BANCI | Ultima Ora

Probleme cu functionarea aplicatiilor bancare Libra Bank (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-06-15 16:37

Aplicatiile de internet banking si mobile banking ale Libra Bank au avut probleme de functionare pe parcursul zilei de astazi, dupa cum a anuntat banca.

"Vă informăm că, din cauza unei probleme tehnice temporare, este posibil să apară unele întârzieri în procesarea tranzacțiilor.
Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri și vă asigurăm că lucrăm la remedierea cât mai rapidă a situației", a anuntat Libra Bank, pe Facebook, in jurul orei 13.

Problema tehnica a persistat, astfel ca banca a anuntat, la ora 18, ca aplicatiile nu vor functiona p ana la ora 23, timp in care se va lucra la remedierea acestora:

"Update ora 18:00: În intervalul 19:00 - 23:00, aplicațiile Libra vor fi indisponibile, ca urmare a unor lucrări de remediere a problemelor tehnice întâmpinate astăzi. După acest interval, toate aplicațiile vor fi din nou funcționale la capacitate maximă. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!", a anuntat Libra Bank, pe Facebook.

Nici site-ul bancii nu este functional, in prezent. Pe acesta este afisata urmatoarea informatie (vezi foto):

"Aplicatiile noastre de mobile si internet banking, aplicatia Libra Journey si serviciul de procesare a platilor online LibraPay vor fi temporar indisponibile astazi, 15 iunie 2022, intre 19:00 – 23:00, urmare a efectuarii unor lucrari de mentenanta. In intervalul amintit, cardurile bancii si aplicatia de plata cu telefonul Libra Pay vor putea fi utilizate pentru cumparaturi sau retrageri de la bancomat, in limita soldului disponibil. Pana la ora 19:00, din cauza unei probleme tehnice temporare, este posibil să apara unele intarzieri in procesarea tranzactiilor. Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!

URL: www.librabank.ro/"

ACTUALIZARE

In 16.06.2022, in jurul orei 12, Libra Bank si-a anuntat clientii ca problema a fost remediata:

"In cursul noptii au fost remediate aspectele tehnice care au condus la dificultati temporare de utilizare a aplicatiilor de internet si mobile banking, precum si la procesarea cu intarziere a unor tranzactii.

Ne cerem scuze pentru problemele de utilizare din cursul zilei de ieri. Acestea au fost cauzate de efectuarea unor teste periodice obligatorii ale infrastructurii tehnice, care din pacate au afectat functionarea optima a aplicatiilor.

Situatia a revenit la normal si serviciile pot fi utilizate in conditii optime.

Va multumim pentru intelegere,
Libra Internet Bank"

 

Taguri: aplicatie mobile banking  probleme functionare aplicatie mobile banking  Libra Internet Banking  banca  internet banking  mobile banking  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima OraBRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

  

Ultimele Comentarii