BANCI | Profil

Credit online de la Patria Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-09-27 10:11

Din această toamnă, clienții noi, persoane fizice, sunt la un click distanță de accesarea unui credit de consum 100% online pe platforma digitala Patria de Oriunde. În plus, până la 31.12.2023 pot beneficia de dobândă promoțională începând cu 8.49% pentru acest produs, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Patria Bank a lansat platforma digitală Patria de Oriunde în 2021 și, în primă fază, focusul a fost de a oferi clienților, persoane fizice, înrolarea 100% online și posibilitatea de a accesa produse non-credit oricând și de oriunde s-ar afla.

De la lansare, platforma digitală și-a câștigat popularitatea în rândul clienților si este unul dintre canalele preferate de către aceștia pentru a-și deschide depozite în euro si lei, astfel, unul din cinci clienți noi care au deschis un depozit la termen au ales platforma Patria de Oriunde.

Pe lângă depozite, clienții au ales și alte servicii și produse financiare din platforma digitală, precum: pachete de conturi curente, carduri și Internet & Mobile Banking.

Burak Yildiran, CEO Patria Bank.
Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

„Accelerarea strategiei de digitalizare a canalelor de relaționare cu clienții este o prioritate pentru noi și are în centru misiunea de a fi cât mai aproape de clienți oriunde s-ar află aceștia. Pentru noi este o prioritate să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri, persoane fizice și juridice, și să venim în întâmpinarea acestora cu soluții și produse care să îi sprijine eficient în toate alegerile pe care aceștia le fac.

Lansarea creditului de consum 100% online este încă un pas în evoluția noastră digitală și rămânem totodată dedicați să oferim cea mai bună experiență clienților prin intermediul tuturor canalelor noastre de interacțiune cu aceștia”, a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

În plus, în ultimii ani, banca a făcut pași importanți pentru a le oferi clienților o experiență digitală îmbunătățită și ca parte a acestei transformări digitale, anul acesta a fost actualizat și website-ul băncii care oferă: o nouă interfață intuitivă, navigare simplificată și noi caracteristici care să îi ajute pe clienți să găsească rapid informațiile depsre produse și servicii și, de asemenea, prin intemediul blogului Patria Bank, clienții au acces la sfaturi și instrumente utile pentru atingerea obiectivelor financiare.

Începând de acum, prin intermediul platformei digitale Patria de Oriunde, orice persoană fizică cetățean român care nu are deja o relație de colaborare cu Patria Bank este la un click distanță de constituirea unui depozit 100% online Patria de Oriunde. Depozite 100% online pentru persoane fizice de la Patria Bank sau de accesarea unui credit de consum 100% online Patria de Oriunde. 

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Taguri: Patria Bank  credite noi  banca  credit online  credite nevoi personale  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilING Bank majoreaza comisioanele pentru retrageri de numerar si plati la jocuri de noroc

ING Bank majoreaza, din 14 iunie 2024, comisioanele pentru retragerile de numerar de la bancomate, cele pentru cresterea limitelor zilnice, precum si pentru platile destinate jocurilor de noroc. Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi detalii

Banca Transilvania pregateste o noua premiera in relatia cu clientii, cu ajutorul noilor tehnologii

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România și din sud-estul Europei, colaborează cu Evam, care oferă platforma de top MarTech, pentru a crea experiențe în timp real, pe toate canalele, pentru clienții săi, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Este o detalii

Cont cu comisioane reduse pentru femeile de afaceri, la Patria Bank

Patria Bank lansează “Pachetul Patria pentru Femeile Antreprenor”, un pachet care include o serie de avantaje financiare personalizate pentru a sprijini afacerile conduse de femeile din România, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Un cont bancar poate fi folosit in comun de 4 persoane

ING Bank anunta ca titularii de conturi pot sa permita altor trei persoane sa gestioneaze in comun banii, din aplicatia Home Bank. Persoanele imputernicite pot sa-si comande carduri fizice sau virtuale, sa faca plati sau detalii

  

Ultimele Comentarii