BANCI | CEC Bank

CEC Bank acorda Rimnicomb un credit garantat de EximBank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-24 16:54

CEC Bank a acordat o finanțare de 10 milioane de lei companiei Rîmnicomb, important furnizor de nutrețuri pentru ferme de păsări sau animale, parte din grupul Avicola Focșani.

Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19, care acoperă 90% din valoarea creditului, conform unui comunicat al Eximbank, in care se adauga:

“În ciuda provocărilor ridicate de pandemie, continuăm să susținem companiile din domeniul agricol, cu atât mai mult atunci când e vorba de firme cu care avem deja o colaborare de tradiție”, a declarat Gabriel Pralea, Director Administrare Reţea Teritorială, CEC Bank.

”Companiile românești au nevoie mai mult ca oricând de programe adaptate la provocările actuale și suntem încântați că, în parteneriat cu celelalte bănci comerciale, putem furniza cele mai eficiente soluții de finanțare”, a spus Traian Halalai, președintele executiv al EximBank.

Cu peste 30 de ani de experiență în producerea nutrețurilor, Rîmnicomb a devenit un important furnizor în nutriția animală pentru fermele și microfermele de păsări sau animale din România.

Rîmnicomb asigură, atât pentru fermele Avicola, cât și pentru alte ferme sau gospodării, furaje și tărâțe, iar produsele nu conțin hormoni de creștere sau făinuri animale.

Compania are programe de înaltă tehnologie și procesează în fabrica sa materii prime agricole cultivate pe terenuri proprii. Firma comercializează și pui de o zi, proveniți de la Avicola Focșani.

Producătorul de nutrețuri are și o rețea de magazine situate în partea de sud-est a României, în orașe precum Focșani, Buzău, Râmnicu Sărat, Brăila, Galați sau Tecuci și unde comercializează o gamă largă de sortimente de furaje și nutrețuri, șroturi și tărâțe, suplimente, vitamine și accesorii.

Compania are peste 80 de salariați și a avut o cifră de afaceri de peste 57 milioane de lei în anul 2020.

Rîmnicomb colaborează cu CEC Bank încă din anul 2014, beneficiind, de-a lungul timpului, de finanțări în valoare cumulată de peste 11 milioane de lei. 

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție din România. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și cu active de peste 45,1 miliarde lei, la sfârșitul lui septembrie 2021. CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească și oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și magazinul virtual CEC_IN – unde pot fi accesate produse și servicii bancare 100% online. Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro.

Despre EximBank

EximBank este o instituție specializată ce se implică activ de 30 de ani în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc. În cadrul Programului guvernamental de susținere a companiilor mari, lansat în contextul pandemiei COVID -19, societățile mari și IMM-urile cu cifră de afaceri peste 20 mil. lei în 2019 pot beneficia de produse de finanțare și garantare cu componentă de ajutor de stat, oferite de EximBank în cadrul mandatului acordat de statul român. Astfel, societățile comerciale pot accesa, până la 30 iunie 2022, credite de investiții și credite pentru capital de lucru la rate de dobândă subvenționată precum și garanții de stat care acoperă necesarul de garantare până la 90% pentru credite noi sau deja acordate de băncile comerciale pentru realizarea investițiilor şi/sau pentru susținerea activității curente a companiilor beneficiare. Pentru detalii: www.eximbank.ro

Taguri: credite firme  banca  Eximbank  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CEC BankCEC Bank acorda IMM-urilor credite verzi cu dobanzi reduse si garantii europene

CEC Bank acordă credite verzi pentru IMM-uri cu dobânzi reduse și garanții europene, în baza parteneriatului cu Grupul Băncii Europene de Investiții (BEI), anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: CEC Bank acordă credite cu dobânzi reduse și garanții detalii

CEC Bank acorda Rimnicomb un credit garantat de EximBank

CEC Bank a acordat o finanțare de 10 milioane de lei companiei Rîmnicomb, important furnizor de nutrețuri pentru ferme de păsări sau animale, parte din grupul Avicola Focșani. Finanțarea beneficiază de o garanție acordată de EximBank, în cadrul schemei de ajutor de detalii

CEC Bank ofera un pachet de servicii bancare destinat persoanelor cu dizabilitati

Medeva Fintech, alături de CEC Bank, lansează primul pachet complet de servicii bancare, Figo.Pay by CEC Bank, adresat persoanelor din categoriile vulnerabile (persoane cu dizabilități, însoțitorii persoanelor cu dizabilități, asistenți sociali, personal angajat detalii

CEC Bank finanteaza constructia data center-ului ClusterPower din jud. Dolj

CEC Bank finanțează construcția data-centerului ClusterPower – o investiție greenfield de 208 milioane de lei în județul Dolj, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Valoarea creditului de pre-finanțare acordat de CEC Bank se ridică la 175,3 milioane de lei, detalii

  

Ultimele Comentarii