Criza COVID-19 | Raiffeisen Bank

Raiffeisen a fost prinsa nepregatita de criza in privinta serviciilor la distanta: isi cheama clientii in unitati, pentru a-si activa aplicatia de mobile/internet banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-26 13:59

Raiffeisen Bank este una dintre bancile prinse nepregatite de criza coronavirus in privinta furnizarii eficiente a serviciilor la distanta pentru clienti, care reclama ca nu-si pot activa de acasa aplicatia de mobile banking si asteapta foarte mult la telefon pentru a lua legatura cu banca in vederea rezolvarii diverselor probleme.

Pentru a-si instata aplicatia de mobile banking, clientii Raiffeisen trebuie sa mearga la banca, nu pot face acest lucru online, de acasa, ca in cazul altor banci, precum CEC Bank sau BCR.

Astfel ca in actuala situatie de izolare la domiciliu, clientii Raiffeisen care nu au aplicatia online nu o pot folosi pentru a efectua operatiuni uzuale, precum plata facturilor, transferuri de banci sau cumparaturi online.

"Ma bucur ca incurajati platile si operatiunile online, dar nu dati posibilitatea de a obtine un cod pt aplicatia mobila, numai daca venim la unul din sediile Dvs, care sant aglomerate, deci eu nu vad nici o incurajare doar birocratie, la fel si deschiderea unui cont in euro presupune alt cont si alt card, telefonic e o adevarata aventura sa se ia legatura cu un reprezentant al Dvs", se plange un client Raiffeisen.

Banca i-a raspuns, pe Facebook: "In acest moment nu exista posibiliatea de deschidere a produsului la distanta. Astfel, pentru activarea aplicatiei de mobile/internet banking, te asteptam in cea mai apropiata unitate Raiffeisen Bank.Ulterior, ti se vor comunica elementele necesare logarii."

Alte banci permit deschiderea unui cont si activarea aplicatiei de mobile/internet banking 100% online, de acasa, fara sa fie nevoie sa mergi la banca. Printre bancile la care poti sa-ti activezi de acasa aplicatia bancara online se afla CEC Bank, la acest link, sau BCR, la acest link.

O alta problema a Raiffeisen este identificarea prin telefon a clientilor care-si schimba numarul de telefon inregistrat initial la banca.

Un client Raiffeisen aflat in strainatate se plange ca banca nu a dorit sa stea de vorba cu el, pentru ca intre timp si-a schimbat numarul de telefon, iar singura modalitate de actualizare a datelor personale este prin prezenta clientului intr-o agentie sau prin aplicatia de online banking.

 

Taguri: aplicatie mobile banking  Raiffeisen Bank  cont online  mobile banking  reclamatie Raiffeisen Bank  

Comentarii

George
raiffeisen acceseaza si modifica ilegal setarile clientilor facute in Smart Mobile
In mod ILEGAL,raiffeisen (intentionat!) acceseaza si modifica ilegal setarile clientilor facute in Smart Mobile,respectiv prin stergerea setarilor facute de clienti in "Plati/Sabloane"=infractiunea de violare a corespondentei! Nesimtire si tupeu infractional! Un update la o aplicatie nu presupune stergerea setarilor,ci,eventual INACTIVAREA LOR SI ATAT!ACTIUNILE ILEGALE ALE MINCINOSILOR ASTORA (CARE ,CU TUPEU MINTEAU SI MINT CA SETARILE "SABLOANELOR" "MIGREAZA") ASTORA SE CHEAMA INFRACTIUNEA MENTIONATA! De asemenea,bancomatele acestor ipocriti le gasesti f rar in Bucuresti,mai ales acum cand marile magazine au inchise anumite zone...sa le fie tarana usoara si sa isi cumpere cale din dobanzile banilor nostri incasati pt salariile lor nesimtite! CEL MAI SLAB PERSONAL IT,CULMEA,SCUTIT SI DE LA PLATA UNOR TAXE!!!

NICOLETA STELUTA URECHE
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD SI SCHIMBAREA DE NR.DE TEL
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD LA ADRESA CARE ESTE INREGISTRATA LA AGENTIA DUMNEAVOATRA SI SCIMBAREA NR.DE TEL

Esanu adriana
Mi-am schimbat numărul de telefon
doresc să-mi actualizez un alt număr de telefonAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Raiffeisen BankANPC interzice Raiffeisen Bank sa includa in marja de dobanda comisionul de administrare a creditelor restructurate

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a emis un ordin prin care obliga Raiffeisen Bank sa nu mai ascunda comisionul de administrare pentru creditele restructurate in marja de dobanda. In consecinta, banca a decis sa constituie provizioane in valoare de peste 85 detalii

Rezultatele financiare ale Raiffeisen Bank in T3 2020

Raiffeisen Bank a anuntat intr-un comunicat rezultatele financiare la finalul T3 2020: Creditarea a crescut in ritm sustinut in al treilea trimestru din 2020

- Portofoliul de credite nete al bancii a ajuns la 28,39 miliarde de lei, cu 3% mai mult fata de detalii

Raiffeisen Bank inchide casieriile dintr-o treime din unitati

Raiffeisen Bank anunta ca incepand cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agentiile sale vor intra in era “Viata fara CA$H”. Asta inseamna ca operatiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, in zona 24H, existenta in fiecare unitate, anunta banca intr-un detalii

Probleme cu aplicatia Raiffeisen Smart Mobile

Raiffeisen Smart Mobile, aplicatia de mobile banking a Raiffeisen Bank, nu functioneaza pe telefoanele iPhone cu sistem de operare iOS versiune mai mica de 13, au reclamat clientii bancii. Raiffeisen a confirmat problema: "Am identificat un bug pentru clientii cu sistem de operare detalii

  

Ultimele Comentarii