Criza COVID-19 | BRD Groupe Societe Generale

BRD a prelungit perioada de amanare a ratelor la credite pana in 30 iunie

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-06-22 20:58

BRD, la fel ca BCR, a prelungit perioada de amanare a ratelor la credite, conform propriei oferte, timp de trei luni si fara costuri suplimentare, pana la sfarsitul lunii iunie, dupa ce termenul pentru depunerea cererilor de suspendare a ratelor conform OUG 37/2020 a expirat in 15 iunie.

Iata informatiile publicate de BRD:

Credite Persoane fizice

Începând cu 16 iunie 2020 și până pe 30 iunie 2020, poți solicita amânarea la plată a ratelor creditelor cu garanții imobiliare și creditelor de consum, cu excepția liniilor de credit (descoperit autorizat de cont sau carduri de credit).

Această soluție presupune suspendarea obligației de plată a capitalului, dobânzilor și comisioanelor, dacă este cazul, conform dispozițiilor contractuale, pe o perioadă de 3 luni și prelungirea duratei creditului cu durata amânării.

Excepție face creditul « Prima Casă », pentru care noua durată a creditului nu poate depăși durata maximă posibilă de 360 de luni.

Dobânda și comisioanele se calculează conform dispozițiilor contractului de credit și se vor achita eșalonat, pe toată durata creditului, fără aplicarea de costuri la acestea.

În cazul creditelor Prima Casă, comisionul anual de gestiune datorat FNGCIMM, scadent în perioada amânării, va fi perceput la prima dată scadentă după perioada de amânare și ulterior, la intervale anuale. Vei achita pe durata amânării primele de asigurare de viață, respectiv de imobil, după caz, dacă asigurările au fost intermediate de BRD.

Pentru punerea în aplicare a acestei soluții, este necesar ca toate părțile contractului de credit (împrumutat, co-împrumutat, garanți) sa semneze un act adițional la contractul de credit.

De asemenea, este important de reținut faptul că, în eventualitatea existenței de sume restante, acestea nu fac obiectul suspendării și va fi necesar să le achiți cât mai curând, pentru evitarea acumulării de dobânzi penalizatoare conform contractului de credit.

Pentru a putea solicita amânarea la plată este necesar să îndeplinești următoarele condiții:

- veniturile tale sau ale familiei tale au fost afectate direct sau indirect de pandemia COVID-19, conform declarației tale pe proprie raspundere;

- nu înregistrezi întarzieri la plata mai mari de 30 de zile la data cererii de amânare;

- solicitarea amânării la plată trebuie depusă, cel târziu, până la data de 30 iunie 2020;

- nu ai beneficiat / nu beneficiezi de o altă soluție de amânare la plată în contextul pandemiei COVID-19 a creditului acordat de BRD (oferită de BRD sau acordată în conformitate cu dispozițiile OUG 37/2020);

- în condițiile acordării soluției de amânare la plată a ratelor și extinderii termenului de rambursare cu numărul de luni de amânare, durata creditului rezultata în urma amânării, în cazul creditelor Prima Casă, nu depașește 360 de luni (altfel spus, durata initiala a creditului tau Prima Casa a fost de maxim 357 de luni);

Te rugăm să ții cont că în perioada de amânare la plată se vor calcula dobândă si comisioane, conform dispozitiilor contractului incheiat cu Banca, iar acestea vor fi percepute după perioada de amânare la plată prin impartire pe perioada ramasa de creditare, conform cu exemplele de mai jos.

Prin urmare, după încheierea perioadei de amânare la plată, rata lunară va crește față de situația prezentă. De asemenea, perioada de creditare se va extinde cu perioada de amânare la plată.

Poți completa formularul AICI. După completarea lui te rugăm să ai rabdare să fii contactat de un reprezentat BRD pentru a stabili data semnării actului adițional.

Pentru informații despre statusul cererii tale de amânare îți punem la dispoziție un număr dedicat subiectului amânărilor de plată: 021 302 6118. Numărul este disponibil de luni până vineri între orele 09:00 și 19:00 pentru toți clienții persoane fizice.

