BANCI | Raiffeisen Bank

Nu este nevoie de certificatul verde la Raiffeisen Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-10-25 19:32

Raiffeisen Bank anunta ca nu conditioneaza accesul clientilor in agentii de prezentarea certificatului verde:

"Raiffeisen Bank Romania nu restirictioneaza si nu conditioneaza accesul clientilor in agentiile sale. Astfel, nu este necesara prezentarea unui certificat digital UE privind COVID-19.

In cazul in care agentia se afla intr-un spatiu comercial, accesul in interiorul acestuia se realizeaza conform normelor legale in vigoare.

Iti reamintim ca purtarea mastii de protectie este obligatorie in toate spatiile inchise, inclusiv in unitatile bancii noastre iar dezinfectarea mainilor este o masura recomandata.

De asemenea, raman valabile regulile obligatorii privind pastrarea distantei minime in spatiile inchise de cel putin 1,5m, fata de celalalte persoane.

Nu in ultimul rand, iti recomadam sa eviti vizitele in agentii si sa realizezi operatiunile dorite prin mijloacele digitale pe care ti le punem la dispozitie.

Astfel, te rugam sa realizezi tranzactii utilizand cardul, aplicatiile de internet banking si ATM-urile/ multifunctionalele Raiffeisen Bank", conform unui anunt al Raiffeisen, pe Facebook.

Taguri: Raiffeisen Bank  Criza COVID-19  banca  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Raiffeisen BankDobanzile Raiffeisen la depozitele in lei si dolari

Dobanzile Raiffeisen la depozitele in lei si dolari: Depozite la termen in Lei Perioada de constituire Rata de dobanda
(constituire exclusiv prin canale digitale) 12 luni 4.75%
24 luni 6.00% Dobanda bonificata in cazul detalii

Cardurile Raiffeisen nu functioneaza

Cardurile de debit ale Raiffeisen Bank nu functioneaza, se plang clientii bancii. Raiffeisen Bank a confirmat problema cu functionarea sistemului de carduri: "In prezent inregistram un incident care afecteaza tranzactionarea cu cardul de detalii

Regulile privind tranzactiile cu monede virtuale la Raiffeisen

Raiffeisen Bank a stabilit noi reguli privind tranzactiile cu monede virtuale, prevazute in Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare Persoane Fizice, valabile din 1 februarie 2022: Conditiile Generale de Derulare a Operatiunilor Bancare detalii

Cum fac o reclamatie la Raiffeisen Bank?

Procedura de administrare a reclamatiilor la Raiffeisen Bank,  conform informatiilor publicate de banca: Informatii privind rezolvarea sesizarilor primite de Raiffeisen Bank Pentru depunerea unei sesizari, ne puteti contacta in urmatoarele detalii

  

Ultimele Comentarii