BANCI | Profil

Aplicatia Mobile Banking a UniCredit Bank, disponibila si pe telefoane Huawei

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2022-10-31 11:07

Ca parte a strategiei de promovare a digitalizării și din dorința de a le oferi clienților canale și mai eficiente de interacțiune cu banca, UniCredit Bank extinde disponibilitatea aplicației Mobile Banking și pentru posesorii de telefone mobile Huawei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Astfel, aplicația Mobile Banking de la UniCredit poate fi de acum instalată / actualizată de către clienți care dețin un terminal Huawei direct din magazinul de aplicații  – App Gallery.

Aplicația Mobile Banking încorporează cele mai noi tehnologii, oferind clienților o modalitate simplă și intuitivă de a interacționa cu banca, și totodată funcționalități dintre cele mai moderne.

Astfel, folosind aplicația, clienții persoane fizice au acces la informații privind conturile, cardurile, creditele și produsele de economisire pe care le dețin la UniCredit și pot face operațiuni mult mai simplu și rapid (verificări sold, blocări/deblocări instant carduri, modificarea limitelor pentru POS, ATM sau plăți cu cardul pe internet, rambursări pentru carduri de credit și credite la UniCredit Bank, schimburi valutare, depozite la termen sau conturi de economii, posibilitatea de actualizare a cărții de identitate prin încărcarea direct în aplicație, etc.).

În plus, clienții au acces la o funcție de categorisire a tranzacțiilor, prin care se bucură de control sporit asupra finanțelor proprii, dar și la retrageri de numerar de la bancomatele băncii fără a utiliza cardul (funcționalitatea mCash) sau la un program de cashback dedicat (modulul ShopSmart), cu circa 100 de oferte de cashback de la comercianți din mediul online și offline.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank: „Aplicația Mobile Banking reprezintă de mai mulți ani un instrument digital central în oferta UniCredit Bank, numeroși clienți alegând deja să o instaleze pentru a putea să realizeze operațiuni bancare de la distanță, din orice loc și în orice moment, beneficiind de funcționalități moderne și oferte speciale în aplicație. Extindem acum disponibilitatea aplicației și pentru utilizatorii de telefoane mobile Huawei, ca parte a strategiei noastre de promovare a digitalizării”.

Clienții care folosesc aplicația Mobile Banking de la UniCredit se bucură de numeroase beneficii, printre care: Happy Hour Exchange Rate* (o oră pe zi în care pot face o operațiune de schimb valutar la curs publicat de BNR) sau +0,3 puncte procentuale față de dobânda standard acordată în sucursală la depozitele în lei la termen constituite prin Mobile Banking. Detalii sunt disponibile în secțiunea Digital de pe website-ul UniCredit Bank.
 
Aplicația Mobile Banking de la UniCredit Bank nu are în prezent costuri de administrare. Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul UniCredit Bank.

Taguri: UniCredit Bank  aplicatie mobile banking  mobile banking  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfileMAG a devenit cel mai mare magazin online si in Ungaria

Finantarea obtinuta de la Alpha Bank de catre eMAG, cel mai mare retailer online din Romania, sustine constructia unui centru logistic eMAG de ultima generatie langa Budapesta, in Ungaria, cu o capacitate de pana la 120.000 mp, reprezentand o investitie de peste 100 de milioane de detalii

Libra Bank deschide o noua sucursala, cu numarul 55, in Pipera

Libra Internet Bank își continuă dezvoltarea echilibrată și deschide o nouă sucursală, Sucursala Pipera, într-una dintre cele mai dinamice zone de dezvoltare din București, pe latura nordică a lacului Tei, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: „Prin deschiderea unei sucursale Libra Internet Bank în mijlocul unei zone cu o dezvoltare fulminantă, sporim gradul de accesibilitate la consultanța specializată a băncii pentru un segment foarte important de clienți, persoane juridice și fizice. Credem în echilibrul dintre soluțiile digitale și proximitatea față de client. De aceea, le asigurăm tuturor clienților noștri atât condițiile pentru a face banking de la distanță, cât și accesul nemijlocit la detalii

BT Leasing a preluat Țiriac Leasing

BT Leasing și Țiriac Leasing, jucători de top pe piața de leasing din România, au devenit prin fuziune o singură companie, BT Leasing, conform unui comunicat de presa, in care se adauga: În urma fuziunii, BT Leasing ajunge la 25.000 de clienți, 500 de milioane de euro detalii

BRD se imprumuta cu 300 milioane euro

BRD, sucursala romaneasca a bancii franceze Groupe Societe Generale, a convocat in 16 februarie o adunare a actionarilor privind aprobarea unui imprumut de 300 milioane euro, necesar asigurarii noilor cerinte de capital impuse la nivel european de autoritatile de detalii

  

Ultimele Comentarii