BANCI | Anunturi banci

Home Bank, serviciul de internet/mobile banking al ING, are din nou erori de functionare (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-09 09:53

Home Bank, serviciul de internet banking si mobile banking al ING Bank, nu poate fi utilizat nici astazi in mod optim, intrucat apar diverse erori, dupa ce saptamana viitoare a avut probleme de functionare timp de mai multe zile.

"Momentan o parte dintre clienti pot intampina intarzieri sau erori la accesarea anumitor operatiuni in aplicatia Home Bank atat in varianta desktop, cat si in varianta mobile", anunta ING, pe site-ul propriu (vezi foto).

Restul serviciilor ING apar ca fiind functionale.

Putin mai devreme, ING anuntate ca are probleme si cu serviciul call center, numerele de telefon (*2ING sau +40314062464) la care clientii bancii pot suna pentru diverse probleme. (vezi aici detalii)

ING Bank a avut recent, pe parcursul mai multor zile, probleme si cu aplicatia de internet/mobile banking Home Bank, precum si cu optiunea de plati cu telefoanele cu Android, ING Pay. (vezi aici detalii)

Clientii ING se plang ca nu-si pot activa in Home Bank optiunea de plata cu telefonul, ING Pay, desi aplicatia a fost recent actualizata.

"Desi am actualizat aplicatia, ING Pay tot nu functioneaza. Am 2 carduri virtuale si ambele apar in aplicatie ca fiind inchise", s-a plans cineva pe Facebook.

ING: "Iti recomandam sa faci clear cache & clear data, sa reinstalezi aplicatia si apoi sa incerci din nou activarea serviciului ING Pay".

Clientul a raspus ca nu merge nici asa!

Alt client ING a reclamat aceeasi problema: "Am urmat pasii de clear cache si data, am reinstalat ultima versiune a aplicatiei 6.11 si tot nu pot adauga un card virtual. Aceeasi eroare si aceeasi problema de o saptamana jumatate deja. Se va rezolva vreodata problema asta sau ba??"

ING este acuzata de un client ca nu a fost informat despre faptul ca nu poate utiliza plata cu telefonul, astfel ca nu a putut achita cumparaturile la magazin:

"Voi nu anuntati niciodata cand nu va merg serviciile. Aveti e-mailul meu, aveti numarul meu de telefon, am aplicatia voastra instalata...si cu toate astea singurul mod sa aflu ca nu va merge ceva e sa accesez eu un URL de pe site-ul vostru. Eram la casa cu cosul plin de cumparaturi si nu am putut plati cu cardul pentru ca serviciile voastre erau picate partial, dar nu ati binevoit sa ma anuntati si pe mine."

ACTUALIZARE 09.10.2019, ora 15

Pe site-ul ING a fost actualizata starea serviciilor, toate fiind functionale.

 

Taguri: ING Bank  internet banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Anunturi banciBancile comunica automat cu ANAF situatia popririlor

Pentru clienții cu popriri: de la data de 1 octombrie 2023, BRD implementează comunicarea Soldului Cert către ANAF
Începând cu data de 1 octombrie 2023, intră în vigoare Ordinul Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora astfel cum acesta a fost modificat prin Ordinul nr. 626/2023 pentru modificarea şi completarea Ordinului preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 878/2022 privind stabilirea mijloacelor electronice de transmitere la distanţă a actelor de executare şi a procedurii de comunicare a acestora, anunta banca detalii

BRD bate recordul la credite de consum, in ciuda dobanzilor mari, si obtine un profit ridicat

BRD Groupe Societe Generale a anuntat "o producție record de credite de consum în prima jumatate a acestui an (+13% în dinamică anuală) și T2 (+20% în dinamică anuală)." Pe de alta parte, rata creditelor neperformante a ajuns la un nou minim istoric de detalii

CEC Bank a preluat Fondul de Garantare a Creditului Rural

CEC Bank a finalizat preluarea pachetului de 99,993% din capitalul social al Fondului de Garantare a Creditului Rural (FGCR) de la BRD Groupe Societe Generale, Banca Comercială Română și Raiffeisen Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

BCR aproba credite online prin aplicatia George, dar contractele se semneaza la banca

Banca Comercială Română (BCR) a acordat deja, în ultima săptămână, primele credite ipotecare online, o premieră absolută în România, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Soluția financiară CASA MEA este detalii

  

Ultimele Comentarii