BANCI | Anunturi banci

ING Bank permite clientilor sa-si si inchida conturile online, nu doar sa le deschida, din aplicatia Home Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-05-13 21:14

Desi multe banci ofera posibilitatea deschiderii de conturi online, niciuna nu permite inchiderea acestora in acelasi mod, ci doar prin prezenta la o sucursala fizica.

ING Bank este prima banca din  Romania care permite si inchiderea online a conturilor, din aplicatia de internet/mobile banking Home Bank, nu doar deschiderea acestora.

Comunicatul ING Bank:

Începând de luna aceasta, clienții persoane fizice ING Bank România au la dispoziție trei noi funcționalități:

- copierea detaliilor cardului pentru plăți online;

- activarea aplicației Home’Bank pentru clienții care doar utilizează un card ING;

- închiderea ultimului cont curent direct din Home’Bank.

Începutul anului a introdus în România noi reglementări europene pentru confirmarea plăților online, astfel Home’Bank va deveni în curând singurul canal de confirmare a plăților pentru utilizatorii ING. În consecință, ING introduce două noi opțiuni care să facă cumpărăturile online cu cardul ING mai simple.

În primul rând, clienții pot vedea și copia detaliile cardului direct din Home’Bank pentru a le folosi direct în câmpurile afișate în pagina de plată. Clientul intră la secțiunea ”cardurile mele” și selectează cardul cu care vrea să plătească. Următorul pas este selectarea ”Detalii card” și introducerea parolei. După autentificarea suplimentară, detaliile sunt vizibile timp de 60 de secunde și pot fi copiate prin apăsarea pe iconița din dreptul cardului. Această funcționalitate este disponibilă doar de pe mobil, pentru sistemele Android și Apple.

În al doilea rând, clienții care nu au un cont curent în lei, dar folosesc un card ING (fie că este un card secundar, un card de business sau un card în euro), pot de acum să confirme plata prin aplicația Home’Bank. Pentru a activa aplicația, clientul trebuie să acceseze pagina dedicată și să urmeze pașii pentru activarea serviciului. Informații pot fi găsite și pe site-ul băncii și apelând call center-ul.

„Promisiunea ING față de clienții săi este să le ofere o bancă 100% digitală. După ce am făcut numeroase servicii bancare disponibile din Home’Bank, de la deschiderea relației, produse de economisire, creditare, investiții și operațiuni de zi cu zi, acum devine disponibilă și opțiunea de a închide contul la bancă, într-un proces 100% online. Deși ne va părea rău să îi vedem că pleacă, vrem să le oferim clienților cea mai bună experiență chiar și pe ultima sută de metri”, a subliniat Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.

Închiderea contului direct din Home’Bank este disponibilă clientului titular pe cont. Acesta accesează meniul ultimului cont curent, selectează ”Mai multe” și apoi ”Închidere cont”.

În cazul în care clientul își închide ultimul cont și nu beneficiază de un alt serviciu ING, relația și serviciul Home’Bank se vor închide odată cu aceasta, iar clientul va fi delogat din aplicație.

În cazul în care clientul își închide ultimul cont, dar beneficiază de un alt serviciu ING (de exemplu mandatat, codebitor, posesor de card suplimentar etc.), relația și serviciul Home’Bank rămân active.

Taguri: ING Bank  Home Bank  banca  

Comentarii

Radu
Vreau să-mi închid contul și banca imi refuza acest drept.
Buna ziua. În 2018 am deschis un cont la ING BANK .Doresc închiderea contului.Platesc comision din septembrie 2021 pentru un cont pe care nu-l mai folosesc.Am sunat la banca și imi refuza închiderea contului. Contul este cu proprire,însă atât timp cât nu mai primesc bani,banca nu ma poate obliga sa păstrez un cont deschis !!pentru ce sa plătesc comision de administrare????pentru un cont gol????!!!!! La deschiderea contului nimeni nu mi-a oferit o astfel de informație!!!

Neo
Cont pe viatā! :( Dezamāgitor
100% digital, call center fārā acces la detalii

Buna ziua .Se poate închide contul in euro direct din homeba
Cum pot sa închis contul ING in euro direct din homebank?


Vasile Pop Coman - jurnalist Bancherul.ro
inchidere cont ING din Home Bank
Se poate inchide astfel contul ING din Home Bank: accesează meniul ultimului cont curent, selectează ”Mai multe” și apoi ”Închidere cont”.

Pricob
Bună ziua
Doresc sa închid

Nistor
Închidere cont
Sunt deținătoarea unui card ing ,doresc să îl închid că nu-l mai folosesc,ce pot sa fac!Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciBancile comunica automat cu ANAF situatia popririlor

Pentru clienții cu popriri: de la data de 1 octombrie 2023, BRD implementează comunicarea Soldului Cert către ANAF
Începând cu data de 1 octombrie 2023, intră în vigoare Ordinul Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora astfel cum acesta a fost modificat prin Ordinul nr. 626/2023 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora, anunta banca detalii

BRD bate recordul la credite de consum, in ciuda dobanzilor mari, si obtine un profit ridicat

BRD Groupe Societe Generale a anuntat "o producție record de credite de consum în prima jumatate a acestui an (+13% în dinamică anuală) și T2 (+20% în dinamică anuală)." Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a ajuns la un nou minim istoric de detalii

CEC Bank a preluat Fondul de Garantare a Creditului Rural

CEC Bank a finalizat preluarea pachetului de 99,993% din capitalul social al Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) de la BRD Groupe Societe Generale, Banca Comercială Română și Raiffeisen Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

BCR aproba credite online prin aplicatia George, dar contractele se semneaza la banca

Banca Comercială Română (BCR) a acordat deja, în ultima săptămână, primele credite ipotecare online, o premieră absolută în România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluția financiară CASA MEA este detalii

  

Ultimele Comentarii