BANCI | Profil

CEC Bank acorda firmelor credite prin programul IMM Invest Plus si in 2022

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-10-06 13:42

CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, acordă și în anul 2022 credite antreprenorilor, prin programul IMM Invest Plus, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 

”Continuăm să fim, pentru al treilea an consecutiv, partener al programului IMM Invest – program care a contribuit la creșterea intermedierii financiare și a facilitat obținerea de credite de către antreprenorii români. Până în prezent, am finanțat 3 800 de companii în cadrul programului IMM Invest.

Suntem aproape de antreprenorii români și ne bazăm pe rețeaua noastră de consilieri CEC Bank și pe cea mai extinsă rețea bancară din țară – cu peste 1 000 de unități, pentru a explica avantajele programului și noutățile aduse în 2022”, a declarat Ramona Ivan, Director Relații cu Instituții Naționale și Internaționale în cadrul CEC Bank. 

Ca în anii precedenți, prin programul IMM Invest Plus pot fi accesate credite cu garanție de stat - FNGCIMM, FGCR, FRC, de maxim 90% din valoarea finanțării, dobânzile fiind subvenționate de stat pe o perioadă de 12 luni iar comisioanele de garantare fiind subvenționate pe întreaga perioadă de finanțare. 

Valoarea dobânzilor percepute se află sub media de pe piață: ROBOR la 3 luni la care se adaugă o marjă între 0,75% și 2,50% în funcție de tipul creditului și/sau componența programului. 

Prin intermediul IMM Invest Plus pot fi împrumutate sume de până la 10 milioane de lei în cazul creditelor de investiții și până la 5 milioane de lei pentru liniile/creditele de capital de lucru. 

În acest an, programul IMM Invest Plus beneficiază de un plafon total de 17,75 miliarde lei și au fost dezvoltate noi componente care vizează activitățile din domeniul agriculturii, construcțiilor și eficienței energetice. 

Componentele programului IMM Invest Plus 2022: 

• IMM Invest Romania: Componenta facilitează accesul la finanțare (credite pentru activitatea curentă sau de investiții) pentru IMM-urile care nu sunt eligibile pe componentele specifice: AGRO IMM Invest, IMM PROD, GARANT Construct, INNOVATION, RURAL Invest) 

• Pentru agricultură: Componentele AGRO IMM Invest și RURAL Invest susțin companiile din domeniul agriculturii, pescuitului, acvaculturii și sectorului alimentar. Prin RURAL Invest, cu garanții acordate de FGCR, pot obține finanțare inclusiv companiile mari. 

• GARANT Construct: Programul susține implementarea proiectelor privind îmbunătățirea eficienței energetice, investiții în domeniul energiei verzi și aliniere la obiectivele de mediu cu două sub-componente: pentru IMM-uri și pentru UAT-uri (unități administrativ-teritoriale). 

• IMM Prod: Componenta susține asigurarea lichidităților și finanțarea investițiilor realizate de către întreprinderile mici și mijlocii, inclusiv start-up-uri, din zona urbană.  

• INNOVATION: Acesta este un program dedicat proiectelor inovative și se urmărește  încurajarea internaționalizării, stimularea digitalizării și a comerțului electronic, retehnologizarea și brevetele. 

Despre CEC Bank  

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 53,3 de miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2022. 

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de terminale ATM și POS, internet banking, mobile banking și magazinul virtual CEC-IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. 

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro. 
 

Taguri: credite firme  CEC Bank  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilExim Banca Romaneasca se lanseaza pe piata bancara

Exim Banca Romaneasca se lanseaza astazi oficial pe piata de banking ca banca universala de top, 100% romaneasca, cu servicii complete pentru persoane fizice si juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”De astazi devine oficiala detalii

Promotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

  

Ultimele Comentarii