BANCI | Ultima Ora

Plati instant in euro, la Banca Transilvania

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-10-26 19:12

- BT este singura bancă din România prin intermediul căreia clienții – persoane fizice și companii – pot face transferuri instant în euro.

- Banca a aderat la inițiativa europeană privind Plățile instant.

- Banii ajung la beneficiar în aproximativ zece secunde.

Comisioanele sunt cele standard pentru plățile în euro, în zona SEPA.

Plățile se pot realiza non-stop prin anumite aplicații BT.

Banca Transilvania lansează Plățile instant în euro pentru persoane fizice și companii. Intr-o primă etapă, de anul trecut, banca a permis incasările instant în euro, conform unui comunicat, in care se adauga:

Transferurile instant în euro – plăți și încasări – înseamnă acces la bani în aproximativ zece secunde. Firmele pot realiza aceste plăți prin BT24 și NeoBT, iar persoanele fizice, tot prin NeoBT.

Prin includerea în ofertă a transferurilor instant în euro, Banca Transilvania aderă la inițiativa europeană prin care transferurile de bani realizate a doua zi devin transferuri în zece secunde, contribuind la creșterea semnificativă a fluxului de numerar și la economii de costuri pentru business-uri, în special pentru IMM-uri.

„Suntem prima bancă din România care pune la dispoziția clienților gama completă de transferuri instant în euro, disponibilă în Uniunea Europeană, ceea ce înseamnă plăți instant către peste 500 de bănci din UE. Ne bucurăm să facem parte din această comunitate de bănci care, aderând la sistemul de decontare TIPS, transformă bankingul și plățile în Europa. Cu cât ne alăturăm mai multe bănci, cu atât mai accesibile vor fi aceste plăți în România și în Europa, pentru a fi și mai competitivi cu ajutorul digitalizării. Plățile instant eliberează practic bani din fluxul procesării – așa-numitele sume de tranzit – bani care pot fi folosiți mai repede pentru consum sau investiții” – declară Leontin Toderici, Director General Adjunct Operațiuni, Banca Transilvania.
Plățile instant pentru populație:

Banii sunt primiți de beneficiarul plății în maxim 10 secunde.
Pot fi transferați până la 1.000 de euro/tranzacție.
Beneficiile plăților instant la comisioanele standard, similare celor pentru alte plăți în euro, realizate în zona SEPA (Single Euro Payments Area).

Plățile instant pentru pentru business-uri:

- Înseamnă un flux de numerar eficient și o gamă mai largă de mijloace de plată.

- Decontarea este realizată în maxim zece secunde.

- Serviciul este disponibil non-stop, la comisioane standard, similare celor pentru alte plăți în euro, în zona SEPA.

Plățile și încasările instant în euro sunt incluse în Pachetele BT de cont curent Nelimitat care conțin tranzacții interbancare: Pachetul Nelimitat&10, Pachetul Nelimitat&25, Nelimitat All Inclusive și Pachetul Contul Primul An Gratuit.

Suma maximă de plată este de 10.000 de euro/tranzacție.

Banca Transilvania se numără printre cele peste 500 de bănci cu 13.000 de unități din Uniunea Europeana (zona SEPA), care au aderat la sistemul de decontare TIPS (Target Instant Payment Settlement).

Taguri: BT  Banca Transilvania  banca  plati in euro  plati  plati instant  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBanca Transilvania a accelerat cresterea in 2023, majorandu-si profitul cu 20%, la aproape 3 miliarde lei

Banca Transilvania a anuntat rezultatele financiare obtinute in 2023, an in care a accelerat cresterea reusind majorarea profitului net, la nivel de grup, cu 20%, la aproape 3 miliarde de lei. Banca a atras 623.000 de clienti noi in 2023, numarul total al detalii

Banca Transilvania isi sfatuieste clientii cum sa evite fraudele online

Banca Transilvania vine cu o serie de recomandări pentru clienții săi, pentru evitarea tentativelor de fraudă online, pe fondul creșterii numărului acestora atât la nivel național, cât și internațional, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Obiectivul detalii

Sase banci iti arata numele persoanei careia-i trimiti bani, pentru prevenirea fraudelor

In aplicatiile de mobile banking sau internet banking ale unui numar sase banci poti vedea si numele persoanei careia-i trimiti banii, nu doar banca la care are contul, o masura pentru prevenirea fraudelor. Cele sase banci sunt CEC Bank, ING, Libra Bank, First detalii

La CEC Bank, platile instant se fac automat, iar comisionul scade la 2,8 lei pentru sume sub 500 de lei

CEC Bank a anuntat ca din 14 februarie platile instant in lei se fac automat, iar comisionul scade la 2,8 lei online si 7 lei la ghiseu, pentru sume mai mici de 500 de lei: "Din 14 februarie 2024, poți face plăți instant mai simplu și la costuri mai detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii