TEHNOLOGII BANCARE | Profil

Creditele de la BT Mic se pot obtine cu ajutorul chatbot-ului Raul de la BT

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-12-15 14:03

Antreprenorii cu afaceri mici pot aplica rapid pentru un credit la BT Mic prin chatbot-ul Raul de la BT pentru a începe sau a creşte o afacere. Acesta poate fi accesat pe site-ul BT Mic, prin telefon, tabletă sau calculator (vezi video, mai jos), conform unui comunicat transmis de Banca Transilvania, in care se mai arata:

Dezvoltarea anunţată astăzi a fost realizată de echipele Băncii Transilvania şi BT Mic, în colaborare cu DRUID şi Namirial.

Este a doua noutate cu care vine Raul de la începutul pandemiei pentru cei 11.500 de clienţi activi BT Mic, pe lângă lansarea chatbot-ului pe WhatsApp (0757 080 006).

Prin intermediul acestuia, clienţii pot afla detalii despre împrumuturile pe care le au, cum ar fi valoarea şi scandenţa ratei, respectiv suma care mai trebuie plătită până la finalul perioadei de creditare.

“Prin intermediul chatboţilor ne propunem să creştem tot mai mult zona de suport online oferit în timp real clienţilor noştri. Clienţii au libertatea să verifice oricând şi de oriunde informaţii
despre produse şi facilităţi, dar şi să solicite anumite servicii. În ziua de azi, când accesul rapid la informaţii este esenţial, chatbot-ul Raul de la BT va oferi clienţilor BT Mic inclusiv opţiunea de a aplica pentru finanţări” – declară Marius Flore, Director Digital Banking, Banca Transilvania.

Opţiuni pentru antreprenorii care vor sa aplice pentru un credit la BT Mic, prin Raul:

• Semnarea electronică a documentaţiei necesare pentru a demara evaluarea unei solicitări de finanţare: Cerere de credit, Acord pentru consultarea bazei de date a Centralei Riscului de Credit şi Informare privind prelucrarea datelor personale în
sistemul Biroului de credit. Opţiunea este valabilă pentru clienţii BT.

• Încărcare documente: permite trimiterea documentelor financiare care ajută echipa BT Mic să analizeze cât mai eficient aplicaţia, iar creditul să fie acordat mai repede atât pentru clienţi, cât şi pentru cei care nu lucrează în prezent cu BT.

• Simulări de credit în mod flexibil: pe baza menţionării sumei care poate fi plătită lunar, antreprenorii află suma pe care o pot împrumuta de la BT Mic şi pe ce perioadă.

Opţiunea este valabilă inclusiv pentru antreprenorii care nu sunt clienţi BT.

În ciuda pandemiei şi a schimbării de trend-uri, BT Mic a finanţat în ultimele 6 luni peste 1.700 de companii mici şi a păstrat termenele de finanţare maxime, sumele şi garanţiile flexibile, dar şi timpul de răspuns de 4 zile.

De asemenea, a lansat pe Blogul BT Mic iniţiativa Cumpără de la o afacere mică pentru a impulsiona cât mai multe persoane să aleagă să cumpere de la firme aflate la început de drum, de la business-uri mici, de familie.

Poveştile acestor afaceri pot fi urmărite pe blog, iar oamenii pot cumpăra de la ei facil, având în vedere că fiecare articol conţine informaţiile de contact ale firmei – site, profilul din social media sau adresă.

Banca Transilvania are 6 chatboţi pentru comunicarea cu clienţii şi angajaţii, iar aceştia au oferit 20 de milioane de răspunsuri în primele nouă luni ale anului. Mai multe detalii despre bankingul
conversaţional, în whitepaperul Chatbots of BT.

BT Mic este compania Grupului Financiar Banca Transilvania dedicată finanțării afacerilor mici, inclusiv start-up-uri, care completează rolul BT de susținere a antreprenorilor români.

Se adresează antreprenorilor cu o cifră de afaceri de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare – de la societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi/asociații familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, la persoane care desfăşoară activități economice.

În cei patru ani de activitate, BT Mic a susținut până acum 13.500 de microîntreprinderi care au generat peste 20.000 de locuri de muncă în 2.000 de localităţi din România. Mai multe detalii, pe site-ul BT Mic şi pe Blogul BT Mic.

Taguri: Banca Transilvania  credite firme  tehnologii bancare  banca  credit online  Credite IMM  BT Mic  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Profil



Garanti BBVA Leasing obtine o finantare de la BERD

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România, semnează un nou acord de împrumut de 10 milioane de euro cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), pentru a sprijini dezvoltarea IMM-urilor din România, conform unui detalii

Platile instant, posibile la 14 dintre cele 23 de banci

Platile instant in lei se pot face la majoritatea bancilor mari, cu cateva exceptii, precum Unicredit si Intesa. In total, 14 din totalul celor 23 de banci importante din Romania ( 20 de banci romanesti si 3 sucursale ale bancilor straine) ofera serviciul de plati instant, care se pot detalii

Biletele la ordin, cecurile si cambiile pot fi trimise din aplicatia CEC Bank

CEC Bank continuă procesul de digitalizare și implementează o nouă funcționalitate destinată firmelor: Scanarea Instrumentelor de Debit în aplicația de Mobile Banking – CEC app, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: ”CEC detalii

Tentativa de frauda online prin e-mailuri trimise clientilor CEC Bank

Clientii CEC Bank care au primit astazi e-mailuri cu mesajul „Restricționare Temporară a Contului Dvs.” trebuie sa le ignore, pentru ca sunt tentative de frauda online. Desi mailul pare a veni de la CEC Bank, intrucat in dreptul expeditorului (de detalii

 



 

Ultimele Comentarii