BANCI | Profil

Aplicatia Mobile Banking a UniCredit Bank, disponibila si pe telefoane Huawei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-10-31 11:07

Ca parte a strategiei de promovare a digitalizării și din dorința de a le oferi clienților canale și mai eficiente de interacțiune cu banca, UniCredit Bank extinde disponibilitatea aplicației Mobile Banking și pentru posesorii de telefone mobile Huawei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Astfel, aplicația Mobile Banking de la UniCredit poate fi de acum instalată / actualizată de către clienți care dețin un terminal Huawei direct din magazinul de aplicații  – App Gallery.

Aplicația Mobile Banking încorporează cele mai noi tehnologii, oferind clienților o modalitate simplă și intuitivă de a interacționa cu banca, și totodată funcționalități dintre cele mai moderne.

Astfel, folosind aplicația, clienții persoane fizice au acces la informații privind conturile, cardurile, creditele și produsele de economisire pe care le dețin la UniCredit și pot face operațiuni mult mai simplu și rapid (verificări sold, blocări/deblocări instant carduri, modificarea limitelor pentru POS, ATM sau plăți cu cardul pe internet, rambursări pentru carduri de credit și credite la UniCredit Bank, schimburi valutare, depozite la termen sau conturi de economii, posibilitatea de actualizare a cărții de identitate prin încărcarea direct în aplicație, etc.).

În plus, clienții au acces la o funcție de categorisire a tranzacțiilor, prin care se bucură de control sporit asupra finanțelor proprii, dar și la retrageri de numerar de la bancomatele băncii fără a utiliza cardul (funcționalitatea mCash) sau la un program de cashback dedicat (modulul ShopSmart), cu circa 100 de oferte de cashback de la comercianți din mediul online și offline.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: „Aplicația Mobile Banking reprezintă de mai mulți ani un instrument digital central în oferta UniCredit Bank, numeroși clienți alegând deja să o instaleze pentru a putea să realizeze operațiuni bancare de la distanță, din orice loc și în orice moment, beneficiind de funcționalități moderne și oferte speciale în aplicație. Extindem acum disponibilitatea aplicației și pentru utilizatorii de telefoane mobile Huawei, ca parte a strategiei noastre de promovare a digitalizării”.

Clienții care folosesc aplicația Mobile Banking de la UniCredit se bucură de numeroase beneficii, printre care: Happy Hour Exchange Rate* (o oră pe zi în care pot face o operațiune de schimb valutar la curs publicat de BNR) sau +0,3 puncte procentuale față de dobânda standard acordată în sucursală la depozitele în lei la termen constituite prin Mobile Banking. Detalii sunt disponibile în secțiunea Digital de pe website-ul UniCredit Bank.
 
Aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank nu are în prezent costuri de administrare. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul UniCredit Bank.

Taguri: UniCredit Bank  aplicatie mobile banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilCredite prin programul Noua Casa, la CEC Bank

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de peste 3 miliarde lei acordate de CEC Bank în cadrul Programului Prima Casă/Noua Casă de la lansarea acestuia

CEC Bank acordă și în 2024 credite prin programul Noua Casă cu dobânzi detalii

BT Mic va aproba mai multe credite cu garantii europene

Fondul European de Investiții (FEI) și BT Microfinanțare IFN (BT Mic) au semnat un angajament pentru majorarea garanției InvestEU care acoperă un portofoliu suplimentar de credite de până la 714 milioane de lei pentru 10.000 de afaceri mici, conform unui comunicat de presa, in care detalii

Transferuri instant, cu comisioane mai mici, la CEC Bank

• Durata unui transfer scade la mai puțin de 10 secunde • Această facilitate este însoțită și de o serie de reduceri de comisioane aferente acestor transferuri CEC Bank oferă acum procesarea în mod automat a plăților interbancare detalii

Cardurile Star emise de Banca Transilvania au un nou design

Cardurile Star emise de Banca Transilvania, parte din programul de loialitate cu același nume, au un nou design, realizat în colaborare cu Brandient și Idemia, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Programul Star a fost lansat în 2011, moment la care Banca detalii

  

Ultimele Comentarii

 • lening aanbod

  Hoi Wij bieden alle leningen aan van 30.000 tot 10.000.000 euro met een lage rente van 2% zonder ... detalii

 • O întrebare

  Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit ... detalii

 • Tema

  Bună ziua am solicitat un împrumut de bani și mi sa cerut o anumita taxa de 250 lei .as vrea sa ... detalii

 • Aplicația mybrdmobile

  Aplicația nu merge .A fost instalată și reinstalată de vreo 4 ori.( pe iPhone 13).Apare sigla ... detalii

 • Actoalizare date

  Nu pot să-mi actualizez datele ... detalii