BANCI | Profil

EximBank plateste o dobanda de 8% la depozitele in lei pe 6 luni, a doua cea mai mare din piata bancara

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-02-01 13:23

Eximbank, care de la inceputul acestui an a fuzionat cu Banca Romaneasca, anunta o campanie de economisire in cadrul careia plateste o dobanda de 8% pe an pentru un depozit in lei la termen de 6 luni.

Este a doua cea mai mare dobanda la un depozit in lei pe 6 luni dintre bancile romanesti, dupa cea a Intesa, cu 8,25%.

Comunicatul Eximbank:

EximBank lanseaza Depozitul PLUS in lei pe sase luni, cu o dobanda de 8,00%

EximBank lanseaza Depozitul PLUS, cu plata dobanzii la scadenta, un produs care se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa beneficieze de dobanzi atractive pentru depozitele constituite in lei sau euro din fonduri noi, banca majorand in acelasi timp si ratele de dobanda pentru depozitele standard.

”Lansam aceasta noua campanie de economisire pornind de la raspunsul pe care l-am primit pana acum din partea romanilor aflati in cautarea de instrumente financiare eficiente care sa le protejeze economiile, dar si pentru ca ne dorim sa incurajam adoptarea unui comportament financiar responsabil care sa includa si economisirea. Este un produs atractiv, cu o dobanda competitiva si fara comision de retragere la scadenta, care, la fel ca si celelalte produse de economisire din portofoliul bancii, poate consitui o alternativa pentru securizarea finantelor personale”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Pentru Depozitul PLUS in lei constituit din fonduri noi pe o perioada de 6 luni, banca acorda o dobanda de 8,00% pe an.

Dobanda este fixa pe intreaga perioada contractuala si se plateste la maturitatea depozitului, acesta neavand optiunea de prelungire automata.

In ceea ce priveste Depozitul PLUS in euro, EximBank ofera o dobanda de 2,50% pentru cel constituit din fonduri noi pe o perioada de sase luni si o dobanda de 2,65% pentru depozitul in euro pentru o perioada de 12 luni. Si in acest caz, dobanda este fixa pe intreaga perioada contractuala si se plateste la maturitatea depozitului.

Oferta este valabila pana la data de 31 martie 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS in lei si 150 de euro pentru Depozitul PLUS in euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadenta.

Concomitent cu lansarea acestei campanii de economisire, EximBank majoreaza pana la 7,25% pe an si dobanzile aferente depozitelor standard constituite in lei pe o perioada de sase luni, respectiv pe o perioada de sapte luni.

Pentru aceleasi depozite, dar constituite online, dobanda oferita este de 7,50%. De asemenea, pentru Depozitul Pensionar, cu perioada de consituire de sase luni, marja de dobanda este de 7,35%.

Majorari au fost operate si la depozitele in euro din portofoliu, pentru toate maturitatile, EximBank acordand dobanzi de pana la 2,00% pe an, cu bonificatie suplimentara pentru cele constituite online.

EximBank este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de credit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene.

Taguri: dobanzi depozite  Intesa Sanpaolo Bank  banca  Eximbank  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBT Property preia Funshop Park Turda

Fondul Imobiliar de Investiții Alternative BT Property a achiziționat Funshop Park Turda (Cluj) de la grupul polonez Scallier, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Tranzacția marchează intrarea fondului pe piața de retail, unde are ca obiectiv detalii

Garanti BBVA a obtinut un profit de 177 milioane lei in 2023

Garanti BBVA România a înregistrat în 2023 un profit net de 177 milioane lei și venituri operaționale de 521 milioane lei. Cu aceste rezultate, banca și-a atins cu succes obiectivele stabilite pentru anul precedent, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Banca Transilvania are cresteri anuale de 2 cifre

Banca Transilvania, cea mai mare banca din Romania, a inregistrat in primul trimestru al anului cresteri anuale de 2 cifre: - tranzactiile (transferuri, plati, retrageri si depuneri de numerar etc.) au crescut cu 35% - creditele noi s-au majorat cu detalii

CEC Bank acorda firmelor credite garantate de stat, prin Programul IMM Plus

• În anul 2023, în cadrul Programului IMM Invest Plus (IMM Invest Romania, Agro IMM Invest, IMM Prod, Rural Invest, Garant Construct, Innovation), au fost acordate peste 1.400 de finanțări, în valoare de aproximativ 1,8 miliarde de detalii

  

Ultimele Comentarii