Informatii utile banci | Anunturi banci

Oferta OTP Bank de Black Friday: conturi fara comisioane pe viata

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-11-14 10:35

OTP Bank România anunță lansarea Campaniei Zero Friday 2020, prin care atât persoanele fizice, cât și antreprenorii beneficiază, în perioada 13 – 20 noiembrie, de cele mai atractive avantaje din acest an, cu zero costuri pe întreaga durată de valabilitate a contractelor semnate în cadrul campaniei, se arata intr-un comunicat de presa al bancii in care se adauga:

”Ne bucurăm să venim în întâmpinarea noilor clienți cu oferte și nu cred că exagerez când spun, imposibil de refuzat. La urma urmei, ce ofertă poate fi mai bună decât una care presupune zero costuri pe viață? Zero Friday este despre extra 0-uri la Pachetul LeZero, un produs de banking devenit recent și 100% digital, care se bucură deja de succes în rândul clienților noștri persoane fizice; despre 0 lei comision de administrare a Cardului de Credit Mastercard Dual în 12 rate, dar și despre servicii cu zero costuri pe viață special create pentru antreprenori”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct, coordonator al Diviziei Retail în cadrul OTP Bank România.

Astfel, în intervalul 13 – 20 noiembrie, OTP Bank oferă persoanelor fizice Pachetul LeZero care include cont curent, card de debit Mastercard, Internet și Mobile Banking, Alerte SMS (Control Card și Control Cont), cu ZERO costuri pe viață și ZERO condiții lunare de încasare și tranzacționare. Cei interesați pot aplica online pe website-ul băncii și beneficiază de avantaje, precum: 0 comision la conturile curente, 0 costuri la cardul de debit, 0 costuri la retrageri numerar de la orice ATM din România, nelimitat; 0 costuri pentru două retrageri numerar, pe lună, de la orice ATM din străinătate; 0 costuri de administrare cu aplicațiile incluse în OTPdirekt; 0 comision de procesare plăți în lei, intra și interbancare către orice bancă din România, nelimitat, prin intermediul OTPdirekt și 0 costuri cu alertele SMS, adică nu plătești nici administrarea serviciului și nici nu ai costuri cu SMS-urile primite. Cei interesați trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să nu dețină sau să nu fi deținut cont curent la OTP Bank înainte de 13 noiembrie 2020 și să contracteze produsele alese până la 31 decembrie 2020.

În plus, clienții care decid să încaseze lunar minimum 1200 lei și să facă plăți cu cardul de debit și pe Internet Banking/Mobile Banking încă din prima lună de la achiziția pachetului, vor primi și bonusul lunar de 10% cash back din suma tranzacțiilor efectuate cu cardul de debit Mastercard, până la maximum 50 lei net lunar, până la 600 de lei în primul an.

Tot în oferta Zero Friday intră și cardul de credit Mastercard în 12 rate cu ZERO comision de administrare. În plus, cei interesați beneficiază de 12 rate fără dobândă pentru cumparături mai mari de 300 lei efectuate fie la comercianții care au afișată sigla programului Mastercard-Plata în Rate, fie la comercianții specializați în vânzarea de electrocasnice, electronice, mobilă, agenții de turism, servicii medicale, asigurări, articole de bricolaj; plăți cu telefonul mobil în orice magazin din țară sau din străinătate care acceptă plata contactless, prin aplicația OTPay pentru telefoanele Android sau prin Apple Pay pentru dispozitivele Apple; perioada de grație de până la 55 de zile cu 0% dobândă pentru cumpărături; dobândă specială pentru refinanțare de doar 9.9% pe an; limita de credit generoasă de până la 30.000 lei.

Totodată, clientii pot beneficia si de oferta specială de 12 rate fără dobândă oriunde în lume pentru cumpărăturile de minimum 300 lei, valabilă până la sfârșitul anului.

Pentru acest produs trebuie îndeplinite următoarele condiții: clientul trebuie să aibă cel puțin 23 ani, să nu dețină sau să nu fi deținut card de credit emis de OTP Bank Romania S.A. dupa 1 octombrie 2020, să aplice online pe website-ul băncii și să contracteze produsul până la 31 decembrie 2020.

”Campania ZERO Friday pentru Antreprenori” cu zero costuri pe viață se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de cifra de afaceri anuală (Micro, IMM, Corporate), care completează formularul dedicat pe website-ul otpbank.ro în perioada 13 – 20 noiembrie, și care devin clienți ai băncii în termen de maximum 60 de zile de la data aplicării. Noii clienți vor putea beneficia astfel de: număr nelimitat de plăți interbancare, de mică valoare, efectuate în lei prin Internet Banking și SmartBank; administrare gratuită a conturilor curente indiferent de numărul acestora și de valută; abonament la Internet Banking gratuit pentru un utilizator; card debit Visa Business în lei cu emitere și administrare gratuite, precum și, opțional, un terminal POS/E-Commerce, pentru care se aplică un comision de doar 0,70% la procesarea tranzacțiilor prin POS, indiferent de rulaj.

Oferta de mai sus este valabilă până pe 20 noiembrie 2020, în condițiile prezentate în cadrul Regulamentului Campaniei. Regulamentul și ofertele Zero Friday sunt disponibile online aici https://www.otpbank.ro/ro/zero-friday-pf#aplica și la https://www.otpbank.ro/ro/zero-friday-pj.

Taguri: OTP Bank  cont online  banca  cont bancar  cont bancar firma  

Comentarii

Panait
Doresc a aplica la această ofertă ptr persoane juridice
societate nou înființată doresc a aplica la această ofertă, telefon contact 0742889689

Ungureanu Florin
Ofertă cu pos pt firmă
Bună ziua ,mă interesează oferta dumneavoastra cu pos pt o firmă de taxi și aș vrea să știu ce costuri in plus sunt în afară de comisionul de 0,70 ... Va multumesc si astept sa mă contactați .

Macicasan SERGIU
Bună ziua. Mar interesa un pos pt firma


STRATILA RODICA
CARD DE DEBIT SI CARD DE CREDIT
Buna ziua,as dori un card de creit si de debit multumesc

STRATILA RODICA
CARD DE DEBIT SI CARD DE CREDIT
Buna ziua,as dori un card de creit si de debit multumesc

Cucoanes Viorel
Card de debit


Cucoanes Viorel
Card de debit
Doresc programare la Sucursala BrailaAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciBancile comunica automat cu ANAF situatia popririlor

Pentru clienții cu popriri: de la data de 1 octombrie 2023, BRD implementează comunicarea Soldului Cert către ANAF
Începând cu data de 1 octombrie 2023, intră în vigoare Ordinul Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora astfel cum acesta a fost modificat prin Ordinul nr. 626/2023 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora, anunta banca detalii

BRD bate recordul la credite de consum, in ciuda dobanzilor mari, si obtine un profit ridicat

BRD Groupe Societe Generale a anuntat "o producție record de credite de consum în prima jumatate a acestui an (+13% în dinamică anuală) și T2 (+20% în dinamică anuală)." Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a ajuns la un nou minim istoric de detalii

CEC Bank a preluat Fondul de Garantare a Creditului Rural

CEC Bank a finalizat preluarea pachetului de 99,993% din capitalul social al Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) de la BRD Groupe Societe Generale, Banca Comercială Română și Raiffeisen Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

BCR aproba credite online prin aplicatia George, dar contractele se semneaza la banca

Banca Comercială Română (BCR) a acordat deja, în ultima săptămână, primele credite ipotecare online, o premieră absolută în România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluția financiară CASA MEA este detalii

  

Ultimele Comentarii