Profile Bancheri din RomaniaUfuk Tandoğan

Presedinte

Banca Națională a României a aprobat numirea lui Ufuk Tandoğan (foto) ca Director General al Garanti Bank România, a anuntat banca intr-un comunicat din 06 noiembrie 2012.

Înainte de venirea în România, Ufuk Tandoğan a activat în cadrul Garanti Turcia pentru aproape 25 de ani și are o vastă experiență bancară atât în domeniul comercial, cât și în cel al creditării. Din 2006, el a deținut funcția de Senior Vicepresident - Commercial and Corporate Credits.

De asemenea, a fost membru în Consiliul de Administrație al Biroului de Credit din Turcia și al Garanti Mortgage Turcia. Născut în 1963, Ufuk Tandoğan a absolvit Universitatea de Economie și Științe Administrative din Uludag, este căsătorit și are un copil.

Ufuk Tandoğan îl succede pe Murat Atay în funcția de Director General al Garanti Bank în România. Domnul Atay a preluat conducerea Garanti Mortgage în Turcia, companie lider pe segmentul creditelor ipotecare.

Garanti România a avut o dinamică accentuată în ultimii cinci ani, în ciuda condițiilor economice precare: s-a dezvoltat ca bancă universală și a trecut de la statutul de sucursală a unei bănci străine la cel de bancă locală. De asemenea, Garanti Bank a urcat pe locul 13, de la locul 27 in anul 2007, în clasamentul băncilor care activează pe piața locală, după mărimea activelor, precizeaza banca in comunicat.

Vezi si alte profile - Garanti BBVA
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii