BANCI | Anunturi banci

Home Bank, serviciul de internet/mobile banking al ING, are din nou erori de functionare (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-09 09:53

Home Bank, serviciul de internet banking si mobile banking al ING Bank, nu poate fi utilizat nici astazi in mod optim, intrucat apar diverse erori, dupa ce saptamana viitoare a avut probleme de functionare timp de mai multe zile.

"Momentan o parte dintre clienti pot intampina intarzieri sau erori la accesarea anumitor operatiuni in aplicatia Home Bank atat in varianta desktop, cat si in varianta mobile", anunta ING, pe site-ul propriu (vezi foto).

Restul serviciilor ING apar ca fiind functionale.

Putin mai devreme, ING anuntate ca are probleme si cu serviciul call center, numerele de telefon (*2ING sau +40314062464) la care clientii bancii pot suna pentru diverse probleme. (vezi aici detalii)

ING Bank a avut recent, pe parcursul mai multor zile, probleme si cu aplicatia de internet/mobile banking Home Bank, precum si cu optiunea de plati cu telefoanele cu Android, ING Pay. (vezi aici detalii)

Clientii ING se plang ca nu-si pot activa in Home Bank optiunea de plata cu telefonul, ING Pay, desi aplicatia a fost recent actualizata.

"Desi am actualizat aplicatia, ING Pay tot nu functioneaza. Am 2 carduri virtuale si ambele apar in aplicatie ca fiind inchise", s-a plans cineva pe Facebook.

ING: "Iti recomandam sa faci clear cache & clear data, sa reinstalezi aplicatia si apoi sa incerci din nou activarea serviciului ING Pay".

Clientul a raspus ca nu merge nici asa!

Alt client ING a reclamat aceeasi problema: "Am urmat pasii de clear cache si data, am reinstalat ultima versiune a aplicatiei 6.11 si tot nu pot adauga un card virtual. Aceeasi eroare si aceeasi problema de o saptamana jumatate deja. Se va rezolva vreodata problema asta sau ba??"

ING este acuzata de un client ca nu a fost informat despre faptul ca nu poate utiliza plata cu telefonul, astfel ca nu a putut achita cumparaturile la magazin:

"Voi nu anuntati niciodata cand nu va merg serviciile. Aveti e-mailul meu, aveti numarul meu de telefon, am aplicatia voastra instalata...si cu toate astea singurul mod sa aflu ca nu va merge ceva e sa accesez eu un URL de pe site-ul vostru. Eram la casa cu cosul plin de cumparaturi si nu am putut plati cu cardul pentru ca serviciile voastre erau picate partial, dar nu ati binevoit sa ma anuntati si pe mine."

ACTUALIZARE 09.10.2019, ora 15

Pe site-ul ING a fost actualizata starea serviciilor, toate fiind functionale.

 

Taguri: ING  internet banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciHome Bank, serviciul de internet/mobile banking al ING, are din nou erori de functionare (actualizat)

Home Bank, serviciul de internet banking si mobile banking al ING Bank, nu poate fi utilizat nici astazi in mod optim, intrucat apar diverse erori, dupa ce saptamana viitoare a avut probleme de functionare timp de mai multe zile. "Momentan o parte dintre clienti pot intampina detalii

Patria Bank a vandut obligatiuni negarantate in Euro cu scadenta de 8 ani si dobanda de 6,5%

- Patria Bank a derulat prin plasament privat o ofertă de vânzare de obligațiuni negarantate, neconvertibile, subordonate, denominate în Euro cu scadența de 8 ani și cupon fix de 6,5% pe an, plătibil semestrial - Oferta a fost lansată în data de 16 septembrie detalii

Clientii Bancii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul, prin aplicatia BT Pay si Apple Pay

Clienții Băncii Transilvania pot retrage bani de la bancomat cu telefonul, prin aplicația BT Pay și Apple Pay, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea este valabilă, de asemenea, pentru clienții care folosesc accesoriile contactless din colecția BT Pay. O detalii

Banca Transilvania introduce in premiera platile pe telefon cu tastatura/extensia BT Pay din mesageria Facebook, WhatsApp, Instagram

Banca Transilvania aduce în premieră pe piața din România o soluție de social banking pentru a trimite şi primi bani, respectiv pentru a verifica banii din cont folosind butonul BT Pay din tastatura telefonului, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Clienții detalii

Profil de Bancher

Toate Profilele

Ultimele Comentarii