BANCI | Stirea Zilei

Care banci au cele mai bune pachete de cont curent pentru firme

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2021-02-01 22:30

Costul mediu lunar al unui pachet de cont curent pentru firme este 51 de lei, conform clasamentului realizat de Bancherul.ro, care a luat in calcul ofertele unui numar de opt din cele mai importante banci romanesti.

Pachetele de cont curent analizate au comisioane lunare de administrare care variaza intre 39 de lei la Unicredit si 70 de lei la BRD.

In pachete sunt incluse, in principal, un cont curent in lei, cu card de debit atasat, serviciile de interent/mobile banking, incasari si plati online, precum si retrageri de numerar la bancomate.

In cazul retragerilor de numerar la bancomatele proprii, unele banci au incluse in pachet un anumit numar de retrageri, care variaza intre doua la BCR si cinci la Banca Transilvania (BT), Raiffeisen si OTP Bank.

La celelalte banci, comisionul pentru retrageri de numar la ATM variaza intre 0,2% la Unicredit si si 0,5% la CEC Bank.

Pentru retragerile de numerar la ATM-urile altor banci din tara si strainatate, niciuna dintre cele opt banci nu are inclus in pachete vreo operatiune gratuita, comisioanele variind intre 0,4% la Raiffeisen si 2,5%, minim 5 euro, la Unicredit.

La incasarile intrabancare (din conturile la aceeasi banca), nicio banca nu are comisioane incluse in pachet, insa in cazul incasarilor interbancare, unele banci au doar un numar limitate de incasari gratuite: intre 2 la BCR si 5 la BT si CEC Bank.

Platile intrabancare online in lei sunt gratuite la toate bancile, cu o exceptie, BCR, care ofera in cadrul pachetului Succes Plus un numar limitat de 5 astfel de operatiuni.

In cazul platilor interbancare online in lei, toate bancile au incluse in pachete un numar limitat de operatiuni, care variaza intre cinci si 25.

Taguri: UniCredit Bank  BRD Groupe Societe Generale  ING Bank  OTP Bank  Raiffeisen Bank  BT  Banca Transilvania  Banca Comerciala Romana (BCR)  CEC Bank  comisioane cont bancar  banca  cont bancar  cont bancar firma  

Comentarii

Robert Prunariu
Informatii false
Reverificati tarifele si corectati. Nu sunt actuale. Mai ales la raiffeisen.Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Stirea ZileiAm vazut 17 clipuri false cu Mugur Isarescu, pe Facebook, intr-o singura zi

Facebook e plina de pagini cu videoclipuri false cu Mugur Isarescu, guvernatorul BNR (Banca Nationala a Romaniei), in care acesta recomanda romanilor sa investeasca intr-o asa-zisa platforma realizata de banca nationala impreuna cu Rompetrol, pentru a se obtine castiguri detalii

De ce nu opreste Facebook videoclipurile trucate cu Mugur Isarescu?

Cel putin patru videoclipuri false cu Mugur Isarescu am vazut astazi pe Facebook, la o saptamana de cand Banca Nationala a Romaniei (BNR) a semnalat tentativa de frauda online tip deepfake. "In ultima perioadă, pe mai multe platforme și rețele de detalii

Trei banci dispar in acest an, concurenta scade

Desi revolutia digitalizarii incurajeaza infiintarea de noi firme fintech care pot stimula competitia dintre banci, in folosul populatiei si firmelor, piata bancara romaneasca trece acum printr-un intens proces de consolidare a bancilor mari, prin disparitia unor jucatori mai detalii

BRD a facut un profit record, dar cate reclamatii a avut, cate fraude online, de cate ori nu a mers aplicatia YOU?

„Rezultate financiare excelente”, „performanta exceptionala in finantare”, „volum impresionant de credite”, „activitate robusta de leasing”. O abundenta de epitete euforice si de cifre financiare record, in detalii

  

Ultimele Comentarii