BANCI | Profil

Cum se poate obtine un credit pentru firmele nou infiintate (start-up) de la Banca Transilvania, prin BT Mic

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-07 16:22

BT Mic, companie a Băncii Transilvania dedicată finanțării afacerilor mici, are acum 10.000 de clienți din toate domeniile de activitate, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

BT Mic este un start-up al Grupului Financiar BT, care completează rolul băncii de susținere a oamenilor întreprinzători.

BT Mic se adresează firmelor cu cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare - societăți comerciale, persoane fizice
autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice, producatori agricoli. Este necesar ca acestea să aibă cel puțin 3 luni de activitate economică.

Principalele avantaje aduse de BT Mic antrperenorilor sunt următoarele: abordare personalizată; avans zero; posibilitatea de a înapoia banii într-o perioadă de până la 7 ani, dar mai ales faptul că răspunsul este primit de clienți în maxim 4 zile lucrătoare.

De astăzi, BT Mic are un nou site, prin care se poate aplica online pentru un împrumut, la acest link. Tot online sunt prezentate poveştile unor clienți BT Mic şi alte informații utile pentru cei aflați la început de drum în antreprenoriat.

BT Mic, în cifre:

 Dintre antreprenorii finanțați până acum, peste 2.000 de firme au fost la început de drum când au apelat la BT Mic, având mai puțin de 12 luni de activitate.

 Pentru 60% dintre clienți, BT Mic este primul creditor.

 Finanțarea medie/client este de 50.000 de lei.

 Cele 10.000 de firme înseamnă afaceri mici, de familie în majoritatea cazurilor şi au peste 20.000 de angajați în aproximativ 2.000 de localități.

 Mai mult de 30% dintre afaceri sunt „la feminin”, fiind gestionate de antreprenoare.

 Destinația împrumuturilor este cât se poate de diversă: de la susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor la investiții în puncte de lucru şi/sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini,utilaje, echipamente.

 Povestea BT Mic a început cu o echipă de 10 persoane, iar acum a crescut de 10 ori.

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania
Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania:

“Visul nostru a fost să dezvoltăm creditele pentru afaceri mici aşa cum băncile obişnuite nu o fac. În România, microfinanțarea nu este o noutate, însă cu toții am avea de câştigat dacă aceasta creşte în anvergură şi devine o soluție de impact în zona firmelor tinere.

Ce ne dorim pentru viitor? În primul rând, ca aceste afaceri să meargă bine pentru fondatorii lor! Să crească, să învețe, să transmită energia lor mai departe în economia românească.

Iar pentru Banca Transilvania ne dorim să vedem în continuare pasiunea pentru business şi pentru oameni, ei sunt sursa noastră de inspirație atât la banca mare, cât şi la BT Mic”. 

Cristina Sindile, Director General, BT Mic
Cristina Sindile, Director General, BT Mic

Cristina Sindile, Director General, BT Mic:

“După 2 ani şi jumătate de BT Mic am adunat în jurul nostru peste 10.000 de afaceri mici care ne-au ales drept parteneri şi le mulțumim pentru asta.

Am învățat multe unii de la alții. Împreună cu fiecare dintre ei discutăm despre business şi despre planurile de viitor şi tot împreună construim soluția de finanțare cea mai potrivită.

Punem mare preț pe dialog şi ne dorim să rămânem parteneri pe termen lung. Acesta este felul nostru de a fi şi ceea ce antreprenorii apreciază foarte mult la noi. Iar asta ne responsabilizează la mai mult şi la mai bine”. 

Taguri: BT  Banca Transilvania  BT Mic  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilAplicatia Home Bank de la ING nu functioneaza pe telefoanele mobile cu Android; nu merg nici platile cu telefonul prin INGPay (actualizare: problema inca nu s-a rezolvat, dar banca isi face reclama)

Aplicatia de mobile banking a ING, Home Bank, nu functioneaza in prezent, conform plangerilor clientilor, confirmate de banca, pe site-ul propriu, printr-un anunt la starea serviciilor: "momentan serviciul HomeBank mobile este indisponibil pentru o parte dintre utilizatori". (vezi detalii

Patria Bank lanseza Patria Online, o noua platforma moderna de internet si mobile banking

O nouă platformă de internet și mobile banking este disponibilă clienților Patria Bank, începând din această lună, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Cu un design simplu și ușor de parcurs, noua platformă este aliniată la standardele europene în detalii

Ministerul Finantelor transforma Eximbank in banca universala, dupa preluarea Bancii Romanesti, si-i aloca fonduri suplimentare

Ministerul Finantelor a publicat un proiect de lege pentru modificarea Eximbank in banca universala, care sa ofere servicii si persoanelor fizice, nu doar firmelor, ca pana acum, pentru a putea realiza fuziunea cu Banca Romaneasca, dupa preluarea acesteia. (vezi mai jos proiectul de detalii

Clientii Bancii Transilvania au 10 solutii de self-banking

Clienții Băncii Transilvania au la dispoziție 10 opțiuni de self-banking pentru principalele operațiuni bancare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Gestionarea banilor se poate face prin aplicații, internet banking, mobile banking, chatboți şi bancomate detalii

Ultimele Comentarii