Informatii utile banci | Anunturi banci

Sunt garantati banii din conturile ING Bank?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-01-08 14:02

Sumele depuse în conturi sunt garantate

Banii depuși în conturile deschise la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București sunt garantați de Schema de Garantare a Depozitelor din Regatul Țărilor de Jos, conform unui anunt al bancii, in care se adauga:

În prezent, soldurile tale la ING Bank N.V., inclusiv la ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala București, din conturile curente, de economii și de depozit, intră sub incidența Schemei de Garantare a Depozitelor din Regatul Țărilor de Jos, fiind garantate în limita a 100.000 EUR/client, indiferent de numărul conturilor deținute la ING Bank N.V.

De reținut: din schema de garantare nu fac parte investițiile în acțiuni, obligațiuni sau fonduri de investiții.

Ce se întâmplă în cazul insolvenței ING Bank NV Amsterdam?

În eventualitatea excepțională de insolvență a ING Bank N.V. Amsterdam, Schema de Garantare a Depozitelor din Regatul Țărilor de Jos, administrată de Nederlandsche Bank N.V. (Banca Centrală a Olandei) (DNB), îți va pune la dispoziţie compensaţiile cuvenite (până la 100.000 EUR) în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data la care depozitele au devenit indisponibile.

Și dacă a trecut acest termen?

În cazul în care nu ți-a fost pusă la dispoziţie compensaţia în acest termen, îți recomandăm să contactezi Schema de Garantare a Depozitelor din Regatul Țărilor de Jos, întrucât termenul în care poţi pretinde plata compensaţiei poate fi limitat.

Perioada de punere la dispoziţie a compensaţiei va fi redusă treptat până la 7 zile lucrătoare. Pe parcursul acestei perioade de tranziţie, Banca Centrală a Olandei (DNB) poate atribui la cerere o sumă adecvată pentru a acoperi nevoile de bază.

Taguri: ING Bank  banca  cont bancar  Educatie financiara  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciBRD: la 1 ianuarie 2022 va fi disponibil un nou formular de “Ordin de plata in lei"

Vă informam că începând din 1 ianuarie 2022, va intra în vigoare noul formular “Ordin de plată” ce poate fi utilizat doar pentru plățile intrabancare și interbancare în lei (inclusiv către Trezoreria Statului) prezentate de clienți pe suport detalii

Programul BCR de Sarbatori

Banca Comercială Română anunță că, în perioada Sărbătorilor de iarnă, este disponibilă permanent, online, telefonic și prin echipamentele multifuncționale instalate în rețeaua sa extinsă teritorială. Pe 24 și 31 decembrie, sucursalele şi centrele de detalii

Actualizarea datelor personale la BRD se poate face 100% online

Acum ai posibilitatea sa iti actualizezi datele personale 100% online! Intregul proces de actualizare a datelor se va desfasura in limba romana si dureaza aproximativ 10 minute, conform unui anunt de pe site-ul BRD.ro, in care se adauga: Asigura-te ca ai la detalii

Notificarea Raiffeisen privind eliminarea operatiunilor cu numerar din 1 februarie 2022

Notificarea Raiffeisen Bank privind eliminarea operatiunilor cu numerar pentru persoane fizice din 1 februarie 2022: Incepand cu data de 1 februarie 2022, va intra in vigoare o serie de modificari privind conditiile contractuale aferente conturilor curente si altor detalii

  

Ultimele Comentarii