Micro-companii, PFA și PL

Amânarea la plată (perioadă de grație) în condiții oferite de BRD

Oferim posibilitatea clienților micro-companii (companii cu cifra de afaceri sub 1 milion Euro) cât și Persoanelor Fizice Autorizate si Profesiilor Liberale, care sunt afectați temporar de efectele pandemiei Covid-19, de a solicita acordarea unei perioade de grație de 3 (trei) luni pentru plata ratelor de principal și pentru plata dobânzii, prevăzute în Contractul de Credit („Perioada de Grație”), perioada de creditare urmând a fi prelungită cu Perioada de Grație, precum și scutirea de la plata comisioanelor lunare prevăzute în Contractul de Credit pe Perioada de Grație.

Dobânda datorată corespunzatoare sumelor scadente, a caror plată este amânată, se va plăti eșalonat pe durata rămasă de până la noua maturitate, ulterior Peroadei de Grație.

Modificarea clauzelor contractuale ca efect al aprobării solicitării Clientului se realizează prin încheierea de acte adiționale de către părți.

Condițiile de eligibilitate pentru accesul la amânarea la plată în condițiile oferite de BRD:

- creditul pentru care ai solicitat suspendarea la plată a ratelor scadente (capital, dobânzi, comisioane) a fost acordat și nu a fost declarată scadența anticipată până la dată prezentei solicitării (este inclusă data în care s-a făcut cererea);

- data scadenței finale a obligațiilor de rambursare a creditului este ulterioară datei cererii (este inclusă data în care s-a făcut cererea).

Dacă ești interesat de această variantă, completează formularul dedicat AICI.

Corporate

Credite - Solutia BRD de amânare la plată a ratelor, în perioada COVID-19

Pentru clienții companii cu cifra de afaceri peste 1 milion Euro care sunt afectați temporar de efectele pandemiei Covid-19 şi care necesită măsuri de sprijin care susțin continuarea fără întreruperi a activității, BRD a pregatit o oferta de amânare la plată (perioadă de grație) poate fi accesată până la 30.06.2020, structurată dupa cum urmează:

(i) pentru facilitățile de credit cu grafic de rambursare a capitalului în rate - acordarea unei perioade de gratie de 3 (trei) luni pentru plata ratelor de principal prevăzute în contractul(ele) de credit („Perioada de Grație”), perioada de creditare urmând a fi prelungită cu Perioada de Gratie.

Amânarea la plată nu se aplică dobânzilor și comisioanelor, ce vor fi calculate și datorate conform prevederilor contractului(elor) de credit, inclusiv în cadrul Perioadei de Grație.

(ii) pentru facilitățile de credit care nu au un grafic de rambursare a capitalului în rate - prelungirea cu 3 (trei) luni a perioadei de valabilitate (utilizare și maturitate) a creditului, în aceleași condiții contractuale, cu plata dobânzii și a celorlalte costuri conform prevederilor contractului(elor) de credit.

Modificarea clauzelor contractuale, ca efect al aprobării solicitării tale, se realizează prin încheierea de acte adiționale de catre părți.

Poți completa formularul AICI. După completarea formularului te rugăm să ai răbdare să fii contactat de noi și să nu introduci cererea de mai multe ori.

Sursa: BRD.ro

Comentarii

Baetelu Tudorel
Amânarea ratelor
Buna ziua !

Mihai Mariana elena
Bună ziua, trecem printr-o situație dificila din cauza pandemiei din nou soțul a rămas acasă, eu am rămas în concediu de creștere copil dacă se poate sa se amane ratele cât este posibil, va mulțumesc mult
Near fi de mare ajutor suspendarea ratelor măcar 3 luni dacă nu se poate mai mult

Butnaru Mihaela
Amânarea ratelor
Bună ziua, din nou am rămas fără munca și am dori amânarea ratelor măcar 3 luni dacă se poate. Mulțumim mult

Lingurar Adrian Grigore
Bună ziua a-și dori va rog amânarea ratelor cu încă 3 luni, motivul este ca nu prea am de lucru, stau pe chirie am rămas în urma cu plata la chirie și facturi,și nu reușesc sa plătesc și rata la banca. Va mulțumesc frumos și aștept răspunsul dumnevoastră!
Va rog a-mi accepta cererea de amanare!

