BANCI | Ultima Ora

Probleme cu functionarea aplicatiilor bancare Libra Bank (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-06-15 16:37

Aplicatiile de internet banking si mobile banking ale Libra Bank au avut probleme de functionare pe parcursul zilei de astazi, dupa cum a anuntat banca.

"Vă informăm că, din cauza unei probleme tehnice temporare, este posibil să apară unele întârzieri în procesarea tranzacțiilor.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă asigurăm că lucrăm la remedierea cât mai rapidă a situației", a anuntat Libra Bank, pe Facebook, in jurul orei 13.

Problema tehnica a persistat, astfel ca banca a anuntat, la ora 18, ca aplicatiile nu vor functiona p ana la ora 23, timp in care se va lucra la remedierea acestora:

"Update ora 18:00: În intervalul 19:00 - 23:00, aplicațiile Libra vor fi indisponibile, ca urmare a unor lucrări de remediere a problemelor tehnice întâmpinate astăzi. După acest interval, toate aplicațiile vor fi din nou funcționale la capacitate maximă. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!", a anuntat Libra Bank, pe Facebook.

Nici site-ul bancii nu este functional, in prezent. Pe acesta este afisata urmatoarea informatie (vezi foto):

"Aplicatiile noastre de mobile si internet banking, aplicatia Libra Journey si serviciul de procesare a platilor online LibraPay vor fi temporar indisponibile astazi, 15 iunie 2022, intre 19:00 – 23:00, urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta. In intervalul amintit, cardurile bancii si aplicatia de plata cu telefonul Libra Pay vor putea fi utilizate pentru cumparaturi sau retrageri de la bancomat, in limita soldului disponibil. Pana la ora 19:00, din cauza unei probleme tehnice temporare, este posibil să apara unele intarzieri in procesarea tranzactiilor. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!

URL: www.librabank.ro/"

ACTUALIZARE

In 16.06.2022, in jurul orei 12, Libra Bank si-a anuntat clientii ca problema a fost remediata:

"In cursul noptii au fost remediate aspectele tehnice care au condus la dificultati temporare de utilizare a aplicatiilor de internet si mobile banking, precum si la procesarea cu intarziere a unor tranzactii.

Ne cerem scuze pentru problemele de utilizare din cursul zilei de ieri. Acestea au fost cauzate de efectuarea unor teste periodice obligatorii ale infrastructurii tehnice, care din pacate au afectat functionarea optima a aplicatiilor.

Situatia a revenit la normal si serviciile pot fi utilizate in conditii optime.

Va multumim pentru intelegere,
Libra Internet Bank"

 

Taguri: aplicatie mobile banking  probleme functionare aplicatie mobile banking  Libra Internet Banking  banca  internet banking  mobile banking  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraDupa un an de razboi, Raiffeisen nu s-a decis daca pleaca sau nu din Rusia

„În ultimele unsprezece luni, Grupul RBI (Raiffeisen Bank International) a evaluat toate opțiunile strategice pentru viitorul Raiffeisenbank din Rusia, inclusiv o ieșire atent gestionată. Când am anunțat evaluarea, ne-am așteptat ca acest proces să detalii

Banca Transilvania, nota 10 la comunicarea cu investitorii

Banca Transilvania a obținut rating VEKTOR 10 pentru comunicarea din 2022 cu investitorii și acționarii, în urma evaluării Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România ( ARIR ), conform unui comunicat al bancii, in care se detalii

AGA Unicredit: „Ca urmare a deciziei luate in cadrul hotararii…”

Unicredit a publicat un Convocator pentru AGA si AGOA din 21 februarie 2023, semnat de presedintele bancii, Catalin Rasvan Radu, cu urmatoarea ordine de zi, la punctul 1 (vezi foto): „Luarea la cunostinta a faptului ca emiterea unui numar de 760 de detalii

Hotii de carduri au acum inteligenta artificiala: cum ne ferim de ei

ING Bank și Directoratul Național pentru Securitate Cibernetică lansează un avertisment pentru toți românii care dețin carduri că noile tentative de fraudă din mediul online vor fi mai elaborate și mai greu de detectat, întrucât atacatorii cibernetici au început să folosească instrumente de inteligență artificială, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Printre cele mai utilizate metode de fraudare pentru accesarea datelor personale ale utilizatorilor se numără e-mail-urile de tip phishing prin care se solicită actualizarea datelor, anunțurile privind false investiții sau contractarea unor credite internaționale, dar și „ofertele de nerefuzat”. Totodată, multe mesaje înșelătoare sunt promovate și pe detalii

  

Ultimele Comentarii