BANCI | Profil

Credit pentru panouri solare, cu dobanda mai mica decat la un credit obisnuit, prin Libra Bank

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2023-01-25 17:08

Libra Internet Bank anunta lansarea Creditului Solar, produsul bancar prin care persoanele fizice pot primi pana la 70 mii de lei finantare pentru a-si achizitiona panouri solare, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Actiunea se inscrie in strategia bancii de sustinere activa a productiei de energie regenerabila din Romania si pune accent pe dezvoltarea locala a pietei prosumatorilor, in scopul cresterii sustenabilitatii consumului national de energie.

Finantarea poate fi accesata in sucursalele bancii (pana la 70 mii de lei) sau 100% online (pana la 30 mii de lei), fiind destinata acoperirii cheltuielilor aferente achizitiei si montajului panourilor solare. Procesul de aplicare online este unul simplu si rapid, cu semnare electronica si fara drumuri la banca.

„Productia de energie verde este mai importanta ca oricand. Creditul Solar este solutia practica prin care sprijinim oamenii sa investeasca in eficientizarea costurilor la energie, prin achizitia de panouri solare. Pe langa numeroasele argumente de mediu, aceste investitii vin la pachet cu doua mari avantaje: se amortizeaza singure si reduc semnificativ valoarea facturilor de electricitate”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

Principalele documente necesare sunt contractul de proprietate si contractul de achizitie panouri solare semnat cu furnizor specializat.

Perioada de acordare a finantarii este de pana la 5 ani. Primul partener al bancii in acest proiect este Ener.ro, site specializat in panouri solare.

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale

Dobanda la creditul solar este mai mica decat la un credit de nevoi personale, conform informatiilor prezentate de banca pe site-ul propriu.

Astfel, daca la creditele de nevoi personale, dobanda se situeaza intre 8,50% + IRCC și 14,60% + IRCC, la acest credit pentru panouri solare, dobanda este cu doua puncte mai mica: 6,5% + IRCC.

Exemplu reprezentativ:

Pentru un credit de 30.000 lei, pe o perioada de 5 ani, in rate lunare egale, cu o dobanda variabila compusa din IRCC + marja bancii de 6,5%, rata lunara va fi de 670 lei, rezultand o dobanda anuala efectiva (DAE) de 12,91% suma de plata la sfarsitul perioadei de creditare fiind 40.223 lei.

 

Taguri: credite de consum  dobanzi credite nevoi personale  credite noi  dobanzi credite  banca  credite nevoi personale  DAE credite nevoi personale  Libra Internet Bank  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredite prin programul Noua Casa, la CEC Bank

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei acordate de CEC Bank în cadrul Programului Prima Casă/Noua Casă de la lansarea acestuia

CEC Bank acordă și în 2024 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi detalii

BT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

 Profil de Bancher

Toate Profilele

 

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii