BANCI | Profil

ING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2024-04-12 17:48

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc.

Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi taxati din 14 iunie 2024 cu un comision de 1% din suma retrasa, minim 5 lei, fata de comisionul fix de 5 lei, indiferent de suma, cat este in prezent.

Comisionul este 0 pentru cei care incaseaza lunar in cont minim 700 de lei si fac cel putin o plata catre o alta persoana.

De exemplu, daca retragi 1.000 de lei, in prezent platesti un comision de 5 lei. Pentru aceeasi suma retrasa incepand cu 14 iunie vei plati 1% din 1.000 de lei, adica 10 lei.

"Comisionul aplicabil retragerilor de numerar din contul curent în lei ING Card Complet pentru clienții fără venituri recurente la ING, devine 1% din suma retrasă, minimum 5 lei.

Clienții care încasează venituri recurente* la ING, cei care au vârsta între 18 și 24 ani, precum și clienții care dețin opțiunea ING Gold beneficiază în continuare de comision 0 pentru această operațiune,", conform unui anunt al ING Bank.

Retrageri de numerar in valuta

Pentru retragerile de numerar in valuta de la ATM-urile altor banci din contul curent in euro, comisionul creste de la 4 euro la 5 euro.

„Comisionul aplicabil retragerilor numerar în orice valută de la ATM-urile altor bănci din Contul curent în EUR devine 5 euro / tranzacție. Comisionul aplicabil retragerilor de numerar în lei sau euro de la ATM-urile băncii din Contul curent în EUR rămâne neschimbat, adică 0,5% din suma retrasă / tranzacție”, conform anuntului ING Bank.

Majorarea limitei zilnice de retragere/depunere numear

Pentru majorarea limitei zilnice la retragerile si depunerile de numerar, comisionul creste de la 25 la 30 de lei:

„Comisionul pentru majorarea limitei zilnice pentru tranzacțiile cu numerar (retragere/depunere) devine 30 lei. Îți reamintim că limita zilnică stabilită contractual este de 15.000 lei/zi pentru retrageri, respectiv 15.000 lei/zi pentru depuneri, și sunt calculate pentru toate operațiunile de retragere, respectiv depunere numerar efectuate din/în toate conturile tale, indiferent dacă le efectuezi tu sau o altă persoană.”

Platile pentru jocuri de noroc

Comisionul pentru platile destinate jocurilor de noroc, comisionul creste de la 3.9 lei + 1.9% la 4,9 lei plus 2,2% din suma tranzactiei, la cardurile in lei si de la 1,9% plus 0,8 euro la 2,2% plus 1 euro, la cardurile in euro.

„Comisionul aplicabil cardului de debit pentru plățile la comercianți (prin POS/internet) de tip Jocuri de noroc (Gambling) devine 4,9 lei per tranzacție, plus 2,2% din suma tranzacției pentru tranzacții efectuate cu cardul de lei și respectiv 1 euro, plus 2,2% din sumă, pentru tranzacții efectuate cu cardul de euro. În tranzacțiile de acest tip se numără: jocurile de noroc, pariurile, jocurile la casino, biletele de loterie etc”, a anuntat ING Bank.

*

Pentru a beneficia de taxele şi comisioanele aferente ING Card Complet cu venituri recurente, este necesar ca lunar în contul curent în lei:

(i) să se încaseze venit recurent în cuantum de minimum 700 lei/lună (venit provenit din salarii, pensii, chirii etc, fără a se considera venit recurent încasările provenite din jocuri de noroc) şi

(ii) să se efectueze cel puţin o plată către o altă persoană (cu excepţia debitărilor de rate şi comisioane datorate ING Bank).

ING verifică lunar îndeplinirea acestor condiţii şi, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puţin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele şi comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.

Beneficiază de aceleaşi taxe şi comisioane precum cele aferente ING Card Complet cu venituri recurente, fără a fi necesară îndeplinirea condiţiilor menţionate la pct. (i) şi (ii), şi toţi titularii conturilor ING Card Complet care nu au împlinit încă vârsta de 24 ani sau care au ataşat acestui cont un ING Young.

Începând cu luna următoare împlinirii vârstei de 24 ani, respectiv închiderii ING Young, ING verifică lunar îndeplinirea condiţiilor mai sus menţionate şi, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puţin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele şi comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.

ING Card Complet cu Opţiunea ING Gold reprezintă ING Card Complet cu venituri recurente pentru care a fost activată Opţiunea ING Gold. Taxele şi comisioanele ING Card Complet cu Opţiunea ING Gold se aplică tuturor titularilor acestui produs indiferent de vârstă.

Începând cu luna următoare închiderii Opţiunii ING Gold, ING verifică lunar îndeplinirea condiţiilor mai sus menţionate la punctul (i) şi (ii) şi, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puţin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele şi comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.

Taguri: comisioane card  ING Bank  reclamatie ING Bank  reclamatie banca  comisioane cont bancar  banca  cont bancar  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBT Property preia Funshop Park Turda

Fondul Imobiliar de Investiții Alternative BT Property a achiziționat Funshop Park Turda (Cluj) de la grupul polonez Scallier, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Tranzacția marchează intrarea fondului pe piața de retail, unde are ca obiectiv detalii

Garanti BBVA a obtinut un profit de 177 milioane lei in 2023

Garanti BBVA România a înregistrat în 2023 un profit net de 177 milioane lei și venituri operaționale de 521 milioane lei. Cu aceste rezultate, banca și-a atins cu succes obiectivele stabilite pentru anul precedent, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Banca Transilvania are cresteri anuale de 2 cifre

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul trimestru al anului cresteri anuale de 2 cifre: - tranzactiile (transferuri, plati, retrageri si depuneri de numerar etc.) au crescut cu 35% - creditele noi s-au majorat cu detalii

CEC Bank acorda firmelor credite garantate de stat, prin Programul IMM Plus

• În anul 2023, în cadrul Programului IMM Invest Plus (IMM Invest Romania, Agro IMM Invest, IMM Prod, Rural Invest, Garant Construct, Innovation), au fost acordate peste 1.400 de finanțări, în valoare de aproximativ 1,8 miliarde de detalii

  

Ultimele Comentarii