RECLAMATII BANCI | Educatie financiara

TBI Bank nu vrea sa-mi amane rata la credit. Ce pot sa fac?

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-01-18 16:43

"Vreau sa aman rata la TBI si nu mai fost acceptată, nu vor sa ma ajute deloc, macar cu o rată mai mică. Ce pot sa fac?", intreaba o cititoare, la Reclamatiibanci.ro.

Raspuns ReclamatiiBanci.ro:

Stimata doamna,

Atat bancile, cat si IFN-urile precum TBI Credit, sunt obligate de lege (OUG 37/2020, modificata prin OUG 227/2020 sa amane ratele la creditele celor afectati de criza COVID-19, pe o perioada de pana la 9 luni.

Daca TBI Credit refuza sa va amane rata, sfatul meu este sa faceti o reclamatie in acest sens, prin e-mail (ccc@tbicallcenter.ro) sau la telefon 021.529.86.00. De asemenea, puteti completa formularul de pe site-ul TBIBank.ro.

Daca TBI Credit nu va raspunde de reclamatie, va recomand sa luati legatura cu CSALB (Centrul de Solutionare Amiabila a Litigiilor in domeniul Bancar), o institutie care va ajuta gratuit sa rezolvati problemele cu bancile si IFN-urile, la telefon 021.94.14, email office@csalb.ro sau pe site-ul www.csalb.ro. (vezi aici raspunsul integral)

Ai probleme cu bancile sau IFN-urile? Scrie-ne aici  si te ajutam.

Taguri: TBI Bank  TBI Credit IFN  reclamatie banca  amanare rate credite  banca  Reclamatiibanci.ro  reclamatie IFN  imprumut  Institutii Financiare Nebancare (IFN)  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiaraCare este procedura privind depunerea unei reclamatii (petitii) la CEC Bank?

Care este procedura privind depunerea unei reclamatii (petitie) la CEC Bank, conform informatiilor publicate de banca: Ghid petiţii Reclamaţii/petiţii Stimate client, Considerăm că succesul și recunoașterea de care detalii

Cum pot afla daca cineva a facut un credit pe numele meu?

"Buna ziua. Unde pot sa verific daca cineva a facut credit pe numele meu? Mi-a furat cineva identitatea, adica le-am dat o poza cu buletinul meu, crezand ca e o oferta de la Orange. Asteptam oferta de la Orange si am primit un SMS cu o oferta, care nu era de la Orange. Am intrat pe un link detalii

Am dat click si am luat imprumutul Hora Credit cu DAE de 69.000%, de 7.000 de ori mai mare decat un credit normal!

"Acum câteva zile am luat cu împrumut 500 de lei de la Hora credit online. nu mă deranjează dobânda pentru că o să i înapoiez mâine. cu o săptămână înainte am mai împrumutat 100 de lei pe 7 zile și i am returnat. Acum însă m detalii

Kruk mi-a dublat datoria creditului cesionat. Ce pot sa fac?

"Pe scurt, am primit sentința pe executare silita pentru suma de aproximativ 32000 ron, s-a pus proprire, am făcut o promisiune de plata, am achitat conform angajamentului 14800 ron și acum îmi transmite Kruk ca mai am de plata 40000, asta din luna iunie pana acum. În trei detalii

  

Ultimele Comentarii