Profile Bancheri din RomaniaElena Oprea

Director Executiv Delegat al Departamentului Strategie si Marketing

Recuperarea TVA-ului transfrontalier nu mai este o problemă pentru societăţile ce efectuează cheltuieli în afara ţării. Începând cu luna octombrie a acestui an, deţinătorii de carduri business emise de BRD beneficiază de recuperarea TVA-ului din 36 de state din întreaga lume.

Prin intermediul parteneriatului cu Taxback.com, BRD-Groupe Société Générale recomandă o soluţie simplă şi completă pentru rambursarea TVA-ului extern, care permite economisirea de resurse, timp şi bani, beneficiind în acelaşi timp de un flux de venit suplimentar.

Recuperarea TVA-ului se poate realiza pentru o gamă variată de cheltuieli: cele referitoare la participarea la târguri şi conferinţe, mesele la restaurant, cazare şi protocol, transport, combustibil şi servicii conexe, costuri publicitare/ materiale promoţionale şi multe altele.

“Acest parteneriat vine în sprijinul clienţilor noştri deţinători de carduri business. Dorim să susţinem activitatea companiilor prin îmbunătăţirea managementului financiar al acestora, în ceea ce priveşte recuperarea TVA-ului plătit în afara ţării“, a declarat Elena Oprea, Directorul Executiv Delegat al Departamentului Strategie şi Marketing din cadrul BRD- Groupe Société Générale.

Detinatorii de carduri business BRD pot recupera TVA-ul din 36 de tari

Vezi si alte profile - BRD
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii