BANCI | Profil

Credit pentru panouri solare, cu dobanda mai mica decat la un credit obisnuit, prin Libra Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-01-25 17:08

Libra Internet Bank anunta lansarea Creditului Solar, produsul bancar prin care persoanele fizice pot primi pana la 70 mii de lei finantare pentru a-si achizitiona panouri solare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Actiunea se inscrie in strategia bancii de sustinere activa a productiei de energie regenerabila din Romania si pune accent pe dezvoltarea locala a pietei prosumatorilor, in scopul cresterii sustenabilitatii consumului national de energie.

Finantarea poate fi accesata in sucursalele bancii (pana la 70 mii de lei) sau 100% online (pana la 30 mii de lei), fiind destinata acoperirii cheltuielilor aferente achizitiei si montajului panourilor solare. Procesul de aplicare online este unul simplu si rapid, cu semnare electronica si fara drumuri la banca.

„Productia de energie verde este mai importanta ca oricand. Creditul Solar este solutia practica prin care sprijinim oamenii sa investeasca in eficientizarea costurilor la energie, prin achizitia de panouri solare. Pe langa numeroasele argumente de mediu, aceste investitii vin la pachet cu doua mari avantaje: se amortizeaza singure si reduc semnificativ valoarea facturilor de electricitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Principalele documente necesare sunt contractul de proprietate si contractul de achizitie panouri solare semnat cu furnizor specializat.

Perioada de acordare a finantarii este de pana la 5 ani. Primul partener al bancii in acest proiect este Ener.ro, site specializat in panouri solare.

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale, conform informatiilor prezentate de banca pe site-ul propriu.

Astfel, daca la creditele de nevoi personale, dobanda se situeaza intre 8,50% + IRCC și 14,60% + IRCC, la acest credit pentru panouri solare, dobanda este cu doua puncte mai mica: 6,5% + IRCC.

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit de 30.000 lei, pe o perioada de 5 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila compusa din IRCC + marja bancii de 6,5%, rata lunara va fi de 670 lei, rezultand o dobanda anuala efectiva (DAE) de 12,91% suma de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 40.223 lei.

 

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  credite noi  dobanzi credite  banca  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCristina Mahika Voiconi preia conducerea Libra Bank

Cristina Mahika Voiconi preia conducerea Libra Bank de la Emil Bituleanu, conform unui anunt al bancii la Bursa. Cristina Mahika Voiconi este una dintre persoanele cu cea mai mare vechime în cadrul Libra Internet Bank, conform prezentarii bancii: "În perioada 1999 detalii

Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au abonament de cont curent

Peste 1 milion de clienți ai Băncii Transilvania au Abonament de cont curent Smart Banking, dintre care mai mult de jumătate au ales Abonamentul 365, conform unui anunt al bancii, in care se adauga: Ce înseamnă abonamentele Smart Banking: Se adresează tuturor clienților persoane fizice, atât celor existenți, cât și celor noi. Sunt de cinci tipuri, în funcție de stiluri diferite de viață - Salut, Student, 365, Premium și Premium+. Primele două sunt gratuite, iar celelalte înseamnă 7, 17 și 20 de lei/lună. Pentru alegerea unuia dintre abonamente, clienții pot consulta detalii

Alpha Bank a obtinut un profit net de 33 milioane euro in 2022

Alpha Bank a anuntat ca profitul net in 2022 a ajuns la nivelul de 33 milioane de euro, "reflectând atât o performanță comercială notabilă, cât și o gestionare eficientă a riscurilor", conform unui comunicat de presa. Comunicatul Alpha Bank: Rezumatul rezultatelor Alpha Bank Romania pentru anul 2022: performanță comercială și financiară solidă În anul 2022, Alpha Bank Romania a continuat să își mențină angajamentul față de clienții săi și să sprijine economia românească, în pofida mediului macroeconomic provocator, înregistrând, totodată, o performanță comercială și financiară solidă: • Portofoliul de credite al Alpha Bank în Romania a detalii

Patria Credit imprumuta firmele cu angajati de etnie roma

REDI ECONOMIC DEVELOPMENT SA și Patria Credit IFN S.A. anunță semnarea unui parteneriat local unic pentru finanțarea și incluziunea antreprenorilor romi, cu precădere agricultori, din micile comunități rurale din țară, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: Prin detalii

  

Ultimele Comentarii

 • loan lender

  Salutare tuturor, iată o ofertă de împrumut accesibilă, care vă va schimba viața pentru ... detalii

 • Dobanda

  TBI este IFN, Marius, nu ... detalii

 • Lipsa card

  Deși mi s a oprit 30 de lei nu a ajuns cardul fizic comandat.nu mi se pare în regula sa plătesc ... detalii

 • Instant

  Ing este din 21 martie 2023 membru Instant. Revolut nu este. Platile din Revolut in Ing intrau mai ... detalii

 • Inselaciune

  Și eu am fost înșelat tot de aceasta zis ... detalii