BANCI | Profil

Banca Transilvania emite online carduri de credit, prin aplicatia BT Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-09-18 17:00

 Clienţii BT pot obţine cardul de cumpărături în aproximativ 10 minute, prin aplicaţia BT Pay.

 Experienţa unui client care îşi doreşte un card STAR Forte este de acum înainte 100% online: de la aplicarea pentru card şi obţinerea lui, la plata cumpărăturilor şi administrarea cardului.

 STAR Forte este cel mai popular card de cumpărături, care oferă posibilitatea de a cumpăra în până la 24 rate fără dobândă sau de a acumula puncte STAR la partenerii programului.

 Peste 550.000 de carduri STAR sunt în buzunarele românilor, iar 1 din 2 este inclusiv digital, în BT Pay.

 Aplicaţia BT Pay are peste 1,5 milioane de utilizatori, +80% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Clienţii Băncii Transilvania pot aplica online pentru cardul de cumpărături STAR Forte, prin aplicaţia BT Pay, ceea ce înseamnă acces la bani şi la card în aproximativ zece minute, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Opţiunea va fi disponibilă clienţilor gradual, în decurs de aproximativ o săptămână. Lansarea face parte din strategia băncii de a veni constant cu alternative de banking la distanţă.

Parte din programul de loialitate STAR al Băncii Transilvania, cardul STAR Forte vine cu următoarele beneficii pentru clienţi: împrumut de până la 25.000 de lei, cumpărături în până la 24 rate fără dobândă sau puncte de loialitate la peste 17.000 de comercianţi din mediul fizic și online.

Clienţii vor primi cardul fizic la adresa dorită sau la o unitate BT, varianta digitală a acestuia având avantajul că poate fi folosită imediat, prin BT Pay.

În BT Pay, clienţii au la îndemână toate informaţiile despre STAR Forte: sold; număr de puncte STAR acumulate; datele cardului; numărul de rate care mai trebuie achitate; tranzacţiile realizate, grupate pe categorii; obligaţiile lunare de plată şi oferte de la partenerii STAR, iar pentru plățile online aceştia pot confirma tranzacțiile direct de pe telefon.

Cardul STAR Forte este destinat cetăţenilor români cu venituri salariale, care lucrează de cel puţin 3 luni la actualul angajator. Pentru fluxul online, banca ia în considerare categoria de venituri prin care poate oferi produsul cel mai rapid unui număr semnificativ de clienţi, şi anume salariul.

În unităţile Băncii Transilvania pot aplica pentru STAR Forte persoane cu venituri mult mai variate - salarii, dividende, chirii, pensii etc.

“Avem ambiţii mari în ceea ce priveşte transformarea digitală a băncii. Planurile noastre au legătură mai ales cu transpunerea în mediul digital a majorităţii proceselor de originare de produse, aşa încât clienţii vor putea comanda online, inclusiv prin telefon, tot mai multe produse şi servicii.

Lansarea de azi este un nou pas prin care oferim clienţilor mult mai multă convenienţă, deschizând astfel şi mai mult accesul
la banking”, declară Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

STAR Forte este primul card de credit al Băncii Transilvania, lansat în 2003. Peste 550.000 de carduri de credit are banca, iar 1 din 2 carduri este folosit în format digital.

Taguri: aplicatie mobile banking  BT  Banca Transilvania  aplicatie plati cu telefonul mobil  banca  carduri de credit  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilING Bank a acordat un credit firmei Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile si tablete

ING Bank România a acordat un credit de 15,5 milioane de euro companiei cu capital privat românesc Gersim Impex – cel mai mare distribuitor de telefoane mobile și tablete de pe piața locală, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: La finalul lunii septembrie detalii

Excluziunea sociala in Romania a atins 35,8% (Raluca Andreica, Patria Credit IFN)

Patria Credit IFN, membră a Grupului Patria Bank, instituție dedicată microfinanțării producătorilor agricoli și micilor afaceri din mediul rural, se alătură și anul acesta inițiativei European Microfinance Network și celebrează alături de alte 20 de instituții și parteneri detalii

BNR ar putea creste dobanda la 2%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea majora dobanda de politica monetara la 2% in sedinta de politica monetara din 9 noiembrie, apreciaza analistii Erste Bank, actionarul majoritar al detalii

OTP Bank finanteaza agricultorii pentru absorbtia fondurilor europene

OTP Bank România și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat parteneriatul pentru facilitarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol și antreprenorii rurali prin Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală detalii

  

Ultimele Comentarii