RECLAMATII BANCI | Educatie financiara

Nu mai pot folosi aplicatia Smart Mobile dupa actualizare, nu mai este compatibila cu telefonul meu. Ce pot sa fac?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-03-15 19:36

"Se pare ca au vrut sa imbunatateascai aplicatia Smart Mobile doar pentru clientii care au telefoane peste IOS 13. Eu nu mai pot folosi aplicatia de pe telefon deoarece am IOS 12.5.5 Cu siguranta ca mai sunt si alti clienti care au aceeasi problema.
Am fost la o sucursala Raiffeisen si mi-au spus ca nu ma pot ajuta. Care ar fi rezolvarea problemei? Exclus schimbarea telefoanelor!", se plange un cititor, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimate domn,

„Pentru telefoanele cu sistem de operare Android, versiunea minima pentru utilizarea aplicatiilor Smart Mobile si SmartToken este Android 6, iar pentru iPhone, versiunea minima este iOS 13”, a anuntat Raiffeisen Bank, pe Facebook.

Cum justifica banca aceasta actualizare?

„Tinem pasul cu evolutia tehnologiilor, iar pentru a-ti oferi cea mai buna experienta in aplicatii, urmarim permanent actualizarea acestora.

Sistemul de operare al dispozitivelor si sprijinul asigurat de companiile care dezvolta aceste tehnologii sunt componente importante de care tinem cont in dezvoltare, alaturi de feedback-ul utilizatorilor desigur.”

Ceea ce inseamna ca daca aveti telefon Samsung sau alt tip, cu versiunea de Android sub 6, sau iPhone cu sistemul de operare mai mic de iOS 13, nu veti mai putea folosi aplicatia Smart Mobile sau aplicatia Smart Token.

Singura solutie, in acest caz, este sa utilizati aplicatiile de mobile banking ale altor banci, care functioneaza cu versiuni mai vechi ale sistemelor de operare Android si iOS.

De exemplu, pe telefoanele cu Android, aplicatiile Neo BT a Bancii Transilvania, George BCR, functioneaza pe Android versiunea minim 6, YOU BRD si CEC Mobile Banking necesita Android minim 5, Home Bank ING are nevoie de Android minim 8, iar Garanti BBVA functioneaza cu Android minim 4.1.

Pe telefoanele iPhone, Neo BT de la Banca Transilvania are nevoie de minim iOS 9.3, George BCR are nevoie de versiunea minima iOS 14, YOU BRD functioneaza cu versiunea minim iOS 12, iOS, aplicatia CEC Bank functioneaza cu versinea minima iOS 10.3, Home Bank a ING are nevoie de minim iOS 13.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam!

 

Taguri: aplicatie mobile banking  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  aplicatia George BCR  Banca Comerciala Romana (BCR)  reclamatie banca  CEC Bank  Home Bank  banca  Reclamatiibanci.ro  Raiffeisen Smart Mobile  CEConline  reclamatie Raiffeisen Bank  

Comentarii

cosming
Solutia
Schimba banca că e mai ieftin decât să schimbi telefonul .Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraCe este mai bine: schimbarea ROBOR cu IRCC sau refinantarea creditului cu dobanda fixa?

„Este o solutie buna trecerea de la ROBOR la IRCC in condtiile in care IRCC-ul are o altă perioadă de ajustare și este o medie ponderată care în trei luni de zile ajunge foarte aproape de media ROBOR-ului de la perioada la care ne raportăm? Oare solutia cea mai buna nu ar fi detalii

Hora Credit nu vrea sa-mi inchida linia de credit, daca nu platesc dobanda. E legal?

„Bună ziua. Am o întrebare. Ieri, duminica seara, am făcut o solicitare la Hora Credit pentru un împrumut de 300 RON. M-am trezit cu o linie de credit aprobata de 2000 de lei. Astăzi am sunat la ei sa o închid – nu aveam nevoie de linie de detalii

Pot face schimbarea ROBOR cu IRCC la un credit ING?

"Buna ziua,
Va rog, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns.
Am un credit prima casa iar banca ING refuza trecerea de la Robor la IRCC.
Imi tot comunica faptul ca singura solutie este refinantarea, iar acest lucru nu il doresc deoarece dureaza mult detalii

Daca schimb ROBOR cu IRCC voi fi raportat la Biroul de Credit si nu voi mai putea lua alt credit timp de 4 ani?

"Buna ziua, Citind informatiile de pe acest site cu privire la posibilitatea schimbarii indicelui ROBOR cu IRCC in cazul unui credit de tipul Prima Casa, am depus o cerere intr-o agentie bancara. Consilierul bancar mi-a spus ca procedura implica o cerere de detalii

  

Ultimele Comentarii