BANCI | First Bank

Clientii First Bank pot face plati prin Google Pay

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-09-14 13:12

First Bank lansează plățile prin Google Pay, o modalitate rapidă și simplă de a plăti online sau de a efectua plăți contactless, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga:

Posesorii cardurilor emise de First Bank, care au un smartphone cu sistem de operare Android, îsi pot înrola în aplicația Google Pay cardurile Visa de debit sau de credit.

“Cu aplicaţia Google Pay, clienţii din România vor putea acum să plătească oriunde sunt acceptate cardurile Visa - în magazine, online sau in-app.

Tehnologia Visa facilitează pentru clienţi conectarea cardului Visa la Google Pay într-un mod simplu şi securizat. Este rapid şi uşor de instalat, simplifică plăţile în magazine şi la comercianţii online, oferind aceleaşi beneficii şi măsuri de protecţie clienţilor ca în cazul oricărei plăţi cu cardul Visa. În contextul în care 20 de ţări europene înregistrează creşteri anuale ale tranzacţiilor online, lansarea Google Pay are loc în cel mai potrivit moment”, a declarat Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România.

Google Pay permite efectuarea de tranzacții în aplicație, la POS-uri fizice cu funcție contactless și la cumpărături online.

Aplicația Google Pay protejează datele de plată prin multiple niveluri de securitate. Pentru că este ușor de setat și accesibilă, aceasta este folosită de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Plata se face extrem de comod, activând funcția NFC și plasând telefonul, în care este setat un card First Bank pentru plată contactless, în apropierea terminalului de plată.

“Prin gradul său ridicat de accesibilitate, Google Pay reprezintă o soluție care îmbogățește portofoliul First Bank de opțiuni pentru plăți mobile, în completarea plăților contactless cu dispozitive de tip wearables, deja disponibile clienților noștri.

Apropierea de nevoile utilizatorului, respectiv integrarea cât mai naturală a serviciilor financiare digitale în obiceiurile zilnice ale utilizatorului român reprezintă un punct de interes pentru noi,” a declarat Ionuț Encescu, Head of Products & Digital Innovation Hub, First Bank.

Mai multe informații despre Google Pay sunt disponibile pe site-ul Firstbank.ro.

Taguri: First Bank  plati online  banca  plati  

ComentariiAdauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: First BankClientii First Bank pot face plati prin Google Pay

First Bank lansează plățile prin Google Pay, o modalitate rapidă și simplă de a plăti online sau de a efectua plăți contactless, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Posesorii cardurilor emise de First Bank, care au un smartphone cu sistem de operare Android, detalii

First Bank anunta rezultatele financiare din prima jumatate a anului 2021

First Bank a raportat pentru primul semestru din 2021 un profit net de 54 milioane de lei, în crestere semnificativă, de 2.5 ori față de aceeași perioadă a anului trecut, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Banca a generat o rentabilitate a capitalului (ROE) de detalii

First Bank are o noua aplicatie de mobile banking

O nouă aplicație de mobile banking, care cuprinde funcționalități unice pe piața națională, a fost lansată de First Bank în urma unui proces de transformare care a durat un an și jumătate și care a avut obiectivul de a oferi tehnologie cu o dimensiune umană, ceea ce detalii

Cetatenii americani din Romania pot incasa cecurile de asistenta financiara pentru COVID-19 doar la First Bank

First Bank anunță că, începând din această lună, va fi singura instituție financiară de unde cetățenii americani din România pot încasa cecurile oferite de guvernul american drept asistență financiară pentru contracararea impactului economic provocat de detalii

  

Ultimele Comentarii