Dumitru Luiza Florentina
Amânarea ratelor
Bună ziua a-și dori va rog amânarea ratelor cu încă 3 luni, motivul este ca nu prea am de lucru, stau pe chirie am rămas în urma cu plata la chirie și facturi,și nu reușesc sa plătesc și rata la banca. Va mulțumesc frumos și aștept răspunsul dumnevoastră! Va rog a-mi accepta cererea de amanare!

Dumitru Luiza Florentina
Amânarea ratelor
Bună ziua a-și dori va rog amânarea ratelor cu încă 3 luni, motivul este ca nu prea am de lucru, stau pe chirie am rămas în urma cu plata la chirie și facturi,și nu reușesc sa plătesc și rata la banca. Va mulțumesc frumos și aștept răspunsul dumnevoastră! Va rog a-mi accepta cererea de amanare!

Mortocean Rodica
Brd
As dori sa mai amin ratele

Mortocean Rodica
Brd
As dori sa mai amin ratele

Mortocean Rodica
Brd
As dori sa mai amin ratele

Mortocean Rodica
Brd
As dori sa mai amin ratele

Cojocar Ioan
Amânarea ratei
Buna ziua mă numesc cojocar Ioan domiciliul în Brașov as dorii sa îmi amânați rata pentru că nu am loc de muncă

Fieraru titel
As dori amânarea ratelor
AS VREA SA IMI AMANATI SI MIE RATELE CA NU MAI AM LOC DE MINCA SI SUNTEM 6 MEMBRI IN FAMILIE

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor la BRD, sunati la telefonul bancii (*22622) sau trimiteti un email pe adresa: mybrdcontact@brd.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut: vasile.coman@bancherul.ro sau tel. 0723292899.

Stoiculeanu Lucica
Nu am munca
Doresc amânarea ratelor

Pacuraru rodica
Amanare rate
Buna , va rog dacă aș putea să aman plata ratelor ca am o perioadă financiară mai grea, multumesc.

Mortocean Rodica
Brd
As dori sa opresc ratele pe o perioada

Maxim Anrta Luminița
Cerere
Buna ziua ,as dori sa prelungim cu 3 luni perioada de amanare a ratelor la creditul prima casa.

Vasile Coman - Bancherul.ro
Amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor la BRD, sunati la telefonul bancii (*22622) sau trimiteti un email pe adresa: mybrdcontact@brd.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut: vasile.coman@bancherul.ro sau tel. 0723292899.

Bornyasz matyaș jozsef
As somai și nu am de unde sa plătesc varog sa ma antelegeti ca amu mi greu o perioadă varog amânați 3luni mulțumesc de antelegere
No coment

Bornyasz matyaș jozsef
As somai și nu am de unde sa plătesc varog sa ma antelegeti ca amu mi greu o perioadă varog amânați 3luni mulțumesc de antelegere
No coment

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor la BRD, sunati la telefonul bancii (*22622) sau trimiteti un email pe adresa: mybrdcontact@brd.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut: vasile.coman@bancherul.ro sau tel. 0723292899.

Fieraru titel
Vreau sa aman ratele pentru ca numai am loc de munca
Vreau sa aman ratele ca numai am loc de munca am fost dat afară si nu am niciun venit

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate BRD
Stimate domnule Fieraru, pentru amanarea ratelor la BRD, sunati la telefonul bancii (*22622) sau trimiteti un email pe adresa: mybrdcontact@brd.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut: vasile.coman@bancherul.ro sau tel. 0723292899.

