BANCI | Stirea Zilei

Care banci au cele mai bune pachete de cont curent pentru firme

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-02-01 22:30

Costul mediu lunar al unui pachet de cont curent pentru firme este 51 de lei, conform clasamentului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul ofertele unui numar de opt din cele mai importante banci romanesti.

Pachetele de cont curent analizate au comisioane lunare de administrare care variaza intre 39 de lei la Unicredit si 70 de lei la BRD.

In pachete sunt incluse, in principal, un cont curent in lei, cu card de debit atasat, serviciile de interent/mobile banking, incasari si plati online, precum si retrageri de numerar la bancomate.

In cazul retragerilor de numerar la bancomatele proprii, unele banci au incluse in pachet un anumit numar de retrageri, care variaza intre doua la BCR si cinci la Banca Transilvania (BT), Raiffeisen si OTP Bank.

La celelalte banci, comisionul pentru retrageri de numar la ATM variaza intre 0,2% la Unicredit si si 0,5% la CEC Bank.

Pentru retragerile de numerar la ATM-urile altor banci din tara si strainatate, niciuna dintre cele opt banci nu are inclus in pachete vreo operatiune gratuita, comisioanele variind intre 0,4% la Raiffeisen si 2,5%, minim 5 euro, la Unicredit.

La incasarile intrabancare (din conturile la aceeasi banca), nicio banca nu are comisioane incluse in pachet, insa in cazul incasarilor interbancare, unele banci au doar un numar limitate de incasari gratuite: intre 2 la BCR si 5 la BT si CEC Bank.

Platile intrabancare online in lei sunt gratuite la toate bancile, cu o exceptie, BCR, care ofera in cadrul pachetului Succes Plus un numar limitat de 5 astfel de operatiuni.

In cazul platilor interbancare online in lei, toate bancile au incluse in pachete un numar limitat de operatiuni, care variaza intre cinci si 25.

Taguri: UniCredit Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  OTP Bank  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  CEC Bank  comisioane cont bancar  banca  cont bancar  cont bancar firma  

Comentarii

Robert Prunariu
Informatii false
Reverificati tarifele si corectati. Nu sunt actuale. Mai ales la raiffeisen.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiTopul creditelor ipotecare cu cele mai mici dobanzi fixe in primii 3-10 ani

Dobanzile fixe in primii 3-10 ani pentru un credit ipotecar variaza intre 5,75% si 9,90%, in functie de banca si de perioada cu dobanda nemodificata, conform ofertelor celor mai importante 10 banci. Dobanzile luate in calcul sunt cele standard, fara alte detalii

Cum raspunde ANPC la o reclamatie despre o frauda online: cu cuvintele bancii

Clientul unei banci (Unicredit) a fost fraudat online cu 25.000 de lei cu o asa-zisa investitie in actiuni pe site-ul Rominvest. (Atentie! Acest site functioneaza si in prezent, la acest link, https://dimensionaldreamscape.cam, dupa mai bine de o luna de la detalii

Dobanzile la creditele online ale IFN-urilor, plafonate prin lege la 365% pe an, fata de 70.000% cat erau pana acum

Parlamentul a adoptat o lege prin care dobanzile (DAE) la creditele online acordate de IFN-uri (Institutii Financiare Nebancare) sunt plafonate la 1% pe zi (365% pe an) in cazul imprumuturilor de maxim 5.000 de lei, 0,8% pe zi (292% pe an) la cele de pana la 10.000 de lei si 0,6% pe detalii

Revolut isi obliga clientii sa plateasca credite facute prin fraude online

„Acești escroci de la Neocapital nu numai ca m-au pacalit sa le transfer foarte mulți bani, dar au inițiat și un credit de nevoi personale direct din aplicația Revolut iar eu acum trebuie sa plătesc rate pentru acest credit”, se plange un cititor, la detalii

  

Ultimele Comentarii