BANCI | Profil

Credit pentru panouri solare, cu dobanda mai mica decat la un credit obisnuit, prin Libra Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-01-25 17:08

Libra Internet Bank anunta lansarea Creditului Solar, produsul bancar prin care persoanele fizice pot primi pana la 70 mii de lei finantare pentru a-si achizitiona panouri solare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Actiunea se inscrie in strategia bancii de sustinere activa a productiei de energie regenerabila din Romania si pune accent pe dezvoltarea locala a pietei prosumatorilor, in scopul cresterii sustenabilitatii consumului national de energie.

Finantarea poate fi accesata in sucursalele bancii (pana la 70 mii de lei) sau 100% online (pana la 30 mii de lei), fiind destinata acoperirii cheltuielilor aferente achizitiei si montajului panourilor solare. Procesul de aplicare online este unul simplu si rapid, cu semnare electronica si fara drumuri la banca.

„Productia de energie verde este mai importanta ca oricand. Creditul Solar este solutia practica prin care sprijinim oamenii sa investeasca in eficientizarea costurilor la energie, prin achizitia de panouri solare. Pe langa numeroasele argumente de mediu, aceste investitii vin la pachet cu doua mari avantaje: se amortizeaza singure si reduc semnificativ valoarea facturilor de electricitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Principalele documente necesare sunt contractul de proprietate si contractul de achizitie panouri solare semnat cu furnizor specializat.

Perioada de acordare a finantarii este de pana la 5 ani. Primul partener al bancii in acest proiect este Ener.ro, site specializat in panouri solare.

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale, conform informatiilor prezentate de banca pe site-ul propriu.

Astfel, daca la creditele de nevoi personale, dobanda se situeaza intre 8,50% + IRCC și 14,60% + IRCC, la acest credit pentru panouri solare, dobanda este cu doua puncte mai mica: 6,5% + IRCC.

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit de 30.000 lei, pe o perioada de 5 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila compusa din IRCC + marja bancii de 6,5%, rata lunara va fi de 670 lei, rezultand o dobanda anuala efectiva (DAE) de 12,91% suma de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 40.223 lei.

 

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  credite noi  dobanzi credite  banca  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilBanca Transilvania pregateste noua generatie de agricultori

A patra grupă de cursanți a început programul Agro Intergeneration, inițiativă a Băncii Transilvania și a Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, destinată dezvoltării competenţelor în agribusiness, anunta banca detalii

CEC Bank imprumuta 162 milioane euro printr-o nouă emisiune de obligațiuni in euro

CEC Bank a atras 162,6 milioane de euro prin suplimentarea emisiunii lansate în februarie 2023, scadentă în februarie 2028, cu un nou plasament de obligațiuni senior non-preffered eligibile MREL, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

CEC Bank oferă credite prin programele StudentInvest și FamilyStart

Pentru al doilea an consecutiv, CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, acordă credite în cadrul programelor Student Invest și Family Start, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

CEC Bank deschide la Slobozia prima unitate dedicată exclusiv finanțării agricultorilor

CEC Bank a inaugurat, la Slobozia, prima unitate dedicată exclusiv acordării de finanțări agricultorilor – AGRI CEC, concept pe care banca îl va extinde și către alte zone cu potențial agricol din țară, conform unui comunicat al bancii, in care se detalii

  

Ultimele Comentarii