BANCI | Profil

Garanti BBVA, premiata pentru digitalizare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-08-10 04:34

Tolga Banyocu, Director General Adjunct - Aria Soluții Clienți, responsabil pentru Transformare Digitală, Garanti BBVA

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci din România, a fost premiată în cadrul prestigioasei competiții internaționale organizate de Global Finance Magazine, care desemnează cele mai bune bănci digitale din lume, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Acesta este al 24-lea an în care publicația premiază băncile performante în domeniul digitalizării, iar pentru Garanti BBVA este a 14-a ediție în care este premiată. 

Orientarea Garanti BBVA către dezvoltarea canalelor digitale a fost recunoscută în ediția din acest an a competiției cu următoarele premii - The Best Consumer Digital Bank in Romania for 2023 și The Best Integrated Consumer Banking Site in Romania for 2023.

”Într-o lume ghidată de progresele tehnologice, Garanti BBVA își reafirmă cu mândrie angajamentul de a adopta digitalizarea ca piatră de temelie a activităților pe care le derulează. În ultimii ani, peisajul industriei în care activăm a suferit transformări semnificative, tehnologiile digitale remodelând modul în care interacționăm, tranzacționăm și îi deservim pe clienții noștri.

În acest context, adoptarea digitalizării devine imperios necesară pentru a crea o experiență de neegalat pentru clienți, confort și accesibilitate. Misiunea Garanti BBVA este să ofere în mod constant servicii financiare de top, adaptate pentru a răspunde nevoilor dinamice ale clienților noștri, iar cu ajutorul digitalizării putem să oferim o gamă largă de soluții bancare online, pe care aceștia să le poată accesa rapid, oricând și de oriunde”, a declarat Tolga Banyocu, Director General Adjunct - Aria Soluții Clienți, responsabil pentru Transformare Digitală, Garanti BBVA.

Garanti BBVA investește de mulți ani deja în dezvoltarea canalelor sale de Online și Mobile banking, iar, în plus, recent, a demarat un proiect foarte ambițios de transformare completă a infrastructurii sale bancare, cu scopul de a le oferi clienților produse și servicii digitale mai bune.

Mai mult, în 2023, Garanti BBVA a lansat o nouă versiune a site-ului, care poate fi accesată la aceeași adresă https://www.garantibbva.ro/ro. Noul site a fost creat ca să fie mai rapid ca niciodată, mai ușor de navigat, cu o securitate îmbunătățită și mult mai prietenos cu utilizatorii, deopotrivă cu un aspect îmbunătățit.

În cadrul competiției Global Finance Magazine, câștigătorii au fost aleși de un juriu de talie mondială de la Infosys, lider în consultanță, tehnologie și outsourcing, dintr-o selecție realizată de editorii publicației Global Finance.

Băncile câștigătoare au fost selectate pe baza următoarelor criterii: capacitatea strategiei de atragere și deservire a clienților digitali, succesul în orientarea clienților către ofertele digitale, creșterea bazei de clienți care utilizează canelele digitale, amplitudinea ofertelor de produse, beneficiile tangibile obținute din inițiativele digitale, și designul și funcționalitatea site-ului web/mobil.

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, împreună cu Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de management al flotei, precum și credite de consum.

Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia.

Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA).
Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați http://www.garantibbva.ro, și să urmăriți:
• facebook.com/GarantiBBVARomania
• https://www.instagram.com/garantibbva_romania/
• linkedin.com/company/garanti-bbva-romania
• youtube.com/c/GarantiBBVARomania.

Taguri: online banking  aplicatie mobile banking  Garanti BBVA  reclamatie banca  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  internet banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania are o campanie promotionala la credite, carduri, asigurari, abonamentele la festivaluri

Banca Transilvania anunță o nouă campanie de shopping bancar online, Sfatul Babelor, care are loc în perioada 29 februarie – 9 martie, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Campania vine cu reduceri, beneficii și gratuități la credite, carduri detalii

Credite prin programul Noua Casa, la CEC Bank

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei acordate de CEC Bank în cadrul Programului Prima Casă/Noua Casă de la lansarea acestuia

CEC Bank acordă și în 2024 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi detalii

BT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Buna

  Am facut o suma de 16.000 pe o platforma..bn nu mai cred ca e ...au ajuns pe wallet in coinbase si ... detalii

 • Inselat

  la fel prescriu mai sus. Insa mie cand mi-au fost ceruti bani(respectiv 2000 dolari), casa pot ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii