BANCI | Profil

Magazinele pot inlocui POS-urile cu aplicatia ING SoftPOS

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-15 18:29

ING Bank România a lansat ING SoftPOS, aplicația care transformă dispozitivele mobile cu sistem de operare Android într-un POS, care acceptă plăți contactless efectuate cu cardul, telefonul sau orice alte accesorii de plată dotate cu tehnologia NFC, conform unui comunicat al bancii, in care se mai spune:

ING SoftPOS oferă toate funcționalitățile unui POS clasic și este potrivit pentru orice tip de afacere. Comercianții pot accepta plăți oricând și oriunde le permite conexiunea la internet a telefonului mobil.

„ING SoftPOS reprezintă o alternativă modernă și practică, în special pentru antreprenorii care au nevoie de mobilitate pentru desfășurarea și dezvoltarea afacerii lor. Astfel, aceștia nu vor mai avea nevoie de terminale de plată, pentru că toate tranzacțiile se vor putea efectua prin intermediul telefonului mobil. În plus, vor beneficia de costuri reduse și zero taxe pentru închiriere sau administrare.

Antreprenorii sunt oameni care se află într-o continuă mișcare și se bazează tot mai mult pe dispozitivele mobile pentru gestionarea afacerii lor. ING SoftPOS completează ecosistemul nostru de soluții de plată și reafirmă strategia noastră de a oferi soluții digitale, cu un nivel ridicat de securitate, disponibile oriunde și oricând.”, a explicat Crina Nicolae, director dezvoltare carduri în cadrul ING Bank România.

Cum funcționează ING SoftPOS?

Plățile prin intermediul aplicației ING SoftPOS sunt simple și sunt procesate rapid. Comerciantul introduce suma de plată, iar cumpărătorul apropie telefonul mobil sau cardul de dispozitivul acestuia. Aplicația procesează plata, iar comerciantul primește confirmarea plății electronic, fără consum de hârtie, pe care o poate trimite clientului prin cod QR sau e-mail, dacă acesta dorește.

Prin ING SoftPOS, comerciantul are acces 24/24 și în timp real la istoricul plăților, evoluția vânzărilor, administrarea utilizatorilor și extragerea de rapoarte.

Nivel ridicat de securitate pentru comercianți și clienți cu ING SoftPOS

La fel ca toate soluțiile de plată ING, ING SoftPOS îndeplinește cele mai înalte standarde de securitate. În consecință, ING furnizează soluția prin două aplicații separate: ING SoftPOS - certificată CPoC (Contactless Payments on COTS) și ING SoftPOS PIN PAD - o aplicație dedicată capturării și criptării PIN-ului plătitorilor, certificată de instituții acreditate de Visa și Mastercard.

Soluția în doi pași conferă siguranță comercianților și clienților, însă nu complică experiența de plată pentru client.
ING SoftPOS poate fi obținut rapid, inclusiv de către comercianții care nu sunt deja clienți ING.

„Ne bucurăm că, împreună cu partenerii noștri de la ING Bank România, venim în sprijinul IMM-urilor și al consumatorilor cu o soluție de plată inovatoare, care permite efectuarea de plăți contactless, fără a mai fi nevoie de echipamente suplimentare. Aplicația ING SoftPOS respectă standardele stricte de securitate din industria plăților, este ușor de instalat și poate fi folosită cu succes într-o varietate de afaceri, începând cu plata la livrare în comerțul online, în piețe agroalimentare, târguri, cafenele, restaurante, până la micii comercianți stradali, spectacole sau evenimente sportive. Nu doar că viața comerciantului devine mai simplă, dar își poate crește încasările, pentru că nu mai este condiționat de o anumită locație și poate accepta plăți digitale oriunde și oricând. ”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager România în cadrul Visa.

„Reducerea cozilor, mai ales în orele de vârf, plata la livrare, acceptarea plăților cu cardul la evenimentele sportive sau de divertisment sunt câteva dintre beneficiile pe care o astfel de soluție le oferă, extinzând astfel zonele de utilizare ale plăților contactless și sprijinind incluziunea financiară. Soluția este dezvoltată special pentru nevoile micilor afaceri, care vor găsi beneficii imediate prin reducerea costului de întreținere și acceptarea cu ușurință a plăților contactless, folosind un simplu smartphone. Totodată, pentru posesorii de carduri, plata contactless este cea mai convenabilă metodă de plată, datorită nivelului de securitate ridicat și al modului simplu și rapid în care se realizează. ”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România și Croația.

Aplicația ING SoftPOS a fost dezvoltată în parteneriat cu Payten Services Romania și SoftPos sp z o.o. și este susținută de Visa și Mastercard.

Mai multe detalii despre aplicația ING SoftPOS puteți regăsi AICI.

Taguri: ING Bank  banca  plati  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilClientii Bancii Transilvania ale caror cheltuieli medii lunare au crescut cu peste 25% pot solicita amanarea ratelor

Clientii Bancii Transilvania, persoane fizice, ale caror cheltuieli medii lunare au crescut cu peste 25% pot solicita amanarea ratelor pe o perioada de maxim 9 luni, conform OUG 90 din 2022, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clientii care pot beneficia de aceasta masura: - au credite de nevoi personale sau credite imobiliare (cu sau fara garantie ipotecara) acordate anterior datei de 30 aprilie a.c.; - cheltuielile medii lunare au crescut cu peste 25%, in ultimele 3 luni anterior solicitarii comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut; - creditele nu au restante la data solicitarii suspendarii de rate si nici in ultimele 6 luni; - creditele nu a ajuns la maturitate si nu este declarata scadenta detalii

Card de credit Alpha Bank - Mobexpert cu dobanda de 27%

Alpha Bank anunta lansarea unui card de credit gold in parteneriat cu Mobexpert, unde se pot face plati in rate fara dobanda si cu reduceri de 10%. Dobanda cardului de credit este 27%, fixa pe toata durata contractului, iar Dobanda Anuala Efectiva (D.A.E.) este detalii

Credite record pentru persoanele fizice acordate de BRD

Producția de credite acordate persoanelor fizice continuă să înregistreze o creștere de două cifre: +13% în primul semestru al anului 2022, față de aceeași perioadă a anului precedent, marcând un nou nivel-record pentru un prim semestru, impulsionată de o detalii

CEC Bank plătește cele mai mari dobânzi pentru depozitele persoanelor fizice dintre bancile mari

CEC Bank a majorat dobânzile la depozitele în lei ale persoanele fizice pana la 7,2% la termen de un an, 7,45% la termen de 2 ani și 7,70% la termen de 3 ani, cele mai ridicate niveluri dintre bancile mari. Doar Intesa Sanpaolo Bank plătește detalii

  

Ultimele Comentarii