BANCI | Profil

Cum se poate obtine un credit pentru firmele nou infiintate (start-up) de la Banca Transilvania, prin BT Mic

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2019-10-07 16:22

BT Mic, companie a Băncii Transilvania dedicată finanțării afacerilor mici, are acum 10.000 de clienți din toate domeniile de activitate, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

BT Mic este un start-up al Grupului Financiar BT, care completează rolul băncii de susținere a oamenilor întreprinzători.

BT Mic se adresează firmelor cu cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul de activitate şi de forma de organizare - societăți comerciale, persoane fizice
autorizate, întreprinderi familiale, întreprinderi individuale, liber profesionişti, persoane care desfăşoară activități economice, producatori agricoli. Este necesar ca acestea să aibă cel puțin 3 luni de activitate economică.

Principalele avantaje aduse de BT Mic antrperenorilor sunt următoarele: abordare personalizată; avans zero; posibilitatea de a înapoia banii într-o perioadă de până la 7 ani, dar mai ales faptul că răspunsul este primit de clienți în maxim 4 zile lucrătoare.

De astăzi, BT Mic are un nou site, prin care se poate aplica online pentru un împrumut, la acest link. Tot online sunt prezentate poveştile unor clienți BT Mic şi alte informații utile pentru cei aflați la început de drum în antreprenoriat.

BT Mic, în cifre:

 Dintre antreprenorii finanțați până acum, peste 2.000 de firme au fost la început de drum când au apelat la BT Mic, având mai puțin de 12 luni de activitate.

 Pentru 60% dintre clienți, BT Mic este primul creditor.

 Finanțarea medie/client este de 50.000 de lei.

 Cele 10.000 de firme înseamnă afaceri mici, de familie în majoritatea cazurilor şi au peste 20.000 de angajați în aproximativ 2.000 de localități.

 Mai mult de 30% dintre afaceri sunt „la feminin”, fiind gestionate de antreprenoare.

 Destinația împrumuturilor este cât se poate de diversă: de la susținerea şi dezvoltarea activității de zi cu zi, achiziționarea de marfă, plata furnizorilor la investiții în puncte de lucru şi/sau deschiderea unora noi, achiziția de maşini,utilaje, echipamente.

 Povestea BT Mic a început cu o echipă de 10 persoane, iar acum a crescut de 10 ori.

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania
Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania

Tiberiu Moisă, Director General Adjunct, MidCorporate & IMM, Banca Transilvania:

“Visul nostru a fost să dezvoltăm creditele pentru afaceri mici aşa cum băncile obişnuite nu o fac. În România, microfinanțarea nu este o noutate, însă cu toții am avea de câştigat dacă aceasta creşte în anvergură şi devine o soluție de impact în zona firmelor tinere.

Ce ne dorim pentru viitor? În primul rând, ca aceste afaceri să meargă bine pentru fondatorii lor! Să crească, să învețe, să transmită energia lor mai departe în economia românească.

Iar pentru Banca Transilvania ne dorim să vedem în continuare pasiunea pentru business şi pentru oameni, ei sunt sursa noastră de inspirație atât la banca mare, cât şi la BT Mic”. 

Cristina Sindile, Director General, BT Mic
Cristina Sindile, Director General, BT Mic

Cristina Sindile, Director General, BT Mic:

“După 2 ani şi jumătate de BT Mic am adunat în jurul nostru peste 10.000 de afaceri mici care ne-au ales drept parteneri şi le mulțumim pentru asta.

Am învățat multe unii de la alții. Împreună cu fiecare dintre ei discutăm despre business şi despre planurile de viitor şi tot împreună construim soluția de finanțare cea mai potrivită.

Punem mare preț pe dialog şi ne dorim să rămânem parteneri pe termen lung. Acesta este felul nostru de a fi şi ceea ce antreprenorii apreciază foarte mult la noi. Iar asta ne responsabilizează la mai mult şi la mai bine”. 

Taguri: BT  Banca Transilvania  BT Mic  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilClientii Bancii Romanesti pot cere amanarea timp de doua luni a platii ratelor la credite, din cauza coronavirusului

Banca Romaneasca, banca detinuta de stat, prin Eximbank, isi anunta clientii persoane fizice ca pot cere suspendarea ratelor la toate creditele, pe o perioada de pana la doua luni, indiferent de situatia in care se afla (in carantina, izolati sau nu la domiciliu), pentru a ajuta la combaterea detalii

Banca Transilvania isi asuma o crestere responsabila, pentru protectia mediului, oamenilor si afacerilor

Banca Transilvania (BT), banca romaneasca infiintata acum 26 de ani si crescuta de la 0, in Cluj Napoca, de un grup de oameni de afaceri condusi de Horia Ciorcila, ajunsa acum cea mai mare banca din Romania, depasind sucursalele marilor grupuri straine, isi asuma un angajament pentru cresterea detalii

Unicredit si-a sporit profitul cu 13%, desi creditele au crescut cu numai 3,6%

Subsidiarele din Romania ale grupului bancar italian Unicredit (banca, firma de leasing si firma de credite de consum) au obtinut un profit net de 132 milioane euro (633 milioane lei) in 2019, in crestere cu 13% fata de anul precedent, conform rezultatelor financiare prezentate de banca-mama din detalii

Ce obiective are Banca Transilvania cu pensiile private preluate de la Certinvest

BT Asset Management S.A.I. (BTAM) şi BT Investments au primit de la Autoritatea de Supraveghere Financiară aprobarea achiziţiei a 100% din Certinvest Pensii, singurul jucător local dintre administratorii de fonduri de pensii din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Ultimele Comentarii