direcția Clienți Mari la CEC Bank.

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafața închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. Printre chiriași se regăsesc branduri de top precum: Numero Uno, Sizeer, Cavaliere, KVL, Lee Cooper, US Polo, Sport Vision, Otter, Puma, Nike, Levi’s, BSB, Tom Tailor, English Home, Ted’s, Triumph, Ecco etc.

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcția unei suprafețe închiriabile de circa 5.700 mp.

PCF Investment Banking a acționat în calitate de consultant financiar exclusiv al fondului Liebrecht & Wood în structurarea, negocierea și implementarea tranzacției.

“Extinderea Fashion House 2 Pallady demonstrează viabilitatea conceptului dezvoltat și operat de Liebrecht & Wood în România și în regiune. Finanțarea obținută din partea CEC Bank marchează încă o etapă de succes a unui parteneriat mai amplu și de lungă durată cu investitorul belgian”, a declarant Mihai Iordan, Managing Partner al PCF Investment Banking.

Cerinvest Imobiliare SRL este parte a grupului Liebrecht & Wood, unul dintre cei mai importanți jucători din segmentul de parcuri de retail și centre outlet din Europa Centrală și de Est, asigurând o gamă completă de servicii imobiliare, care acoperă atât investiția inițială, cât și procesul de dezvoltare și managementul proprietății după finalizarea proiectului.

Liebrecht & WooD a intrat pe piața locală în anul 2001 și a finalizat cu succes 4 proiecte importante: Militari Shopping Center; Victoria Office Park; West Park Retail (“WPR”) și Fashion House Outlet Pallady.

Grupul Liebrecht & Wood are o experiență de peste 25 de ani în segmentul de piață în care activează, fiind unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari care operează pe cele mai mari și importante piețe din Regiunea Europei Centrale și de Est. 

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de 69,08 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru al anului 2023.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și POS, internet banking (CEConline), mobile banking (CEC app) și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

 

Taguri: credite firme  CEC Bank  banca  imprumut  Credite IMM  

Comentarii

Marius
Atentie!
"CEC Bank finanțează economia României"?! De cand si pana cand Liebrecht & WooD este o firma romaneasca?!

Vasile Pop Coman - Bancherul.ro
cec bank
Liebrecht & WooD SRL e firma romaneasca, face parte din grupul omonim.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredite prin programul Noua Casa, la CEC Bank

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei acordate de CEC Bank în cadrul Programului Prima Casă/Noua Casă de la lansarea acestuia

CEC Bank acordă și în 2024 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi detalii

BT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii