Profile Bancheri din RomaniaDorin Iancu

Head of Retail Banking Sales

Interviu:
“Privim cu satisfacţie popularitatea pe care a dobandit-o CardAvantaj, atât în ceea ce priveşte notorietatea, cât şi utilizarea. Timp de şase ani de la lansarea produsului am făcut eforturi considerabile pentru a dezvolta o reţea extinsă de parteneri, pentru a face accesibile beneficiile CardAvantaj unui număr cât mai mare de români, precum şi pentru a diversifica oportunităţile oferite. Astăzi, CardAvantaj îşi menţine poziţia de lider pe piaţă, un semn clar al răspunsului pozitiv primit din partea consumatorilor şi al comercianţilor, generând totodată şi o tendinţă urmată de piaţa bancară locală”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

CardAvantaj este cel mai cunoscut card de credit din Romania, arata un studiu

Declaratie intr-un comunicat al bancii:

Jucariile Noriel se pot cumpara cu cardul de credit CardAvantaj, in rate


“Credit Europe Bank este prima bancă din România care a facilitat cumpărarea de servicii de transport aerian în rate fără dobândă prin intermediul CardAvantaj. Acum am ales să transferăm această facilitate şi în online. Serviciul este unul inovator considerând că platforma prin intermediul căreia se efectuează tranzacţiile este internă, a Credit Europe Bank. Salutăm parteneriatul cu Blue Air şi ne bucurăm că portofoliul online al CardAvantaj este completat cu un produs modern şi atractiv”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Banking Sales, Credit Europe Bank.

“Ne preocupă să oferim un acces cât mai extins la servicii prin intermediul CardAvantaj, iar acest parteneriat completează un segment de interes atât pentru clienţii noştri, posesori de carduri, cât şi pentru publicul larg. Cred că flexibilitatea sistemului de rate fără dobândă CardAvantaj şi posibilitatea de a alege numărul de rate în care se plăteşte serviciul oferă o gamă largă de opţiuni oricărui potenţial pacient care doreşte să beneficieze de serviciile medicale REGINA MARIA”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales la Credit Europe Bank.

Plata serviciilor medicale la spitalul privat Regina Maria se poate face si in rate cu CardAvantaj de la Credit Europe Bank

Vezi si alte profile - Credit Europe Bank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii