Criza COVID-19 | Criza COVID-19

Cum se amana ratele la credite la TBI Credit

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-04-18 09:28

TBI Credit, o Institutie Financiara Nebancara (IFN) care acorda credite cu dobanzi mari, duble comparativ cu bancile (vezi foto), detinuta de o companie din Letonia, 4Finance, specializata in credite online, ofera clientilor cu credite si carduri de credit posibilitatea de a-si amana ratele la credite, conform prevederilor OUG 37/2020.

Pentru amanarea ratelor, clientii TBI Credit pot completa un formular de pe site-ul TBI Credit la acest link, pot trimite un e-mail la adresa: ccc@tbicallcenter.ro, pot suna la telefon 021 529 86 00 sau pot trimite o cerere prin posta, la adresa: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr.8-12.

Anterior aparitiei OUG 37/2020, in vigoare din 30 martie, TBI Credit nu si-a ajutat clientii afectati de criza COVID-19 sa-si amane ratele la credite, cum au facut-o bancile si unele IFN-uri.

Iata informatiile publicate de TBI Credit pe site:

"OUG 37/2020 prevede posibilitatea debitorilor afectati direct sau indirect de criza Covid de a solicita suspendarea obligatiilor de plata incepand cu 31.03.2020, o singura data, pe o perioada de 1 – 9 luni.

Dobanda datorata de debitori corespunzator perioadei de suspendare se capitalizeaza la soldul creditului existent la sfarsitul perioadei de suspendare, iar capitalul astfel majorat se plateste esalonat pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor, incepand cu luna urmatoare expirarii perioadei de suspendare, pe durata ramasa pana la noua maturitate a creditelor sau pana la maturitatea initiala in cazul restructurarii creditelor

Cum procedez?

Pentru a solicita suspendarea obligatiilor de plata conform OUG 37/2020, este necesara completarea declaratiei sau a formularului online de mai jos.

Declaratia o puteti descarca foarte usor de aici. Dupa ce o printati si o completati, va rugam sa o semnati si sa o trimiteti pe adresa de email ccc@tbicallcenter.ro."

Taguri: TBI Bank  TBI Credit IFN  

Comentarii

CONSTANTIN ALEXANDRU
Amanarea ratelor
Diminuarea salariului co 50%din cauza ordonantei de urgenta covid 19 Mentionez ca nu am alte venituri

Vasile Coman - Bancherul.ro
amanare rate TBI Credit
Stimate domnule Constantin, pentru amanarea ratelor la TBI Credit, puteti completa un formular de pe site-ul TBI Credit la acest link: https://www.tbicredit.ro/produse-si-servicii/tbi-covid19/solutie, puteti trimite un e-mail la adresa: ccc@tbicallcenter.ro, puteti suna la telefon 021 529 86 00 sau puteti trimite o cerere prin posta, la adresa: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr.8-12. Daca nu reusiti, sunati-ma la 0723292899 sau trimiteti-mi email la: vasile.coman@bancherul.ro, sa va ajut.

Peneghi Nicoleta
Bună ziua. Din păcate pana în data de 15 iunie cel puțin compania la care lucrez e în șomaj tehnic. Prin urmare as dori încă o luna de amânare a ratei.
Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Criza COVID-19Legea privind suspendarea popririlor a fost declarata neconstitutionala

Legea privind suspendarea executarilor silite prin poprirea salariilor, pensiilor si conturilor bancare, pana la 1 septembrie, ca masura de protectie impotriva crizei COVID-19, adoptata in unanimitate de Parlament, la initiativa PSD, in 20 iunie, a fost declarata astazi neconstitutionala de detalii

Guvernul lanseaza Programul IMM Leasing, cu avans 0 si garantii de stat pentru echipamente si utilaje in leasing

Guvernul a anuntat lansarea unui nou program pentru sprijinirea firmelor, in perioada crizei COVID-19: achizitia de echipamente si utilaje in leasing, cu avans 0 si garantii de stat. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a declarat: "Programul IMM Leasing este un detalii

Eximbank va administra un nou program de garantare a creditelor pentru companiile mari, in contextul crizei COVID-19

Guvernul a anuntat ca banca de stat Eximbank va administra un nou program lansat pentru combaterea crizei COVID-19, pentru garantarea creditelor obtinute de firmele mari. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Ionel Danca, a declarat: "Un alt program prevăzut în cadrul detalii

Guvernul dubleaza valoarea unui credit Prima Casa pentru locuinte noi, pana la 140.000 de euro

Dupa ce in proiectul publicat de Ministerul Finantelor valoarea unui credit prin Programul Prima Casa, care ar urma sa fie redenumit Noua Casa, a fost majorat de la 66.500 de euro, cat este in prezent, la 95.000 de euro, fara avansul de 5%, ceea ce inseamna ca valoarea locuintei poate fi de detalii

Ultimele Comentarii

 • stergere crc

  Buna ziua, nu mai am niciun credit, doresc sa iau unul, dar inca mai apar in crc, dupa 3 ani tel ... detalii

 • Da

  Am nevoie de ... detalii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • Nimic

  Am încercat cu ifn înțelegere, am apelat la csakb nici nu au vrut sa colaboreze și ce este mai ... detalii

 • ?

  & Comportament infracțional al instituțiilor și al BNR, care pe fondul insistenței ... detalii