BANCI | Cariera

Gabriela Nistor va fi noul director general al Idea::Bank, care va deveni o banca digitala

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-06-14 13:09

Gabriela Nistor

Gabriela Nistor, director general adjunct la Banca Transilvania, cu responsabilități în aria de retail banking și rețea, va fi noul director general al Idea::Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Lider cu experiență, Gabriela Nistor lucrează pentru Banca Transilvania încă din 1995.

În ultimii 17 ani a coordonat activitatea de retail, private banking și rețea, iar din 2013 este director general adjunct al băncii.

A reprezentat banca în mai multe consilii de administrație ale companiilor Grupului BT.

Este Președintele Comitetului Executiv al Visa Romanian Member Forum (din 2008) și Vicepreședintele Asociației Române a Băncilor (din 2022).

Gabriela Nistor are o diplomă de EMBA University of Sheffield și a fost finalistă Study UK Alumni Awards 2021, categoria Professional Achievements pe Europa.

Planul Băncii Transilvania este să construiscă o bancă 100% digitală în jurul Idea::Bank, pentru segmentele de clienți care au apetit pentru banking la distanță.

Dacă achizițiile anterioare de bănci au contribuit datorită mărimii lor la consolidarea BT, Idea::Bank face parte din strategia de accelerare a transformării digitale a Băncii Transilvania.

„Sunt deosebit de onorată de această provocare de a construi prima bancă exclusiv digitală made in Romania. Sunt încrezătoare că vom continua succesul Băncii Transilvania în noua bancă a Grupului BT, care are ca fundație Idea::Bank, pregătind astfel Grupul BT și mai mult pentru viitor.

Avem ambiții mari și alocăm toate resursele necesare și, ca de obicei, punem suflet în proiectul care începe acum.

Mulțumesc echipei mele de retail banking din Banca Transilvania pentru tot ce am construit până acum împreună, top managementului BT pentru încredere și aștept cu nerăbdare să mă alătur noii echipe”, declară Gabriela Nistor.

Exercitarea noii funcții va începe odată cu obținerea aprobărilor din partea autorităților de supraveghere.

Comitetul de Direcție Idea::Bank este format, de asemenea, din Sinan Kircali – Vicepreședinte Executiv Operațiuni, Alin Fodoroiu – Vicepreședinte Executiv Business și Sorin Dumitrescu – Vicepreședinte Executiv Risc.

Mioara Popescu, Președinte Executiv al Comitetului de Direcție și Președinte al Consiliului de Administrație Idea::Bank, va fi în continuare Președinte CA Idea.

Acordul de achiziție Idea::Bank a fost semnat în octombrie 2021. De atunci cele două bănci și-au desfășurat activitatea separat, iar integrarea a fost realizată cu ajutorul angajaților ambelor bănci.

 

Taguri: Banca Transilvania  Idea Bank  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraMadalina Teodorescu, numita director retail la BRD

BRD anunță numirea Mădălinei Teodorescu în funcția de Director General Adjunct Retail, începând cu data de 6 martie 2023, sub rezerva aprobării Băncii Naționale a României, conform unui comunicat al bancii, in care se adauga: Ea îl va înlocui detalii

Mircea Busuioceanu, in conducerea ARB

Adunarea Generală a Asociației Române a Băncilor (ARB) reunită în ședință astăzi, 10 ianuarie 2023, a votat noua componență a Consiliului Director ca urmare a completării unui post vacant de membru, anunta ARB intr-un comunicat, in care adauga: Conducerea detalii

Mihaela Ionita este noul director de resurse umane al ING Bank Romania

Mihaela Ioniță se alătură echipei ING Bank România începând cu data de 1 ianuarie 2023, urmând să preia poziția de Director de Resurse Umane și membru în Comitetul Executiv al băncii, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Luca Victor Rogojanu, desemnat Director General Adjunct, coordonator al Diviziei de Creditare si Administrare Risc la OTP Bank

Luca Victor Rogojanu a fost desemnat Director General Adjunct (DCEO) și coordonator al Diviziei de Creditare și Administrare Risc din cadrul OTP Bank România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Numirea a fost realizată în urma aprobării oficiale emise de detalii

  

Ultimele Comentarii