BANCI | Profil

CEC Bank acorda credite de nevoi personale cu un cost total (DAE) de la 7,95%

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-11-02 06:24

CEC Bank deruleaza pana la data de 31 martie 2017 o campanie promotionala la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, anunta banca intr-un comunicat, in care mai mentioneaza urmatoarele:

Astfel, clientii bancii vor beneficia de o rata a dobanzii avantajoasa, variabila pe intreaga perioada de creditare, respectiv:

ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p. - in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu un credit prin card;

ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p. - fara achizitionarea unui credit prin card.

Durata de creditare este de maximum 5 ani, iar in plus clientii vor beneficia de urmatoarele avantaje:

- Valoare extinsa de creditare de pana la 90.000 lei;
- Perioada de gratie de pana la 12 luni;
- Fara comision de analiza dosar;
- Se pot refinanta credite in lei sau in alte valute;

- Pentru determinarea venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale familiei;

- Posibilitatea utilizarii serviciilor Internet Banking si Mobile Banking pentru vizualizarea situatiei creditului (soldul creditui, data scadentei, valoarea ratei scadente) si pentru operatiuni curente (plati, depozite etc).

"Continuand politica de stimulare a creditarii in moneda nationala, CEC Bank doreste sa ofere clientilor sai solutii cat mai avantajoase pentru nevoile lor de finantare. Prin lansarea acestei campanii promotionale la creditele de nevoi personale si la cele de refinantare a creditelor de consum, portofoliul CEC Bank include un produs accesibil si atractiv din punctul de vedere al costurilor si al valorii maxime ce poate fi contractata", a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte CEC Bank.

Pentru identificarea solutiei optime de finantare, CEC Bank sta la dispozitia clientilor prin intermediul celor peste 1.000 de unitati, oferind gratuit consiliere specializata. Mai multe detalii despre produsele si serviciile din oferta CEC Bank pot fi obtinute in orice unitate teritoriala, apeland gratuit numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

Exemple de calcul

· DAE 7,95%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 90.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 7,20%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 3M + marja fixa de 6,50 p.p. in cazul in care creditul se achizitioneaza la pachet cu credit prin card, comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 1.810,97 lei, iar valoarea totala platibila de 108.657,78 lei.

· DAE 8,49%, calculata in ipoteza unui credit in valoare de 90.000 lei cu rambursare in 60 de luni, cu o dobanda de 7,70%, variabila pe intreaga durata de creditare, calculata in functie de ROBOR 3M + marja fixa de 7,00 p.p. (fara achizitionarea unui credit prin card), comision lunar de administrare in suma fixa de 20 lei si comision de analiza dosar de 0 lei. Rata lunara va fi de 1.832,37 lei, iar valoarea totala platibila de 109.941,57 lei.

Taguri: credite de consum  ROBOR  CEC Bank  dobanzi credite  comisioane cont bancar  DAE (Dobanda Anuala Efectiva) credite ipotecare  carduri de credit  credite nevoi personale  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania limiteaza unitatile in care se pot face operatiuni cu numerar in anumite valute

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile din 4 decembrie 2023, se arata intr-un comunicat al bancii, in care se adauga: Operațiunile pentru care sunt modificări: - Plățile, detalii

Credit cu aprobare rapidă pentru fermierii care cultivă cereale

CEC Bank continuă finanțarea agriculturii românești și lansează creditul cu aprobare rapidă, dedicat fermierilor care cultivă cereale, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:
 
“Agricultura este un domeniu prioritar pentru detalii

Oferta cu dobanda de 6,5% la depozitele CEC Bank

CEC Bank continuă campania derulată pentru Pachetul Grijă Completă, cu o dobândă avantajoasă la depozitul cu depuneri ulterioare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: 
"CEC Bank continuă să încurajeze economisirea prin acordarea unor dobânzi detalii

CEC Bank isi intareste pozitia pe piata bancara, prin majorarea activelor cu 30%

- CEC Bank continuă să susțină economia: credite noi acordate de circa 5 miliarde de lei în primul semestru din 2023  - CEC Bank continuă să-și consolideze poziția pe piață – cu o creștere a activelor nete de  detalii

  

Ultimele Comentarii