BANCI | Profil

Garanti BBVA Romania finanteaza noul campus Olga Gudynn International School din Pipera

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-09-22 18:51

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a acordat un credit de investiții pentru finanƫarea reconfigurării și renovării noului campus Olga Gudynn International School din Pipera, care găzduiește, începând din acest an, elevii de clasele 1-12, în săli dotate cu echipamente și tehnologie de ultimă generație, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Noul campus, finalizat în urma unei investiții totale de aproximativ 9 milioane de euro, este unul dintre cele mai ambițioase proiecte educaționale din România.

”Garanti BBVA România și-a dorit întotdeauna să sprijine proiectele cu impact social ridicat, iar noul campus Olga Gudynn reprezintă un exemplu excelent. Ne-am angajat să fim un susținător activ al mediului de afaceri românesc și, în același timp, să avem grijă de viitorul generațiilor următoare. Educația este o prioritate de top pentru noi, mai ales dacă ne gândim la criza generată de pandemia COVID-19 în învătământ și credem că fondurile destinate redresării nu trebuie să ocolească proiectele educaționale”, a declarat Bilge Demirer, Director General Adjunct al Garanti BBVA România.

Școala, o clădire eficientă din punct de vedere energetic, are o suprafață de 5.500 m² și pune la dispoziția elevilor săli de clasă moderne și spațioase, laboratoare de ultimă oră, o sală de sport și yoga, o piscină interioară semiolimpică, o bibliotecă, o sală de mese cu cantină proprie și o sală de teatru.

În plus față de acestea, campusul va cuprinde mai multe facilități pentru sport - terenuri de fotbal, terenuri de baschet, terenuri de tenis, precum și zone pentru relaxare și socializare.

Despre Garanti BBVA

Garanti BBVA face parte din Grupul Garanti BBVA Romȃnia, alături de Garanti BBVA Leasing și Garanti BBVA Credite de Consum, care completează oferta băncii cu produse specifice de leasing, servicii de administrare a flotei, precum și credite de consum.

Prezentă în România din 1998, Garanti BBVA România este deținută de Garanti BBVA Turcia, a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, cu un volum al activelor de 59,7 miliarde de euro (în iunie 2021), poziție de top pe toate liniile de business și peste 19 milioane de clienți. Acționarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), unul dintre cele mai importante grupuri financiare globale, cu un volum total al activelor de peste 648 de miliarde de euro, deservind 78,9 milioane de clienți (în iunie 2021).
Pentru mai multe informații și noutăți, vă rugăm să vizitați www.garantibbva.ro, facebook.com/GarantiBBVARomania și linkedin.com/company/garanti-bbva-romania.

Despre Olga Gudynn International School

Olga Gudynn Int´l School (OGIS) este una dintre cele mai cunoscute școli preșcolare, primare și gimnaziale din România, cu predare intensivă în limba engleză. Școala a fost înființată în 2001 și este acreditată la nivel național și recunoscută la nivel internațional.

În prezent, Școala Olga Gudynn Int´l găzduiește în locațiile sale din București și Pipera aproximativ 800 de copii de diferite naționalități (15), cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani și 150 de angajați (143 de profesori – dintre care 8 sunt străini).

Procesul educațional se desfășoară în conformitate cu Curriculumul Național, British Early Years Foundation Stage Curriculum (pentru preșcolari) și Cambridge (primar și secundar). Încă de la înființare, Olga Gudynn Int´l School a investit în calitate, oferind copiilor un mediu propice dezvoltării academice și personale.

Grădinițele și Școala Olga Gudynn au dezvoltat parteneriate și schimburi exclusive cu UNESCO, Comenius și instituții de învățământ din Elveția, Marea Britanie, SUA, Finlanda și Germania pentru a implementa cele mai bune strategii în educație.

Taguri: credite firme  Garanti BBVA  banca  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilOTP Bank finanteaza agricultorii pentru absorbtia fondurilor europene

OTP Bank România și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat parteneriatul pentru facilitarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol și antreprenorii rurali prin Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală detalii

Cardurile BCR IKEA si George vor fi realizate din 85% plastic reciclat

- BCR a lansat procesul de transformare responsabilă a portofoliului de carduri BCR, prin care, până la finalul lui 2022, vor fi emise exclusiv carduri sustenabile, prietenoase cu mediul - Începând cu luna octombrie, cele mai detalii

Alpha Bank si AFIR au semnat un protocol pentru finantarea proiectelor de dezvoltare rurala

Alpha Bank Romania își reafirmă susținerea sectorului agri semnând împreună cu Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) un protocol de colaborare pentru accelerarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate în cadrul Programului Național detalii

Garanti BBVA Romania finanteaza noul campus Olga Gudynn International School din Pipera

Garanti BBVA, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a acordat un credit de investiții pentru finanƫarea reconfigurării și renovării noului campus Olga Gudynn International School din Pipera, care găzduiește, detalii

  

Ultimele Comentarii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii

 • Către BRD

  Bună ziua, sunt client la dumneavoastră de mai mulți ani,având un credit,dar acum am avut ... detalii