Profile Bancheri din RomaniaLuis Tomassoni

Director Retail Bank

“Lansarea acestei clase de produse structurate demonstrează încă o dată preocuparea permanentă a Citibank România cu privire la facilitarea accesului clienţilor noştri la produse inovatoare de gestionare a averii. O dată cu creşterea segmentului mass-affluent în Europa Centrală şi de Est, suntem de părere că numeroşi clienţi din România sunt în căutarea unei oferte complete de gestionare a averii.

Notele structurate pot fi adaptate obiectivelor unice de investiţii ale clienţilor şi, în plus, Bancherii Personali de la Citibank sunt specialişti în produse şi servicii de investiţii, punând la dispoziţia clienţilor strategii individualizate de alocare a activelor. În funcţie de viziunea clientului cu privire la evolutia pieţelor financiare şi de apetitul său pentru risc, îi propunem o gamă variată de soluţii, servicii şi privilegii concepute să satisfacă cele mai exigente nevoi financiare”, a explicat Luis Tomassoni, Director Retail la Citibank România.

Citibank lanseaza notele structurate, un nou produs de investitii destinat clientilor bogati

“Managementul specializat al portofoliului şi diversificarea activelor sunt primii paşi pe drumul construirii unui portofoliu echilibrat”, a declarat Luis Tomassoni, Director Departament Retail la Citibank România. “Acest parteneriat important cu Franklin Templeton demonstrează încă o dată angajamentul Citibank România de a facilita accesul clienţilor săi la cele mai performante soluţii de management al averii”.

Citibank distribuie 11 fonduri de investitii Franklin Templeton din Luxemburg

Vezi si alte profile - Citibank
Vezi profile alta banca

 

 

Ultimele Comentarii