BANCI | Profil

EximBank plateste o dobanda de 8% la depozitele in lei pe 6 luni, a doua cea mai mare din piata bancara

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-02-01 13:23

Eximbank, care de la inceputul acestui an a fuzionat cu Banca Romaneasca, anunta o campanie de economisire in cadrul careia plateste o dobanda de 8% pe an pentru un depozit in lei la termen de 6 luni.

Este a doua cea mai mare dobanda la un depozit in lei pe 6 luni dintre bancile romanesti, dupa cea a Intesa, cu 8,25%.

Comunicatul Eximbank:

EximBank lanseaza Depozitul PLUS in lei pe sase luni, cu o dobanda de 8,00%

EximBank lanseaza Depozitul PLUS, cu plata dobanzii la scadenta, un produs care se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa beneficieze de dobanzi atractive pentru depozitele constituite in lei sau euro din fonduri noi, banca majorand in acelasi timp si ratele de dobanda pentru depozitele standard.

”Lansam aceasta noua campanie de economisire pornind de la raspunsul pe care l-am primit pana acum din partea romanilor aflati in cautarea de instrumente financiare eficiente care sa le protejeze economiile, dar si pentru ca ne dorim sa incurajam adoptarea unui comportament financiar responsabil care sa includa si economisirea. Este un produs atractiv, cu o dobanda competitiva si fara comision de retragere la scadenta, care, la fel ca si celelalte produse de economisire din portofoliul bancii, poate consitui o alternativa pentru securizarea finantelor personale”, a spus Traian Halalai, presedintele executiv al EximBank.

Pentru Depozitul PLUS in lei constituit din fonduri noi pe o perioada de 6 luni, banca acorda o dobanda de 8,00% pe an.

Dobanda este fixa pe intreaga perioada contractuala si se plateste la maturitatea depozitului, acesta neavand optiunea de prelungire automata.

In ceea ce priveste Depozitul PLUS in euro, EximBank ofera o dobanda de 2,50% pentru cel constituit din fonduri noi pe o perioada de sase luni si o dobanda de 2,65% pentru depozitul in euro pentru o perioada de 12 luni. Si in acest caz, dobanda este fixa pe intreaga perioada contractuala si se plateste la maturitatea depozitului.

Oferta este valabila pana la data de 31 martie 2023, pentru depuneri de minimum 500 de lei pentru Depozitul PLUS in lei si 150 de euro pentru Depozitul PLUS in euro, iar banca nu percepe comision la retragerea de numerar la scadenta.

Concomitent cu lansarea acestei campanii de economisire, EximBank majoreaza pana la 7,25% pe an si dobanzile aferente depozitelor standard constituite in lei pe o perioada de sase luni, respectiv pe o perioada de sapte luni.

Pentru aceleasi depozite, dar constituite online, dobanda oferita este de 7,50%. De asemenea, pentru Depozitul Pensionar, cu perioada de consituire de sase luni, marja de dobanda este de 7,35%.

Majorari au fost operate si la depozitele in euro din portofoliu, pentru toate maturitatile, EximBank acordand dobanzi de pana la 2,00% pe an, cu bonificatie suplimentara pentru cele constituite online.

EximBank este o banca universala 100% romaneasca, aflata in top 10 cele mai mari institutii de credit dupa active. Banca ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama larga de produse si servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank opereaza o retea nationala de distributie de 83 de sucursale si 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, retea care ii permite sa fie aproape de clientela de retail si corporate si sa implementeze diverse programe de dezvoltare romanesti si europene.

Taguri: dobanzi depozite  Intesa Sanpaolo Bank  banca  Eximbank  depozite bancare  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilPeste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au abonament de cont curent

Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au Abonament de cont curent Smart Banking, dintre care mai mult de jumătate au ales Abonamentul 365, conform unui anunt al bancii, in care se adauga: Ce înseamnă abonamentele Smart Banking: Se adresează tuturor clienților persoane fizice, atât celor existenți, cât și celor noi. Sunt de cinci tipuri, în funcție de stiluri diferite de viață - Salut, Student, 365, Premium și Premium+. Primele două sunt gratuite, iar celelalte înseamnă 7, 17 și 20 de lei/lună. Pentru alegerea unuia dintre abonamente, clienții pot consulta detalii

Alpha Bank a obtinut un profit net de 33 milioane euro in 2022

Alpha Bank a anuntat ca profitul net in 2022 a ajuns la nivelul de 33 milioane de euro, "reflectând atât o performanță comercială notabilă, cât și o gestionare eficientă a riscurilor", conform unui comunicat de presa. Comunicatul Alpha Bank: Rezumatul rezultatelor Alpha Bank Romania pentru anul 2022: performanță comercială și financiară solidă În anul 2022, Alpha Bank Romania a continuat să își mențină angajamentul față de clienții săi și să sprijine economia românească, în pofida mediului macroeconomic provocator, înregistrând, totodată, o performanță comercială și financiară solidă: • Portofoliul de credite al Alpha Bank în Romania a detalii

Patria Credit imprumuta firmele cu angajati de etnie roma

REDI ECONOMIC DEVELOPMENT SA și Patria Credit IFN S.A. anunță semnarea unui parteneriat local unic pentru finanțarea și incluziunea antreprenorilor romi, cu precădere agricultori, din micile comunități rurale din țară, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Prin detalii

BT Trade, aplicatia pentru tranzactii cu actiuni pe bursa

 BT Trade este cel mai simplu mod de a deschide un cont de tranzacționare.  Aplicația de mobil oferă acces la piața de capital românească și la aproape 30 de piețe internaționale.  Prin BT detalii

  

Ultimele Comentarii