RECLAMATII BANCI | Educatie financiara

Cum iau legatura cu Ultimo Portofolio, pentru plata datoriei?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-02-10 10:20

"Buna ziua si ma scuzati de deranj
Am facut o prostie acum ceva timp si am luat bani de la Provident.. luptandu ma cu un divort , un copil,si o chirie ..clar nu am putut sa mai achit nimic firmei respective

M au preluat o firma de recuperare ... in momentul de fata mai am de achitat la ei 1240 ..dar m au anuntat ca e posibil sa se recalculeze si sa fie si mai mult ..sa iau legatura cu firma Ultimo Portofolio investion si sa imi spuna ei pretul final pe care trebuie sa il platesc …

nu v as fi scris daca numarul lor dupa internet nu functioneaza ..mi se inchite apelul instant ..si da stiu ca in Romania este alta firma …sincer o iau razna ..vreau sa rezolv situatia cat mai repede si nu am cu cine ..nu e corect ..mai si gresim.. trebuie sa ni se dea dreptul sa rezolvam situatia", se plange un cititor.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro

Stimata doamna,

Firma de recuperare creante ULTIMO PORTFOLIO INVESTMENT (LUXEMBOURG) SA este reprezentata in Romania de o alta firma, Debt Collection Agency (DCA), care a fuzionat cu B2KAPITAL PORTFOLIO MANAGEMENT SRL, tot o firma de recuperare creante in evidenta Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC), conform legii, ceea ce inseamna ca are dreptul sa recupereze datorii de la clientii bancilor, IFN-urilor, firmelor de telefonie sau altor furnizori de bunuri si servicii din Romania.

Numerele de telefon de contact ale Debt Collection Agency sunt: 372391790 si 0372391773.

Puteti sa contactati firma si prin e-mail, la adresa: office@collectionagency.ro

O precizare importanta:

Conform legii, dupa executarea silita nu se mai pot pune dobanzi sau comisioane, ceea ce inseamna ca nu se mai poate recalcula datoria, in sensul de a se majora valoarea acesteia.

Astfel, art.55 din OUG 52 din 2016 privind contractele de credit prevede urmatoarele:

(3) Pe parcursul procedurii de executare silită se interzice perceperea dobânzilor şi a dobânzilor penalizatoare.

Datele de contact complete ale firmei Debt Colection Agency sunt urmatoarele:

DEBT COLLECTION AGENCY
Str Buzești, nr. 85, etaj 7, Sector 1, București

Telefon: 0372391790 0372391773

email: office@collectionagency.ro

Gasiti aceste informatii pe site-ul firmei: www.collectionagency.ro. (vezi foto)

Pe site-ul firmei de recuperare creante mai exista urmatoarele informatii de prezentare:

La 1 septembrie 2020, B2Kapital Portofolio Managemnt și Debt Collection Agency Romania, cele două companii ale grupului de servicii financiare B2Holding ASA, au fuzionat pe piața din România. Compania rezultată în urma fuziunii funcționează sub denumirea B2Kapital Portfolio Management.

Fuziunea urmărește creșterea eficienței operaționale și o reprezentare unică pe piață a grupului norvegian B2Holding, unul dintre liderii pieței de achiziție și colectare de creanțe la nivel european.

Pe piața românească, Grupul B2Holding, cu sediul central în Oslo, Norvegia și-a început activitatea în anul 2016 prin B2Kapital Portfolio Management, iar in acelasi an a achiziționat compania Debt Collection Agency.

Vom continua să avem o abordare personalizată și flexibilă pentru fiecare debitor și, prin acest proces, ne vom dezvolta în continuare capacitățile pentru a răspunde mai bine nevoilor și așteptărilor clienților noștri, căutând întotdeauna soluțiile cele mai potrivite pentru toate părțile implicate.

Pentru mai multe detalii despre B2Kapital Portofolio Management, vă rugăm vizitați pagina https://b2kapital.ro/ și vă invităm să citiți Politica de Confidențialitate disponibilă la https://b2kapital.ro/en/privacy-policy/.

Vezi aici raspunsul integral

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam!

Taguri: reclamatie banca  recuperare creante  Reclamatiibanci.ro  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraCe pot sa fac daca am fost inselat pe site-ul OLX si mi s-au furat banii din contul bancar?

„Am fost înșelat pe site-ul OLX unde am fost victima unui atac de tip phishing timp in care contul meu de lei de la BRD a fost golit de către o persoană necunoscută, ulterior cardul meu a fost blocat de banca și am primit un mesaj in care au precizat blocarea detalii

Probleme cu aplicatia First Bank. Banca va fi preluata de Intesa Sanpaolo Bank

"First Bank are cea mai disfunctionala aplicatie mobila si un suport telefonic execrabil! Tot timpul, sunt probleme cu aplicatia mobila First BanK. Suportul clienti de la Call Center-ul First Bank este execrabil. Am asteptat aproape doua saptamani sa pot accesa aplicatia detalii

Care este procedura de recuperare a banilor in cazul unei insalaciuni online cu investitii in criptomonede?

"Bună ziua! Care este procedura de recuperare a banilor în cazul celor înşelaţi de gapinvestcapital ? Mulţumesc!", intreaba un cititor. Site-ul Gapinvestcapital.com (foto) este o falsa platforma de investitii in criptomonede, menite a fura banii celor momiti cu detalii

Unde reclam IFN-urile, daca nu au respectat gradul de indatorare la credite?

„Din motive medicale (care nu s-au rezolvat inca), in anul 2022 si 2023 am facut mai multe credite la IFN-uri iar acum sunt in situatia in care gradul de indatorare este cu mult peste 40%, chiar 100%! Va rog sa ma sfatuiti ? Sa fac cerere pentru anularea creditului detalii

  

Ultimele Comentarii