ASIGURARI | Cariera

Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) are un nou director: Cristian Rosu

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2016-04-22 16:03

Cristian Rosu este noul director general la Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA), in locul lui Nicolae Crisan.

Intr-un comunicat de presa al FGA se precizeaza urmatoarele:

Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) a definitivat procesul de selecție pentru cele trei posturi din conducerea executivă a instituţiei. 

Întregul proces, care s-a desfăşurat, în perioada 4 noiembrie 2015-7 aprilie 2016, a respectat principiile politicii de recrutare și promovare a FGA. Concursul a fost deschis atât candidaților din interiorul organizației, cât și celor din afara acesteia.

Începând cu 1 mai 2016, conducerea executivăa Fondului de Garantare a Asiguraților va fi formată din următorii membri:

Director General - Cristian Roșu – Domnul Cristian Roşu (foto) ocupă în prezent funcţia de director al Direcţiei de Rezoluţie din cadrul FGA și are o experienţă de peste 15 de ani atât în domeniul bancar, unde a deținut funcții de conducere, cât și în instituția de supraveghere a sistemului de pensii private ocupând funcţia de director general al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private(CSSPP). Domnul Cristian Roşu este licențiat în inginerie, cu specializare universitară în management şi finanţe.

Director General Adjunct 1 - Mona Cucu – care va avea în subordine Direcţia Tehnică Despăgubiri şi Structura Operativă de gestionare a situaţiilor de faliment al unui asigurator. Doamna Mona Cucu are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul asigurărilor. A coordonat timp de 8 ani activitatea de constatare, instrumentare şi lichidare a dosarelor de daună la una dintre cele mai vechi societăţi de asigurări din România. De asemenea, a lucrat în cadrul CSA / A.S.F – sectorul de supraveghere şi reglementare activitate asigurare, în mod special, asigurări obligatorii. Doamna Mona Cucu este licențiată în inginerie auto.

Director General Adjunct 2 - Nicolae Crișan - va avea în subordine Direcţiile Economică şi Juridică. Domnul Nicolae Crişan are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul asigurărilor şi supravegherii sectorului asigurărilor. Domnul Nicolae Crişan este licențiat în finanţe.

Despre FGA

Fondul de Garantare a Asiguraților s-a constituit ca persoană juridică de drept public conform Legii nr. 213/2015 privind Fondul de Garantare a Asiguraților.

Fondul este o schemă de garantare în domeniul asigurărilor și are drept scop protejarea creditorilor de asigurări de consecințele insolvenței unui asigurător.

Taguri: Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA)  Publicitate inselatoare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: CarieraSimona Halep si BT ureaza romanilor din strainatate: La multi ani! Tanti auguri a tutti i romeni! ¡Feliz día nacional para todos los rumanos, Happy National Day, Romania! (video)

De 1 Decembrie – şi nu numai – avem un mesaj despre români, România şi Banca Transilvania, anunta banca: Dăm startul unei noi campanii cu Simona Halep, un model şi întotdeauna un prilej de mândrie şi ambiție pentru noi, pentru toți detalii

Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din Romania (ACJSFB) are o noua conducere

Asociaţia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar din România (ACJSFB), fondată în 2004 în scopul creării şi consolidării cadrului general necesar promovării şi susţinerii intereselor profesionale ale juriştilor din sistemul financiar-bancar şi detalii

Bogdan Neacsu, noul director general al CEC Bank: avem planuri ambitioase

CEC Bank anunta intr-un comunicat ca in urma finalizarii procesului de nominalizare de catre Adunarea Generala a Actionarilor CEC BANK S.A. si a aprobarii de catre Banca Nationala a Romaniei, proces demarat in luna iulie a anului curent, componenta echipei de conducere a Bancii este detalii

Adrian Nastase preia conducerea Asseco Romania

Asseco South Eastern Europe (WSE: ASEECOSEE, ASE) l-a desemnat pe Adrian Năstase drept noul Country Leader al companiei în România, anunta compania intr-un comunicat, in care adauga: Adrian Năstase lucrează în cadrul companiei din anul 2006, cea mai recentă calitate detalii

Ultimele Comentarii