BANCI | Profil

Garanti BBVA finanteaza Softronic pentru constructia de locomotive electrice

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-10-25 16:18

Garanti BBVA România a acordat o finanțare de 4,5 milioane de euro companiei Softronic SRL pentru construcția a două noi locomotive electrice.

Garanti BBVA a construit o relație pe termen lung cu Grupul Softronic, unul dintre cei mai mari producători locali de locomotive, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga:

Finanțarea acordată recent, pentru construirea de soluții de transport feroviar curat, este a treia din istoria relației bancare Garanti BBVA - Softronic, după alte două împrumuturi acordate în 2014 și 2018. Creditele anterioare au fost, de asemenea, destinate finanțării unor investiții verzi.

„Garanti BBVA România continuă să sprijine, ca finanțator, mediul de afaceri local și proiectele de investiții ale antreprenorilor din România. Suntem mândri să ne unim din nou forțele cu Softronic și vom continua să fim un partener de încredere pe termen lung pentru întreprinderile locale. Fiecare proiect verde pe care îl adăugăm în portofoliu reprezintă o reușită și ne dorim să sprijinim cât mai multe inițiative de investiții prietenoase cu mediul înconjurător”, a declarat Çağri Memișoğlu, Director General Adjunct la Garanti BBVA România.

Garanti BBVA România este foarte activă în susținerea mediului de afaceri românesc, aducând pe piață soluții inovatoare, adaptate nevoilor clienților săi.

„Fără sprijinul unei bănci, activitățile de investiții și producție nu pot fi susținute. Pentru noi, Garanti BBVA a fost întotdeauna un bun partener împreună cu care am dus la bun sfârșit proiecte importante”, a declarat Ionel Ghiță, administrator al companiei Softronic.

Locomotivele produse de Softronic SRL sunt destinate tractării trenurilor de marfă cu multe vagoane, grele și care pot opera pe căi ferate cu pante mari, umede sau acoperite cu frunze, gheață și zăpadă abundentă.

Taguri: credite firme  Garanti BBVA  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilRezultatele Alpha Bank in T3 2021: creditele ipotecare, in crestere cu 41%

Alpha Bank a anuntat rezultatele financiare obtinute la finalul trimestrului trei (T3) din 2021, in care se arata ca soldul de credite ipotecare a avut o crestere anuala foarte mare, de 41%. Alpha Bank este singura banca din Romania care a emis obligatiuni ipotecare, listate la Bursa de detalii

Tentativele de frauda online sunt greu de depistat, arata un sondaj

Românii care au completat quiz-ul lansat pe platforma Siguranța Online au răspuns corect la aproape 80% dintre întrebările privind educația cybercrime, arată statisticile după prima lună de campanie, conform unui comunicat de presa transmis de Asociatia Romana a Bancilor detalii

Banca Transilvania lanseaza o campanie de creditare a investitiilor in energia verde

Grupul Financiar Banca Transilvania – prin Banca Transilvania şi BT Leasing – susține investițiile în producerea de energie din resurse regenerabile și eficiență energetică prin lansarea campaniei Luna energetică la BT, care vine cu finanțări între 50.000 de lei detalii

Banca Transilvania creste dobanzile la depozitele in lei

Banca Transilvania crește dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoanele fizice și juridice cu până la 0,65 de puncte procentuale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este vorba de depozitele cu dobândă fixă, constituite pe o detalii

  

Ultimele Comentarii