Grigorie Marian
Amînare rate perioadă 6 luni
Specific că lucrind in distriibutie muncă mea sa înjumătățit ,multumesc

Arhip Liviu
Amânarea ratei lunară
Doresc amânarea pentru o lună respectiv luna ianuarie deoarece nu pot plăti pt că am rămas fără servici. Mulțumesc

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor la BRD, sunati la telefonul bancii (*22622) sau trimiteti un email pe adresa: mybrdcontact@brd.ro. Daca nu reusiti, reveniti la mine sa va ajut: vasile.coman@bancherul.ro sau tel. 0723292899.

catana david
amanarea ratelor
doresc amanarea ratelor incepand cu luna martie 2021pana in luna iunie,exclusiv

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor, trebuie sa intrati pe site-ul BRD.ro, la adresa: https://www.brd.ro/impreuna-pf, si sa completati formularul. Pentru informatii despre starea cererii, sunati la telefon: 021 302 61 18. Numărul este disponibil de luni până vineri între orele 8 și 21 și sâmbătă și duminică între orele 8 și 20 pentru toți clienții persoane fizice. Daca aveti probleme, reveniti la mine: Vasile Coman, tel. 0723292899, e-mail: vasile.coman@bancherul.ro

Baila teodor ioan
Am ramas fara servici .doresc amanarea ratelor macar pe 3 luni va rog


Bornyasz matyaș jozsef
Bună a-și dori sa amân rata ca șanț în șomaj și nu am de unde sa plătesc banca vasi ruga frumos sa ma puteți ajuta sa mai pot amână încă 3 luni va multumesc
Ași dori sa amân rata va rog

Bornyasz matyaș jozsef
Bună a-și dori sa amân rata ca șanț în șomaj și nu am de unde sa plătesc banca vasi ruga frumos sa ma puteți ajuta sa mai pot amână încă 3 luni va multumesc
Ași dori sa amân rata va rog

Vasile Coman - Bancherul.ro
Amanare rate BRD
Pentru amanarea ratelor la BRD, trebuie sa intrati pe site-ul BRD.ro, la adresa: https://www.brd.ro/impreuna-pf, si sa completati formularul. Pentru informatii despre starea cererii, sunati la telefon: 021 302 61 18. Numărul este disponibil de luni până vineri între orele 8 și 21 și sâmbătă și duminică între orele 8 și 20 pentru toți clienții persoane fizice. Daca aveti probleme, reveniti la mine: Vasile Coman, tel. 0723292899, e-mail: vasile.coman@bancherul.ro

Sitarcristian
Brd
Buna ziua as dori sami aman ratele cum.se proc2deaza

Popa Elena
As dori amânarea ratei pe luna februarie
As dori amânarea ratei pe luna februarie

Kosa mirela eva
Amanare plata
Nu reusesc sa trimit amanare plata cu toate caam completat formularul pas cu pas si daca sun nu ma ajuta cu nimic la alte banci am vazut ca se poate trmite formularul cu cererea de amanare.

Mihaela
Amanare rata
Am credit la BRD și vreau sa fac amanare de plata (spitalul este suport covid)

Ilie Loredana Dorina
Reamanarea ratelor lunare
Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: BRD Groupe Societe GeneraleAplicatia YOU BRD, indisponibila timp de 2 ore

Aplicatia YOU BRD va fi indisponibila timp de 2 ore in aceasta seara, timp in care banca va derula o operatiune de mententanta, a anuntat BRD: "În această seară, timp de două ore, între 22:00 și 00:00, vom desfășura o operațiune de mentenanță informatică. detalii

Cum imi mut contul de la BRD la alta banca?

Informatiile publicate de BRD privind procedura de mutare a unui cont la o alta banca: Serviciul de Schimbare Conturi Ghid privind transferul relaţiilor de cont curent destinat clienţilor Persoane Fizice Acest detalii

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU

BRD anunta lucrari de mentenanta la aplicatia YOU: "Te informăm că în data de 02.02.2023, în intervalul 22:00 - 23:30, vor avea loc lucrări de mentenanță în urma cărora serviciul YOU BRD va fi indisponibil. Înregistrarea în YOU detalii

Aplicatia YOU BRD nu va functiona in perioada 18-20 noiembrie

Aplicatia YOU BRD nu va functiona in noptile de 19 si 20 noiembrie, conform unui anunt al bancii BRD: Operațiune de mentenață YOU BRD În perioada 18-20 noiembrie 2022, efectuăm o operațiune de mentenanță asupra sistemelor detalii

  

Ultimele Comentarii