BANCI | Profil

OTP Bank finanteaza agricultorii pentru absorbtia fondurilor europene

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-10-09 07:32

OTP Bank România și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat parteneriatul pentru facilitarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol și antreprenorii rurali prin Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală (FEADR) în perioada de tranziție 2021 – 2022, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

În cadrul parteneriatului, OTP Bank România pune la dispoziția solicitanților de finanțare nerambursabilă și a beneficiarilor semnatari ai contractelor de finanțare, care urmează a se încheia cu AFIR în Perioada de Tranziție 2021-2022, produse de finanțare adaptate, identifică soluții pentru absorbția fondurilor, facilitează accesul la finanțare și oferă consultanță financiară pentru fiecare etapă a proiectelor derulate de către clienți.

„Sectorul agribusiness a avut o evoluție ascendentă în ultimii ani, iar noi ne-am implicat în mod activ în susținerea antreprenorilor români prin acces la finanțare și consultanță specializată. Parteneriatul cu AFIR ne permite să continuăm în această direcție și să contribuim la absorbția fondurilor nerambursabile, destinate agriculturii românești, prin produse adaptate și creșterea accesului la finanțare, pentru dezvoltarea agriculturii și mediului rural”, a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, Divizia Afaceri.

În plus, venim în sprijinul clienților prin oferirea de consultanță și îndrumare financiară specializată, încă din etapa de verificare gratuită a eligibilității solicitanților și a viabilității investiției propuse. Procedura este realizată gratuit de către echipa de consultanți ai OTP Consulting Romania, care oferă consiliere în optimizarea investiției pentru multiplicarea șanselor privind obținerea finanțării nerambursabile.

Mai mult, OTP Consulting oferă și un discount clienților OTP Bank România privind serviciile de consultanță pentru elaborarea și depunerea cererii de finanțare și asistență profesională până în momentul finalizării monitorizării proiectului.

Prin acest protocol sunt vizați solicitanții de finanțare nerambursabilă prin PNDR, precum și beneficiarii cu contracte de finanțare încheiate cu AFIR în Perioada de Tranziție 2021-2022. Sunt incluși în aceste categorii fermierii locali, cooperativele agricole, organizații de producători, dar și companii micro, mici, mijlocii și mari din spațiul rural.

OTP Bank propune soluții pentru cofinanțarea cheltuielilor eligibile aferente proiectelor finanțate de AFIR, credite pentru prefinanțarea împrumutului nerambursabil aferent proiectului până la încasarea grantului, credite pentru finanțarea cheltuielilor neeligibile sau credite punte pentru prefinanțarea împrumutului nerambursabil.

Despre OTP Bank

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 40 de mii de angajați deservește zilnic aproape 16,3 milioane de clienți din 11 țări.

Taguri: OTP Bank  credite firme  banca  imprumut  Credite IMM  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: ProfilING Bank a acordat un credit firmei Gersim Impex, cel mai mare distribuitor de telefoane mobile si tablete

ING Bank România a acordat un credit de 15,5 milioane de euro companiei cu capital privat românesc Gersim Impex – cel mai mare distribuitor de telefoane mobile și tablete de pe piața locală, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: La finalul lunii septembrie detalii

Excluziunea sociala in Romania a atins 35,8% (Raluca Andreica, Patria Credit IFN)

Patria Credit IFN, membră a Grupului Patria Bank, instituție dedicată microfinanțării producătorilor agricoli și micilor afaceri din mediul rural, se alătură și anul acesta inițiativei European Microfinance Network și celebrează alături de alte 20 de instituții și parteneri detalii

BNR ar putea creste dobanda la 2%

Banca Nationala a Romaniei (BNR) ar putea majora dobanda de politica monetara la 2% in sedinta de politica monetara din 9 noiembrie, apreciaza analistii Erste Bank, actionarul majoritar al detalii

OTP Bank finanteaza agricultorii pentru absorbtia fondurilor europene

OTP Bank România și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) au semnat parteneriatul pentru facilitarea procesului de absorbție a fondurilor europene alocate pentru sectorul agricol și antreprenorii rurali prin Fondul European pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală detalii

  

Ultimele Comentarii