BANCI | Cariera

Burse de 30.000 de euro la TEE Executive MBA

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-11-26 05:55

Transilvania Executive Education, împreună cu Banca Transilvania și Evergent Investments, continuă să susțină educația executivă din România, prin organizarea unei competiții în cadrul căreia vor fi oferite 3 burse în valoare totală de 30.000 euro pentru programul TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie, conform unui comunicat de presa, in care se adauga:

Competiția se desfășoară pe platforma Republica.ro, partener media al acestei inițiative.

 Bursa BT Roberto Marzanati (15.000 euro) acoperă integral investiția în programul de studii;

 2 burse a câte 7.500 euro oferite de Evergent Investments, care acoperă jumătate din costul programului.

Noul program TEE Executive MBA, acreditat de Universitatea Buckingham din Marea Britanie, este o oportunitate educațională internațională dezvoltată împreună cu comunitatea de business din România, organizat în module de strategie, gândire sistemică, complexitate, guvernanță și transformare digitală, adaptate trendurilor generate de pandemia Covid-19 și de digitalizare.

Competiția pentru bursele Executive MBA este deschisă celor care doresc să studieze în Cluj-Napoca în cadrul unui program MBA 100% britanic, predat de profesori și experți internaționali și români.

Diploma de absolvire este oferită de Universitatea Buckingham.

Cursanții vor face parte dintr-o comunitate alumni cu peste 200 de antreprenori și manageri de top din peste 50 de companii din România și din străinătate.

Candidații trebuie să aibă cel puțin trei ani de experiență profesională postuniversitară într-un rol executiv şi să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Calendarul este următorul:

 26 noiembrie – 27 decembrie a.c.: Înscriere în competiție
 28 decembrie 2021 – 9 ianuarie 2022: Evaluarea candidaților 
 10 ianuarie 2022: Anunțarea câştigătorului bursei pe site-ul și canalele social media ale Transilvania Executive Education
Programul Executive MBA – Management General va începe în Cluj-Napoca, în 9 februarie 2022 și include 12 module predate o dată la 6 săptămâni timp de 18 luni, cu o temă după fiecare modul.

Pentru înscrierea în vederea obținerii unei burse este nevoie de următoarele:

1. Completarea celor doi pași din formularul de înscriere în competiție, disponibil pe website-ul TEE:
- redactarea unui business plan folosind modelului propus aici. (link website)
- redactarea unui răspuns la întrebarea din cadrul formularului de înscriere: “Cum și de ce considerați că acest EMBA vă poate ajuta în dezvoltarea ideii de afaceri?”

2. CV în limba engleza/sau linkul către profilul de LinkedIn (includerea în CV a tuturor realizările obținute pe plan profesional, academic, dar și social).

3. O scrisoare de recomandare, în limba engleză, din partea unui partener de business sau a unui angajator.

4. Trimiterea documentelor menționate la adresa office@teecluj.ro, până în 27 decembrie a.c. (inclusiv).

Roberto Marzanati (1950 – 2016) a făcut parte din Consiliul de Administrație BT timp de 15 ani, începând cu 2001. A fost una dintre persoanele care au crezut cel mai mult în succesul băncii, la care a contribuit cu experiență şi know-how.

În semn de respect pentru toate acestea, bursele oferite de Banca Transilvania la programe de EMBA îi poartă numele.

Recunoscută pentru rezultatele academice deosebite, Universitatea Buckingham este cea mai veche dintre universitățile independente din Marea Britanie. Cu o abordare inovatoare în ceea ce privește educația, este renumită pentru activitățile academice în grupuri mici, angajamentul pentru calitate și pentru o comunitate globală și diversă de învățare.

În 2020, Universitatea Buckingham a fost în top 20 universități pentru calitatea predării în Anglia (The Good University Guide), pe locul 6 pentru satisfacția studenților și pe locul 3 pentru sprijinul oferit studenților.

Transilvania Executive Education este singura organizație din România parteneră cu 3 universități britanice. Peste 40 de cadre universitare internaționale sunt implicate în proiectarea și livrarea programelor educaționale ale TEE.

De-a lungul timpului, a format o comunitate de absolvenți formată din peste 200 de antreprenori și manageri de top, din peste 50 de companii din România și din străinătate.

În cei 7 ani de la lansare, TEE a reușit, cu sprijinul unor parteneri precum Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Banca Transilvania, Electrogrup, Evergent Investments, Emerson și alte companii de renume să ofere acces din România la oportunități educaționale livrate la standarde internaționale.

Taguri: Banca Transilvania  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraMasterat pentru meseriile viitorului: Data Science for Industry and Society

Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca lansează programul de masterat Data Science for Industry and Society, care pregătește studenții pentru joburile viitorului, oferindu-le posibilitatea obținerii de certificări tehnice foarte căutate detalii

Program pilot de lucru flexibil la ING Bank: week-end prelungit si o zi pe saptamana la birou

ING Bank România implementează un program pilot de lucru pentru angajații din sediul central al băncii, în perioada 1 aprilie - 30 iunie, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Timp de trei luni, 300 de angajați din cei 2.300 au optat detalii

Serge Offers este noul Head of Business Banking al ING Bank Romania

Serge Offers, CFO-ul ING Bank România în ultimii trei ani și jumătate, va prelua rolul de Head of Business Banking și Deputy CEO începând cu 1 februarie. În această funcție, Serge va fi responsabil pentru dezvoltarea diviziei de Business Banking, ce detalii

Feza Tan devine prim-vicepresedinte la UniCredit Bank

Ca urmare a numirii de către Consiliul de Supraveghere al UniCredit Bank România și a primirii aprobării din partea Băncii Naţionale a României, Feza Tan și-a început mandatul ca Prim Vicepreședinte Executiv și membru al Directoratului UniCredit Bank. Feza Tan detalii

  

Ultimele Comentarii