BANCI | Profil

CEC Bank, data ca exemplu de succes a unei firme de stat

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2017-08-30 13:13

"Brandul CEC Bank, evaluat la 56 milioane euro, este un exemplu perfect despre cum lideri vizionari si manageri performanti pot intoarce soarta unui business de stat in declin, si il pot plasa intre cei mai puternici concurenti".

CEC Bank a ocupat locul 13 in clasamentul celor mai valoroase 50 de branduri romanesti, realizat de Brand Finance Romania. Lansat marti, 29 august a.c., clasamentul reprezinta prima evaluare sistematica si riguroasa a celor mai valoroase branduri nationale, din toate sectoarele economice, se precizeaza intr-un comunicat al bancii, in care se mai mentioneaza urmatoarele:

Prezenta CEC Bank in acest clasament demonstreaza, o data in plus, succesul strategiei de dezvoltare anuntate in 2007, care prevedea ca "pe termen lung, CEC trebuie sa devina o banca comerciala universala puternica, un competitor real pe toate segmentele pietei bancare (retail, IMM-uri, finantarea activitatilor agricole si chiar a marilor corporatii)".

In acord cu aceasta strategie, banca a demarat in 2008 un amplu proces de rebranding, care a insemnat, pe langa lansarea noului brand - CEC Bank, si transformarea ghiseului CEC intr-o unitate bancara moderna, oameni instruiti mai bine, sedii atragatoare si confortabile, un portofoliu nou de servicii si produse moderne si competitive.

Renasterea institutiei nu s-a manifestat insa doar la nivel de imagine, ci si la nivelul rezultatelor financiare. Avand ca prioritate strategica sustinerea segmentului IMM-urilor, agriculturii si a autoritatilor administratiei publice locale, CEC Bank a continuat sa inregistreze profit timp de 10 ani consecutiv, in pofida contextului economic dificil.

"In prezent, CEC Bank se regaseste in grupul bancilor de elita din Romania, printre primele sase ca marime din Romania, cu o cota de piata de peste 7%. Prezenta in clasamentul Brand Finance ne onoreaza si totodata ne obliga sa continuam intr-un ritm si mai sustinut procesul de consolidare a statutului de banca universala, in paralel cu cresterea puternica a volumului de credite si a profitabilitatii", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte - Director General CEC Bank.

"Brandul CEC Bank, evaluat la 56 milioane euro, este un exemplu perfect despre cum lideri vizionari si manageri performanti pot intoarce soarta unui business de stat in declin, si il pot plasa intre cei mai puternici concurenti", se arata in raportul Brand Finance.

Brand Finance este o companie globala de consultanta strategica si evaluare de business, cu expertiza recunoscuta in domeniul evaluarii de brand. Compania realizeaza studii anuale in care evalueaza mii de branduri globale si nationale, din toate sectoarele economice. Valorile acestor branduri sunt apoi ordonate si publicate intr-o serie de clasamente si rapoarte.

Taguri: CEC Bank  dobanzi credite  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilING Bank acorda un credit Tuborg, pentru investitii sustenabile

ING Bank România a acordat un credit de peste 20 de milioane de euro grupului United Romanian Breweries Bereprod (URBB), cunoscut și ca Tuborg România, pentru refinanțarea creditelor existente și finanțarea unor noi proiecte de investiții sustenabile, detalii

Banca Romaneasca finanteaza Christian 76 Tour cu garantie EximBank

Banca Românească a acordat companiei CHRISTIAN’ 76 TOUR, unul din cei mai importanți tour operatori din România, o finanțare în valoare de trei milioane de euro, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Fondurile sunt destinate asigurării necesarului de detalii

Oferte promotionale Patria Bank, la aniversarea a 5 ani

Patria Bank, bancă locală dedicată susținerii antreprenorilor locali și oferirii unui acces facil la produse bancare tuturor clienților români, indiferent unde locuiesc aceștia, lansează o serie de oferte aniversare marcând 5 ani de activitate, detalii

Pre-aprobarea financiara a unui credit ipotecar la ING se poate face din aplicatia Home’Bank

- Începând de săptămâna aceasta, persoanele interesate de un credit ipotecar pot afla direct din aplicația Home’Bank suma exactă pe care o pot împrumuta, fără a se deplasa la bancă; - Pre-aprobarea este valabilă detalii

  

Ultimele Comentarii