BANCI | Cariera

ProCredit Bank a trecut printr-un amplu proces de schimbare, culminand cu inlocuirea intregii conduceri

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-27 09:50

ProCredit Bank a trecut, de-a lungul ultimului an, printr-un amplu proces de schimbare, ce a vizat atat profilul de client deservit, cat si tipurile de servicii oferite, precum si inlocuirea intregii conduceri, dupa plecarea, in aprilie 2015, a Ilincai Rosetti, fostul presedinte al bancii.

Ulterior au parasit banca si directorii adjuncti, astfel ca la conducerea acesteia a venit Mariana Petkova, care lucrase pana atunci la ProCreditBank Bulgaria.

Curios este ca Petkova a obtinut aprobarea BNR pentru functia de director adjunct si nu de director general al ProCredit Bank Romania, dupa cum au precizat reprezentantii bancii, pentru Bancherul.ro. Probabil ca o alta persoana nominalizata de grup pentru a fi diectorul general al subsidiarei romanesti nu a primit aprobarea BNR.

In aceste conditii, banca a functionat timp de un an fara director general, pana cand grupul german a numit recent un nou director general, Antje Marielle Gerhold (foto), care si-a inceput mandatul din 21 aprilie, in timp ce Petkova a ramas director adjunct.

Gerhold, noul Director General al băncii, este familiarizată cu instituţia, aceasta ocupând și funcția de Manager în cadrul ProCredit Holding, compania mamă a ProCredit Bank România, precizeaza banca intr-un comunicat, in care mai adauga urmatoarele:

Anterior nominalizării la conducerea ProCredit Bank România, doamna Gerhold a deţinut poziţia de Preşedinte al Consiliului de Administrație al băncii.

Referindu-se la noua sa funcție, doamna Gerhold a declarat: “Privesc cu încredere continuarea activităţii mele în cadrul ProCredit Bank România din această nouă perspectivă, din care voi putea contribui la dezvoltarea serviciilor de înaltă calitate pe care ProCredit Bank le oferă întreprinderilor mici şi mijlocii şi persoanelor fizice.”

Ca Director responsabil de segmentul central-est european al Commerzbank, cu o carieră solidă în Commerzbank şi Deloitte Business Consulting, doamna Gerhold aduce cu sine o vastă experienţă în sectorul bancar, mediul economic est european şi în managementul resurselor umane, prin intermediul căreia va contribui la evoluţia ProCredit Bank România.

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o bancă comercială, orientată spre dezvoltare. Oferim servicii bancare excelente întreprinderilor mici și mijlocii și persoanelor fizice care doresc să economisească. În operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, nu promovăm creditele de consum, ne implicăm activ pentru a minimiza amprenta de carbon a instituției şi furnizăm servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă. 
 
În derularea activităţii noastre cu clienţii persoane juridice, ne concentrăm pe finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţărilor în care operează. Oferind facilităţi de economisire simple şi accesibile şi alte servicii bancare şi investind resurse substanţiale în educaţia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii financiare.
 
Acţionarii noştri aşteaptă un randament susţinut al investiţiilor pe termen lung, fără a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea şi dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă şi eficientă şi pentru a oferi clienţilor noştri servicii prietenoase şi competente.

În România, ProCredit Bank a fost înfiinţată în 2002 şi reprezintă rezultatul unui parteneriat între instituţii financiare de renume internaţional – ProCredit Holding şi IPC.

Taguri: ProCredit Bank  card in euro ING  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii