Profile Bancheri din RomaniaMioara Georgescu

Manager Dezvoltare Produse Carduri, Piraeus Bank Romania

Interviu:
Misiunea primelor terminale POS neasistate este de a oferi detinatorilor de card bancar confort si libertate de miscare in achitarea taxelor, impozitelor locale si amenzilor. Aplicatia informatica dezvoltata pentru acest proiect este prietenoasa si usor de folosit.

Noua tehnologie adusa in Romania in premiera de Piraeus Bank pentru acest proiect inlatura constrangerile presupuse de plata obligatiilor financiare mentionate mai sus care, pentru a fi onorate, presupuneau deplasarea la sediile Serviciului Public pentru Finante Publice Locale (SPFPL ) Sector 6, Bucuresti.

’’Aceste terminale sunt de fapt niste functionari virtuali care stau la dispozitia locuitorilor sectorului 6 pana la orele tarzii la care acestia isi incheie programul de lucru sau sambata si duminica. Preluand orarul centrelor comerciale in care sunt amplasate, rolul lor este a ne ajuta sa folosim eficient timpul de care dispunem. Acesta este un prim pas si speram ca pe viitor sa gasim parteneri impreuna cu care sa largim aria de utilizare a acestor terminale. Aplicatia care sta la baza tehologiei terminalelor neasistate poate fi dezvoltata astfel incat sa sustina un numar mare de proiecte care sa faciliteze platile comerciale sau catre bugetul de stat efectuate de consumatorii finali.’’ a declarat Mioara Georgescu, Manager Dezvoltare Produse Carduri, Piraeus Bank Romania.

Vezi si alte profile - Piraeus Bank
Vezi profile alta banca

 

Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii