BANCI | Profil

Credit online de la Patria Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-09-27 10:11

Din această toamnă, clienții noi, persoane fizice, sunt la un click distanță de accesarea unui credit de consum 100% online pe platforma digitala Patria de Oriunde. În plus, până la 31.12.2023 pot beneficia de dobândă promoțională începând cu 8.49% pentru acest produs, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Patria Bank a lansat platforma digitală Patria de Oriunde în 2021 și, în primă fază, focusul a fost de a oferi clienților, persoane fizice, înrolarea 100% online și posibilitatea de a accesa produse non-credit oricând și de oriunde s-ar afla.

De la lansare, platforma digitală și-a câștigat popularitatea în rândul clienților si este unul dintre canalele preferate de către aceștia pentru a-și deschide depozite în euro si lei, astfel, unul din cinci clienți noi care au deschis un depozit la termen au ales platforma Patria de Oriunde.

Pe lângă depozite, clienții au ales și alte servicii și produse financiare din platforma digitală, precum: pachete de conturi curente, carduri și Internet & Mobile Banking.

Burak Yildiran, CEO Patria Bank.
Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

„Accelerarea strategiei de digitalizare a canalelor de relaționare cu clienții este o prioritate pentru noi și are în centru misiunea de a fi cât mai aproape de clienți oriunde s-ar află aceștia. Pentru noi este o prioritate să înțelegem cât mai bine nevoile clienților noștri, persoane fizice și juridice, și să venim în întâmpinarea acestora cu soluții și produse care să îi sprijine eficient în toate alegerile pe care aceștia le fac.

Lansarea creditului de consum 100% online este încă un pas în evoluția noastră digitală și rămânem totodată dedicați să oferim cea mai bună experiență clienților prin intermediul tuturor canalelor noastre de interacțiune cu aceștia”, a declarat Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

În plus, în ultimii ani, banca a făcut pași importanți pentru a le oferi clienților o experiență digitală îmbunătățită și ca parte a acestei transformări digitale, anul acesta a fost actualizat și website-ul băncii care oferă: o nouă interfață intuitivă, navigare simplificată și noi caracteristici care să îi ajute pe clienți să găsească rapid informațiile depsre produse și servicii și, de asemenea, prin intemediul blogului Patria Bank, clienții au acces la sfaturi și instrumente utile pentru atingerea obiectivelor financiare.

Începând de acum, prin intermediul platformei digitale Patria de Oriunde, orice persoană fizică cetățean român care nu are deja o relație de colaborare cu Patria Bank este la un click distanță de constituirea unui depozit 100% online Patria de Oriunde. Depozite 100% online pentru persoane fizice de la Patria Bank sau de accesarea unui credit de consum 100% online Patria de Oriunde. 

Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100% online tuturor clienților, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Taguri: Patria Bank  credite noi  banca  credit online  credite nevoi personale  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredite prin programul Noua Casa, la CEC Bank

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei acordate de CEC Bank în cadrul Programului Prima Casă/Noua Casă de la lansarea acestuia

CEC Bank acordă și în 2024 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi detalii

BT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii