BANCI | Profil

Magazinele pot inlocui POS-urile cu aplicatia ING SoftPOS

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-15 18:29

ING Bank România a lansat ING SoftPOS, aplicația care transformă dispozitivele mobile cu sistem de operare Android într-un POS, care acceptă plăți contactless efectuate cu cardul, telefonul sau orice alte accesorii de plată dotate cu tehnologia NFC, conform unui comunicat al bancii, in care se mai spune:

ING SoftPOS oferă toate funcționalitățile unui POS clasic și este potrivit pentru orice tip de afacere. Comercianții pot accepta plăți oricând și oriunde le permite conexiunea la internet a telefonului mobil.

„ING SoftPOS reprezintă o alternativă modernă și practică, în special pentru antreprenorii care au nevoie de mobilitate pentru desfășurarea și dezvoltarea afacerii lor. Astfel, aceștia nu vor mai avea nevoie de terminale de plată, pentru că toate tranzacțiile se vor putea efectua prin intermediul telefonului mobil. În plus, vor beneficia de costuri reduse și zero taxe pentru închiriere sau administrare.

Antreprenorii sunt oameni care se află într-o continuă mișcare și se bazează tot mai mult pe dispozitivele mobile pentru gestionarea afacerii lor. ING SoftPOS completează ecosistemul nostru de soluții de plată și reafirmă strategia noastră de a oferi soluții digitale, cu un nivel ridicat de securitate, disponibile oriunde și oricând.”, a explicat Crina Nicolae, director dezvoltare carduri în cadrul ING Bank România.

Cum funcționează ING SoftPOS?

Plățile prin intermediul aplicației ING SoftPOS sunt simple și sunt procesate rapid. Comerciantul introduce suma de plată, iar cumpărătorul apropie telefonul mobil sau cardul de dispozitivul acestuia. Aplicația procesează plata, iar comerciantul primește confirmarea plății electronic, fără consum de hârtie, pe care o poate trimite clientului prin cod QR sau e-mail, dacă acesta dorește.

Prin ING SoftPOS, comerciantul are acces 24/24 și în timp real la istoricul plăților, evoluția vânzărilor, administrarea utilizatorilor și extragerea de rapoarte.

Nivel ridicat de securitate pentru comercianți și clienți cu ING SoftPOS

La fel ca toate soluțiile de plată ING, ING SoftPOS îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. În consecință, ING furnizează soluția prin două aplicații separate: ING SoftPOS - certificată CPoC (Contactless Payments on COTS) și ING SoftPOS PIN PAD - o aplicație dedicată capturării și criptării PIN-ului plătitorilor, certificată de instituții acreditate de Visa și Mastercard.

Soluția în doi pași conferă siguranță comercianților și clienților, însă nu complică experiența de plată pentru client.
ING SoftPOS poate fi obținut rapid, inclusiv de către comercianții care nu sunt deja clienți ING.

„Ne bucurăm că, împreună cu partenerii noștri de la ING Bank România, venim în sprijinul IMM-urilor și al consumatorilor cu o soluție de plată inovatoare, care permite efectuarea de plăți contactless, fără a mai fi nevoie de echipamente suplimentare. Aplicația ING SoftPOS respectă standardele stricte de securitate din industria plăților, este ușor de instalat și poate fi folosită cu succes într-o varietate de afaceri, începând cu plata la livrare în comerțul online, în piețe agroalimentare, târguri, cafenele, restaurante, până la micii comercianți stradali, spectacole sau evenimente sportive. Nu doar că viața comerciantului devine mai simplă, dar își poate crește încasările, pentru că nu mai este condiționat de o anumită locație și poate accepta plăți digitale oriunde și oricând. ”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager România în cadrul Visa.

„Reducerea cozilor, mai ales în orele de vârf, plata la livrare, acceptarea plăților cu cardul la evenimentele sportive sau de divertisment sunt câteva dintre beneficiile pe care o astfel de soluție le oferă, extinzând astfel zonele de utilizare ale plăților contactless și sprijinind incluziunea financiară. Soluția este dezvoltată special pentru nevoile micilor afaceri, care vor găsi beneficii imediate prin reducerea costului de întreținere și acceptarea cu ușurință a plăților contactless, folosind un simplu smartphone. Totodată, pentru posesorii de carduri, plata contactless este cea mai convenabilă metodă de plată, datorită nivelului de securitate ridicat și al modului simplu și rapid în care se realizează. ”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Aplicația ING SoftPOS a fost dezvoltată în parteneriat cu Payten Services Romania și SoftPos sp z o.o. și este susținută de Visa și Mastercard.

Mai multe detalii despre aplicația ING SoftPOS puteți regăsi AICI.

Taguri: ING Bank  banca  plati  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilExim Banca Romaneasca se lanseaza pe piata bancara

Exim Banca Romaneasca se lanseaza astazi oficial pe piata de banking ca banca universala de top, 100% romaneasca, cu servicii complete pentru persoane fizice si juridice, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”De astazi devine oficiala detalii

Promotie Banca Transilvania la produse non-financiare

Banca Transilvania lansează Stup Fest, campanie pentru antreprenorii din București, care pot accesa soluții non-financiare cu discount, oferite de partenerii Stup în perioada 8 – 12 mai, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Campania lansată azi vine cu soluții non-financiare pentru antreprenorii care încep o afacere și pentru cei care doresc să o dezvolte în online, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai Băncii Transilvania.

Stup Fest, aproape 20 de soluții cu discount pentru antreprenori: Oferta cuprinde soluții pentru facturare digitală, campanii de marketing, deschiderea unui magazin online, semnătură electronică, contabilitate, identitate de brand, recrutare, abonamente detalii

Banca Transilvania a inceput anul in forta

„Am început anul în forță, implementând planul nostru de creștere a activității băncii și susținere a economiei naționale, în ciuda climatului volatil și incert atât pe piețele financiare internaționale, cât și pe plan intern", spune Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania, in comunicatul privind rezultatele bancii din primul trimestru al anului 2023: Rezultatele financiare BT la 31 martie 2023 Creștere organică susținută în primele trei luni ale anului Banca Transilvania a înregistrat în primele trei luni ale anului o evoluție susținută a activității: au crescut semnificativ economiile clienților (5%), creditele detalii

Cresterea dobanzilor la credite nu a afectat clientii BCR: rata creditelor neperformante a urcat cu doar 0,1%

"Rata creditelor neperformante s-a situat la 2,9% în martie 2023, în creștere marginală față de 2,8% în decembrie 2022. Această evoluție reflectă o acumulare normală de noi credite neperformante, un trend pozitiv al recuperărilor pe ambele segmente retail și corporate, precum și soldul stabil de credite acordate clienților", anunta BCR in comunicatul privind rezultatele financiare din primul trimestru al anului 2023: Grupul BCR, rezultate în T1 2023: Sănătate financiară și consiliere adaptată obiectivelor de viață și de business Rezumat [1] Deschiși pentru oameni, deschiși pentru afaceri cu impact: ‒ Portofoliul total de credite nete acordate clienților de Banca detalii

  

Ultimele Comentarii