FONDURI DE INVESTITII | Profil

SAI ERSTE Asset Management SA preia administrarea fondurilor deschise de investitii de la SAI BCR Asset Management

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2009-04-17 16:02

SAI ERSTE Asset Management SA preia administrarea fondurilor deschise de investitii de la SAI BCR Asset Management in urma aprobarii primite joi de la Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM).

Totodata, CNVM a aprobat si incheierea procesului de fuziune prin absorbtie a fondului deschis de investitii BCR Clasic de catre fondul deschis de investitii BCR Obligatiuni. Ca urmare a procesului de fuziune, CNVM a retras autorizatia fondului deschis de investitii BCR Clasic.

ôPrin fuziunea celor doua fonduri deschise de investitii, BCR Clasic cu BCR Obligatiuni, a luat nastere cel mai mare fond de obligatiuni de pe piata romaneasca de capital care are active sub administrare de peste 200 milioane lei si 10.500 de investitori. Schimbarea admninistratorului unor fonduri deschise de investitii a fost un proces complex, primul de acest fel din Romaniaö, a declarat Dragos Neacsu, CEO SAI Erste Asset Management S.A.

SAI ERSTE Asset Management SA administreaza 7 fonduri deschise de investitii: BCR Obligatiuni, BCR Monetar, BCR Dinamic, BCR Expert, BCR Europa Conservator, BCR Europa Mixt, BCR Europa Avansat.

ôIn prezent cele 7 fonduri deschise de investitii insumeaza active de peste 508 milioane lei avand circa 28.000 de investitori, ceea ce ne asigura o cota de 45% din piataö, a adaugat Dragos Neacsu.

BCR Obligatiuni a primit Premiul pentru Performanta pe piata de capital pe anul 2008 din partea prestigioasei reviste Piata Financiara. Este prima oara cand un fond deschis de investitii primeste acest premiu.

ERSTE Asset Management anunta ca, incepand cu 17.04.2009, au fost reluate toate operaţiunile de subscriere/ răscumpărare ale acestor fonduri.

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilTransferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai pu╚Ťin de 10 secunde • Aceast─â facilitate este înso╚Ťit─â ╚Öi de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank ofer─â acum procesarea în mod automat a pl─â╚Ťilor interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu acela╚Öi nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient ╚Öi Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

Banca Transilvania, premiata pentru relatia cu investitorii si actionarii

Pentru al cincilea an consecutiv, Banca Transilvania prime╚Öte rating maxim pentru comunicarea cu investitorii ╚Öi ac╚Ťionarii. Evaluarea comunic─ârii din 2023 a fost realizat─â de Asocia╚Ťia pentru Rela╚Ťii cu Investitorii la Burs─â din România ( ARIR ), detalii

Poti sa-ti deschizi cont la Banca Transilvania din aplicatia BT Pay

´éĚ Contul curent la Banca Transilvania poate fi deschis în câteva minute, prin BT Pay, 24/7. ´éĚ Noii clien╚Ťi au acces instant la cardul digital ╚Öi la toate func╚Ťionalit─â╚Ťile aplica╚Ťiei. ´éĚ detalii

  

Ultimele Comentarii