BANCI | Profil

Garanti BBVA a fost premiata pentru serviciile digitale

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-08-24 22:24

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a primit, din nou, premiul pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” din partea prestigioasei reviste Global Finance, conform unui comunicat de presa al bancii, in care se mai arata:

Acesta este cel de-al 13-lea premiu primit de bancă din partea acestei publicații și confirmă succesul eforturilor susţinute depuse de Garanti BBVA pentru digitalizarea serviciilor sale. Performanța băncii a fost evaluată de un juriu de clasă mondială compus din membri Infosys, lider mondial în consultanță, tehnologie și externalizare.

Membrii juriului au evaluat strategia de a atrage și deservi clienții cu produse digitale, succesul în a-i determina pe clienți să folosească oferte digitale, creșterea numărului de clienți pe segmentul digital, precum şi funcționalitatea și designul website-ului și al aplicațiilor mobile.

„Suntem mândri că serviciile noastre digitale sunt recunoscute de reputata revistă financiară Global Finance. Strategia noastră de a investi constant în dezvoltarea lor este cea potrivită, iar confirmarea am primit-o în această perioadă caracterizată de incertitudine, în care clienții preferă să acceseze serviciile bancare prin canalele noastre digitale, sigure și ușor de utilizat. Cu Garanti BBVA Mobile și Garanti BBVA Online, ne străduim să punem clienții în centrul activității noastre și să le oferim produse mai bune și personalizate. Alături de serviciile noastre excelente și orientate spre client, canalele digitale ne sprijină în menținerea încrederii pe care clienții au investit-o în noi”, a declarat Ufuk Tandoğan - CEO, Garanti BBVA România.

În prima jumătate a anului 2020, Garanti BBVA a înregistrat o creștere de peste 47% a volumului și a numărului de tranzacții mobile realizate de către clienții săi persoane fizice, față de aceeași perioadă a anului trecut. În dezvoltarea canalelor digitale, Garanti BBVA România beneficiază de sprijinul și experiența acționarilor săi.

Garanti BBVA Turcia (TGB) are peste 8,9 milioane de clienți digitali activi, în timp ce Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) a ajuns la 34 milioane de clienți digitali.

Anul trecut, BBVA a fost recunoscută de Forrester Research ca lider mondial în domeniul serviciilor bancare mobile, într-un clasament al aplicațiilor mobile provenind de la 54 de bănci de retail din întreaga lume.

Taguri: Garanti BBVA  digital banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilOTP Bank acorda granturi nerambursabile din fonduri europene pentru IMM-uri

OTP Bank România a devenit bancă parteneră a programului de granturi implementat de Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) pentru susținerea mediului de afaceri din România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul prin care se detalii

Banca Transilvania va acorda credite de 700 de milioane de lei prin programul Noua Casa

Banca Transilvania a început să acorde credite prin programul Noua Casă. De asemenea, BT a lansat pentru clienţi un ghid online despre paşii necesari achiziţionării unei locuinţe, detalii

Garanti BBVA Leasing extinde finantarile in leasing pentru firme, cu ajutorul EFSE

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România - unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, extinde oportunitățile de finanțare pentru întreprinderile mici și micro din România, prin semnarea unui acord de împrumut de 7 detalii

Garanti BBVA a fost premiata pentru serviciile digitale

Garanti BBVA, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, a primit, din nou, premiul pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania” din partea prestigioasei reviste Global Finance, conform unui comunicat de presa al bancii, in care se mai arata: Acesta este cel detalii

Ultimele Comentarii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • ?

  & Comportament infracțional al instituțiilor și al BNR, care pe fondul insistenței ... detalii

 • Revlamatie

  Am trimis la bancă SOCIETE GENERALE peste 300euro, pentru anprumut de 3000euro, am anulat ... detalii

 • As dori pentru nevoi personale

  As dori pentu nevoi ... detalii