Criza COVID-19 | Raiffeisen Bank

Raiffeisen a fost prinsa nepregatita de criza in privinta serviciilor la distanta: isi cheama clientii in unitati, pentru a-si activa aplicatia de mobile/internet banking

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2020-03-26 13:59

Raiffeisen Bank este una dintre bancile prinse nepregatite de criza coronavirus in privinta furnizarii eficiente a serviciilor la distanta pentru clienti, care reclama ca nu-si pot activa de acasa aplicatia de mobile banking si asteapta foarte mult la telefon pentru a lua legatura cu banca in vederea rezolvarii diverselor probleme.

Pentru a-si instata aplicatia de mobile banking, clientii Raiffeisen trebuie sa mearga la banca, nu pot face acest lucru online, de acasa, ca in cazul altor banci, precum CEC Bank sau BCR.

Astfel ca in actuala situatie de izolare la domiciliu, clientii Raiffeisen care nu au aplicatia online nu o pot folosi pentru a efectua operatiuni uzuale, precum plata facturilor, transferuri de banci sau cumparaturi online.

"Ma bucur ca incurajati platile si operatiunile online, dar nu dati posibilitatea de a obtine un cod pt aplicatia mobila, numai daca venim la unul din sediile Dvs, care sant aglomerate, deci eu nu vad nici o incurajare doar birocratie, la fel si deschiderea unui cont in euro presupune alt cont si alt card, telefonic e o adevarata aventura sa se ia legatura cu un reprezentant al Dvs", se plange un client Raiffeisen.

Banca i-a raspuns, pe Facebook: "In acest moment nu exista posibiliatea de deschidere a produsului la distanta. Astfel, pentru activarea aplicatiei de mobile/internet banking, te asteptam in cea mai apropiata unitate Raiffeisen Bank.Ulterior, ti se vor comunica elementele necesare logarii."

Alte banci permit deschiderea unui cont si activarea aplicatiei de mobile/internet banking 100% online, de acasa, fara sa fie nevoie sa mergi la banca. Printre bancile la care poti sa-ti activezi de acasa aplicatia bancara online se afla CEC Bank, la acest link, sau BCR, la acest link.

O alta problema a Raiffeisen este identificarea prin telefon a clientilor care-si schimba numarul de telefon inregistrat initial la banca.

Un client Raiffeisen aflat in strainatate se plange ca banca nu a dorit sa stea de vorba cu el, pentru ca intre timp si-a schimbat numarul de telefon, iar singura modalitate de actualizare a datelor personale este prin prezenta clientului intr-o agentie sau prin aplicatia de online banking.

 

Taguri: aplicatie mobile banking  Raiffeisen Bank  cont online  mobile banking  reclamatie Raiffeisen Bank  

Comentarii

George
raiffeisen acceseaza si modifica ilegal setarile clientilor facute in Smart Mobile
In mod ILEGAL,raiffeisen (intentionat!) acceseaza si modifica ilegal setarile clientilor facute in Smart Mobile,respectiv prin stergerea setarilor facute de clienti in "Plati/Sabloane"=infractiunea de violare a corespondentei! Nesimtire si tupeu infractional! Un update la o aplicatie nu presupune stergerea setarilor,ci,eventual INACTIVAREA LOR SI ATAT!ACTIUNILE ILEGALE ALE MINCINOSILOR ASTORA (CARE ,CU TUPEU MINTEAU SI MINT CA SETARILE "SABLOANELOR" "MIGREAZA") ASTORA SE CHEAMA INFRACTIUNEA MENTIONATA! De asemenea,bancomatele acestor ipocriti le gasesti f rar in Bucuresti,mai ales acum cand marile magazine au inchise anumite zone...sa le fie tarana usoara si sa isi cumpere cale din dobanzile banilor nostri incasati pt salariile lor nesimtite! CEL MAI SLAB PERSONAL IT,CULMEA,SCUTIT SI DE LA PLATA UNOR TAXE!!!

NICOLETA STELUTA URECHE
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD SI SCHIMBAREA DE NR.DE TEL
DORESC EMITEREA UNUI NOU CARD LA ADRESA CARE ESTE INREGISTRATA LA AGENTIA DUMNEAVOATRA SI SCIMBAREA NR.DE TEL

Esanu adriana
Mi-am schimbat numărul de telefon
doresc să-mi actualizez un alt număr de telefon

Burhala Leonard
Număr greșit de telefon
Cei de la banca au pus un număr greșit de telefon , cel corect era 0754344608

Iurea Mihai
Doresc schimbarea adresei de e-mail cu cea de sus, atasez buletinul, si doresc deblocarea aplicatiei smartmobile.


Bandula Elisabeta Mihaela
Ia schimbat numărul de telefon și vreau să reactivez
Am schimbat numărul de telefon și vreau ca să actualizezAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Raiffeisen BankRaiffeisen acorda credite ipotecare cu avans de 15% doar in localitatile cu preturi in crestere

Raiffeisen Bank acorda credite imobiliare cu un avans de 15% doar pentru locuintele din anumite orase, cu indice pozitiv de evolutie a pietei imobiliare, mai exact cu preturi in crestere: LOCALITATI CU UN INDICE POZITIV DE EVOLUTIE A PIETEI IMOBILIARE Nr crt.
Nume Judet
Nume Localitate
1
ALBA
AIUD
2
ALBA
ALBA IULIA
3
ALBA
BLAJ
4
ALBA
CIUGUD
5
ALBA
CUGIR
6
ALBA
IGHIU
7
ALBA
LANCRAM
8
ALBA
OARDA
9
ALBA
PACLISA
10
ALBA
PETRESTI
11
ALBA
SEBES
12
ALBA
VINTU DE JOS
13
ARAD
ARAD
14
ARAD
CHISINEU-CRIS
15
ARAD
INEU detalii

Cum se poate face amanarea ratelor la creditele Raiffeisen Bank, conform OUG 90/2022?

Cum se poate face amanarea ratelor la creditele Raiffeisen Bank, conform informatiilor publicate de banca: 1. Ce prevede OUG privind posibilitatea amanarii ratelor la banci? Ratele pot fi amanate, pentru o perioada cuprinsa intre minim o luna si maximum detalii

Dobanzile Raiffeisen la depozitele in lei si dolari

Dobanzile Raiffeisen la depozitele in lei si dolari: Depozite la termen in Lei Perioada de constituire Rata de dobanda
(constituire exclusiv prin canale digitale) 12 luni 4.75%
24 luni 6.00% Dobanda bonificata in cazul detalii

Cardurile Raiffeisen nu functioneaza

Cardurile de debit ale Raiffeisen Bank nu functioneaza, se plang clientii bancii. Raiffeisen Bank a confirmat problema cu functionarea sistemului de carduri: "In prezent inregistram un incident care afecteaza tranzactionarea cu cardul de detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii