Informatii utile banci | First Bank

Cetatenii americani din Romania pot incasa cecurile de asistenta financiara pentru COVID-19 doar la First Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-07-09 11:42

First Bank anunță că, începând din această lună, va fi singura instituție financiară de unde cetățenii americani din România pot încasa cecurile oferite de guvernul american drept asistență financiară pentru contracararea impactului economic provocat de pandemie, conform unui comunicat al bancii, in care se mai arata: 

În decursul ultimelor luni, guvernul american a luat o serie de măsuri pentru a îi sprijini pe cei afectați de suspendarea activităților economice. Printre acestea s-a numărat sprijinul financiar către cetățenii americani prin diferite metode, inclusiv prin emiterea de cecuri.

În România, aceste cecuri pot fi încasate prin deschiderea unui cont la First Bank, care apoi se va ocupa de procesul de remitere prin creditarea fondurilor în cont.

Acest lucru face ca First Bank să fie în acest moment singura bancă colectoare a acestor cecuri în România.

Comunitatea americană din România este una semnificativă, fiind formată din funcționari publici, specialiști care activează în sectorul privat, militari, profesori etc.

Cetățenii americani care locuiesc în România vor trebui să prezinte pașaportul, cecul primit în original și dovada domiciliului. Comisionul pentru această operațiune va fi unul fix. Mai multe informații despre disponibilitatea acestui produs pot fi obținute începând cu 15 iulie din orice filială First Bank.

Taguri: First Bank  cont bancar  

Comentarii

cozma marcel
stire falsa
banca nu stie nimic despre acest subiect, ar fi bine sa lamuriti problema inainte de a da stiri neverificate !

Vasile Coman - Bancherul.ro
cecuri First Bank
Cozma Marcel, stirea este reala, este un comunicat de presa al bancii First Bank, in consecinta banca ar trebui sa stie despre ce este vorba. Ati cerut la First Bank incasarea unui cec si ati fost refuzat?

Moga Dan
Stire Reala
Buna ziua , sunt cetaten American cu domiciliul in Romania , am deschis cont la First Bank Bucuresti si voi primi $ 1200 in contul meu in apx 30 zile , serviciul foarte bun , recomand First Bank Romania !

Leti
Ce conditii au?
Aceeasi situatie ca dnul Moga Dan. Ce v-au cerut pt a putea incasa cecul? Garantie? Comisioane? DHL? Cat timp trebuie sa pastrati contul? (Am alt cont dar nu stiu daca imi vor onora cecul si as avea nevoie de acest cont doar pana intra banii)

Moga Dan
2nd Stimulus Check USA
Buna ziua , am incasat in apx. 30 de zile primul Stimulus Check USA , comision fix de $ 40 , voi incasa si 2nd Stimulus tot la First Bank , serviciu bun !

Moga Dan
2nd Stimulus Check USA
Buna ziua , am incasat in apx. 30 de zile primul Stimulus Check USA , comision fix de $ 40 , voi incasa si 2nd Stimulus tot la First Bank , serviciu bun !Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: First BankFirst Bank este reprezentanta Eurobank in Romania: ce se intampla cu creditele Bancpost?

Intrebari si raspunsuri utile despre calitatea First Bank de reprezentanta in Romania a Eurobank, fosta proprietara a Bancpost, de la care a preluat o parte dintre credite, restul fiind transferate la Banca Transilvania. Care este calitatea First Bank? Incepand cu data de 01.07.2018 First Bank S.A. este reprezentantul Eurobank in Romania si se ocupa de administrarea acestor credite. Creditul dumneavoastra a fost cesionat catre Eurobank S.A., ca parte a planului de reorganizare al grupului Eurobank. Toate produsele de credit cesionate au fost comunicate in notificarea transmisa. Nu au fost cesionate catre Eurobank S.A. conturi curente, depozite, conturi de economii sau carduri. Legislatia aplicabila prevede ca cesionarul sa fie notificat detalii

Clientii First Bank pot face plati prin Google Pay

First Bank lansează plățile prin Google Pay, o modalitate rapidă și simplă de a plăti online sau de a efectua plăți contactless, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Posesorii cardurilor emise de First Bank, care au un smartphone cu sistem de operare Android, detalii

First Bank anunta rezultatele financiare din prima jumatate a anului 2021

First Bank a raportat pentru primul semestru din 2021 un profit net de 54 milioane de lei, în crestere semnificativă, de 2.5 ori față de aceeași perioadă a anului trecut, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Banca a generat o rentabilitate a capitalului (ROE) de detalii

First Bank are o noua aplicatie de mobile banking

O nouă aplicație de mobile banking, care cuprinde funcționalități unice pe piața națională, a fost lansată de First Bank în urma unui proces de transformare care a durat un an și jumătate și care a avut obiectivul de a oferi tehnologie cu o dimensiune umană, ceea ce detalii

  

Ultimele Comentarii